Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України. Анонс 7-го туру
14:14
ДЮФЛ України. Анонс 7-го туру
21 та 22 жовтня закарпатські команди зіграють матчі 7-го у Вищій та 9-го туру у Першій лізі чемпіонату ДЮФЛ України.

ДЮФЛ України. Анонс 7-го туру
U14. МФА прийматиме вдома BRW-ВІК, який йде одразу перед ними, маючи на одне очко більше, тож це цілком підходящий суперник, щоб набрати бали. СДЮСШОР поїде у Івано-Франківськ до сьомої команди чемпіонату, яка досить багато пропускає.
 
U15. СДЮСШОР у закарпатському дербі зіграє з МФА. Ужгородці є фаворитами цієї зустрічі, адже і йдуть значно вище і двічі перемагали у минулому сезоні 2:0 та 2:1, всі чотири голи на рахунку Миколи Петрецького.
 
U16. В цій віковій категорії мукачівці також йдуть поруч із BRW-ВІК, але вже випереджаючи на один пункт. СДЮСШОР спробує набрати очки у Прикарпатті, який йде одразу за ними. Минулого сезону підопічні Мухлиніна перемагали івано-франківців 4:1 та 1:0.
 
U17. Тут вже МФА будуть в ролі фаворита, адже мають на сім очок більше. В минулих іграх команди перемагали один одного вдома 4:1 в Ужгороді та 2:1 у Мукачевію
 
 
Перша ліга
 
Перед молодшою командою УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін стоїть важке завдання – зупинити вдома лідера чемпіонату Ковель-Волинь. У шести матчах ковельці забивали мінімум три голи, а єдину поразку зазнали у Львові від Опору, де ужгородці минулого туру здобули одне очко.
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін U17 також зіграє з лідером першості від якого відстають на дев’ять очок. У минулому турі ужгородці постраждали від суддівського свавілля отримавши чотири вилучення та через участь у складі Опору дискваліфікованого у минулому матчі гравця нашій команді присудили технічну перемогу.
 
 
Початок матчів: 12:00, 14:00.

Вища ліга
7 тур (21 жовтня)

U14
 
"МФА" Мукачево - "BRW-ВІК" В.-Волинський
"Прикарпаття" І.-Франківськ - "СДЮСШОР" Ужгород

U15
"СДЮСШОР" Ужгород - "МФА" Мукачево

U16
"МФА" Мукачево - "BRW-ВІК" В.-Волинський
"Прикарпаття" І.-Франківськ - "СДЮСШОР" Ужгород

U17
"СДЮСШОР" Ужгород - "МФА" Мукачево

 
Перша ліга
9 тур (22 жовтня)

U15/U17
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н - "Ковель-Волинь" Ковель
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 721 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: