Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України U-15. Напружена гра, нульова нічия (ФОТО)
21:10
ДЮФЛ України U-15. Напружена гра, нульова нічия (ФОТО)
16-го вересня на стадіоні "Спартак" проходили матчі другого туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги. СДЮСШОР.

ДЮФЛ України U-15. Напружена гра, нульова нічия (ФОТО)
Ужгород на своєму полі приймав команду ФК "Волинь" з Луцька. Після матчу представників старшої вікової категорії на поле вийшли гравці віком до 15-ти років. Гості з Луцька в першому турі на власному полі поступились з рахунком 3:1 команді зі Львову з однойменною назвою. Ужгородці в минулій грі, пропустивши гол під кінець поєдинку мінімально програли одноліткам з моршинської "Скали" з рахунком 1:0.
 
СДЮСШОР розпочав цей поєдинок дуже активно і вже на 3-ій хвилині міг відкривати рахунок. Центральний нападник Іван Повхан вийшов один на один з воротарем противника, але пробив прямо у ноги останньому. Ужгородці не зупинялись і продовжували підбирати ключики до воріт волинян. В середині першого тайму той таки Повхан знову мав реальну нагоду аби забити гол, але знову ж таки воротар Луцька Максим Стасюк зіграв надійно і перевів круглого на кутовий удар. На 29-ій хвилині СДЮСШОРівці, які повністю переважали свого противника в першому таймі мали ще один момент. Іван Бабич не зміг скористатися порожніми воротами гостей і не влучив по м'ячу. Як підсумок підопічні Михайла Стегури не зуміли втілити свою ігрову перевагу у забиті м'ячі і пішли на перерву з рахунком 0:0.
 
Другий тайм цього поєдинку розпочався не так активно як перший. Обидві команди боялись допустити результативну помилку і обережно діяли з м'ячем. Гра проходила помірно, без будь-яких гольових моментів. Аж на 62-ій хвилині найактивніший гравець у складі Ужгороду Іван Повхан небезпечно пробивав по воротах противника після хорошого навісу з кутового, але м'яч пролетів мимо воріт.
 
Волиняни відповіли небезпечним штрафним ударом на 65-ій хвилині. Максим Кондаревич небезпечно пробив, але м'яч розминувся зі стійкою і не влетів у ворота Артема Чамати. Вже за 2 хвилини до закінчення матчу ужгородці мали напевно найреальнішу нагоду для взяття воріт. Іван Повхан проявив чудові індивідуальні дії, обіграв декількох опонентів і розрізним пасом вивів Максима Малильо на побачення з воротарем. Максим в підкаті намагався завершити атаку, але на жаль не влучив у ворота і пробив мимо воріт.
 
Як підсумок фінальний свисток головного арбітра зустрічі зафіксував нічию 0:0.
 
 
Арбітр: Маковій Євген
Асистенти арбітра: Дудаш Деніс, Вовчанський Ілля.
Спостерігач арбітражу: Митровський Михайло.
 
СДЮСШОР Ужгород - ФК "Волинь" Луцька 0:0
 
СДЮСШОР Ужгород: Чамата А, Хрипта С, Ізай Т, Дуник І, Мигалина А, Колодка Б, Попович І, Максимець М, Бабич І, Роля М, Повхан І.
Запасні: Ковач В, Щобак С, Ходаковський О, Русин О, Балаж О, Бурштинський В, Малильо М.
 
ФК "Волинь" Луцьк: Стасюк М, Тананайко К, Якименко О, Лихач С, Мазурець А, Степанюк М, Кондаревич М, Слуцький Д, Завадович Т, Шейко Б, Філіпчук А.
Запасні: Коляда В, Нестерук В, Савчук Д, Сич А, Папко Т.
Ян Рогач
Прес-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 872 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: