Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України U-14. Переконлива перемога СДЮСШОР над "Скалою" (ФОТО)
19:28
ДЮФЛ України U-14. Переконлива перемога СДЮСШОР над "Скалою" (ФОТО)
В рамках першого туру ДЮФЛ України СДЮСШОР Ужгород приймав вдома команду ФК "Скала" з Моршина.

ДЮФЛ України U-14. Переконлива перемога СДЮСШОР над
За традицією матчів всеукраїнського рівня після старших складів на поле вийшли гравці молодшої вікової категорії, а саме U-14. Для підопічних Тараса Вайданича це був абсолютно дебютний матч. Враховуючи той факт, що СДЮСШОР U-14 без особливих проблем виграв в минулому сезоні ДЮФЛ Закарпаття, очікування від суботньої гри були чи малі.
 
Перший тайм розпочався з невеликої переваги господарів. Вже на 3-ій хвилині півзахисник ужгородців Петро Гарапко на лівому фланзі обіграв опонента, але пробив прямо в руки воротарю гостей. Згодом півзахисники господарів вивели свого нападника Крістіана Селеша на ударну позицію, Крістіан пробив, але на жаль воротар моршинців заволодів м'ячем. На 14-ій хвилині активний Гарапко ефектно пробив в стрибку через себе, але страж воріт "Скали" Іван Похолюк знову зіграв надійно, відбивши м'яч. СДЮСШОР не здавався і продовжував натиск на ворота моршинців. Під кінець першого тайму ужгородці створили ще один напівмомент. Селеш з 16-ти метрів пробивав по воротах Моршина, але м'яч влучив прямо в руки голкіперу.
 
Другий тайм також розпочався з натиску на ворота гостей. СДЮСШОР більше володів м'ячем та старався створювати гольові моменти. Слід зазначити і прекрасну гру захисників Моршина, які систематично руйнували всі атаки господарів. На 37-ій хвилині другого тайму після навісу з кутового гравець ужгородців Іван Крижан виграв верхову боротьбу і головою небезпечно пробив по воротах гостей, але Похолюк холоднокровно спіймав м'яч.
 
На 42-ій хвилині вдача все ж таки посміхнулась СДЮСШОРівцям. Після чудового удару зі штрафного від Олександра Черевка, м'яч відскочив до Крижана, який в порожні ворота на добиванні забив гол. Згодом на 48-ій хвилині Петро Гарапко прекрасно пробивав зі штрафного, але м'яч після його пострілу влучив у перекладину.
 
Матч потрохи наближався до завершення, на полі було багато боротьби. Не дивлячись на відставання в рахунку гості так і нічого небезпечного не створили біля воріт воротаря СДЮСШОРа Миколи Учарова. Під кінець зустрічі потрібно згадати про ще один небезпечний момент. Черевко з 26-ти метрів знову небезпечно пробивав, але цього разу Похолюк свою команду врятував, спіймавши круглого в руки.
 
Як підсумок мінімальна перемога 1:0 підопічних Тараса Васильовича Вайданича. Також потрібно подякувати чудовій підтримці батьків та друзів футболістів СДЮСШОР, які не шкодували голосових зв'язок і створили чудову атмосферу на стадіоні.

 
Арбітр: Демянчук Тарас
Асистенти арбітра: Заліський Іван, Римарчук Любомир
Інспектор матчу: Шитєв Йосип
 
СДЮСШОР Ужгород – ФК «Скала» Моршин 1:0
 
Голи: Крижан, 42.
 
СДЮСШОР Ужгород: Учаров М, Макара Б, Зизич М, Лявинець Г, Крижан І, Кічун Є, Балаж О, Іванчик Р, Крильо Ю, Гарапко П, Селеш К.
Запасні: Черевко О, Грись М, Полячук А, Черепаня О, Ковчар І, РиганО, Лабатій В.
 
ФК «Скала» Моршин: Похолюк І, Русяк Н, Демко В, Романович А, Климчак В, Варварич С, Іванюк І, Дерещук Н, Трофинчук Н, Іванус О, Почальський Д.
Запасні: Гребеняк Р, Чубатюк Д, Сусак П, Сумка В.
Ян Рогач
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1183 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: