Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України U-14. І знову впевнена перемога СДЮСШОР (ФОТО)
23:26
ДЮФЛ України U-14. І знову впевнена перемога СДЮСШОР (ФОТО)
23-го вересня на стадіоні "Спартак" проходили матчі третього туру Дитячо-юнацької ліги України серед команд вищої ліги.

ДЮФЛ України U-14. І знову впевнена перемога СДЮСШОР (ФОТО)
СДЮСШОР Ужгород на своєму полі приймав команду "Буковина" Чернівці. Після матчу старших складів на поле вийшли представники вікової категорії U-14. Нагадаємо, що в минулому матчі СДЮСШОР здобув переконливу перемогу на виїзді проти луцької "Волині" з рахунком 3:1, тож у турнірній таблиці ужгородці поділяють 1-ше місце із львівськими "Карпатами", натомість чернівецькі футболісти у двох турах здобули тільки одне очко і займають 7-ме в турнірній таблиці. Тому однозначним фаворитом у цій грі вважались підопічні Тараса Вайданича.
 
Перший тайм розпочався з повного домінування на футбольному полі СДЮСШОРівців. Вже на 4-ій хвилині рахунок матчу міг бути відкритим. Нападник СДЮСШОРу Крістіан Селеш вийшов на побачення з кіпером гостей Анатолієм Волощуком. Крістіан пробив по воротах, але в цьому епізоді воротар гостей відбив м'яч на кутовий. За декілька миттєвостей Ужгород таки добивається свого і забиває гол. Після навісу з кутового, той таки Селеш на ближній стійці випередив захисників противника і головою вколотив круглого у ворота Чернівців – 1:0.
 
СДЮСШОР не зупинився. На 17-ій хвилині Олександр Балаж чудово розібрався в епізоді і з 15-ти метрів пробив у правий нижній кут воріт суперника. І це вже 2:0 на користь підопічних Тараса Вайданича.
 
На 21-ій хвилині рахунок міг стати 3:0. Прекрасні індивідуальні дії продемонстрував Євген Кічун, який обіграв трьох опонентів на квадратному метрі, звільнився від опіки суперника і чудово з 23-ох метрів пробив по воротах Волощука. В цьому епізоді слід відзначити майстерність воротаря гостей, який у карколомному стрибку відбив круглого на кутовий. Ужгородці і далі продовжували володіти територіальною ініціативою на футбольному полі і більше за суперника тримали м'яча. Але на цьому гострі моменти в першому таймі закінчились.
 
З початком другого тайму "Буковина" хотіла відновити паритет на табло і побігла атакувати. Відкритою та вільною грою в захисті успішно користувались СДЮСШОРівці, які неодноразово ловили своїх суперників на контратаках. Періодично Балаж та Селеш мали хороші передумови для взяття воріт, але їм не вистачило трохи холоднокровності в тих епізодах.
 
За декілька хвилин ужгородці перехопили ініціативу і вже вони диктували свої умови на футбольному полі. Кічун та Черевко на 44-ій хвилині створили чудову атаку по центру поля, внаслідок якої Євген вийшов на ударну позицію, але пробив трохи мимо воріт. За дві хвилини вже Черевко міг забивати гол, він бив обвідним ударом у дальній кут, але воротар гостей Волощук вкотре показав чудову реакцію і відбив м'яча на кутовий. Взагалі у складі гостей потрібно відзначити воротаря Волощука, в цій грі він неодноразово рятував свою команду від вірних пропущених м'ячів.
 
На 45-ій хвилині Черевко чудово виконав штрафний удар, але знову ж таки Волощук буквально витягнув м'яча з дев'ятки воріт, на добиванні ужгородці все ж таки заштовхали м'яча у ворота, але бригада арбітрів зафіксувала положення поза грою в цьому епізоді.
 
Матч так і закінчився впевненою перемогою підопічних Тараса Вайданича з рахунком 2:0, який зі своєю командою продовжує перемагати і здобувати стовідсотковий результат. Ми вітаємо команду СДЮСШОР U-14 з третьою перемогою в третьому матчі. Прекрасний дебют юних ужгородців в чемпіонаті ДЮФЛ України.
 
 
Арбітр: Гарас Ігор.
Асистенти арбітра: Грубінка Іван, Томаш Бабич.
Спостерігач арбітражу: Варга Федір.
 
СДЮСШОР Ужгород - ФК "Буковина" Чернівці 2:0
 
Голи: Селеш, 10, Балаж, 18.
 
СДЮСШОР Ужгород: Учаров М, Макара Б, Зизич М, Крільо Ю, Іванчик Р, Кічун Є, Крижан І, Балаж О, Гарапко П, Черевко О, Селеш К.
Запасні: Лабатій В, Полячук А, Грись М, Ковчар І, Риган О, Лявинець Г, Баник Д.
 
"Буковина" Чернівці: Волощук А, Вторшков О, Рабушин А, Івасюк О, Гончар П, Жулига І, Маркеш Є, Бомко М, Тоновський О, Ручинський А, Байсакул О.
Запасні: Овчинніков О, Івасюк І, Клімчур І, Фесюк К.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 939 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: