Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України U-15. СДЮСШОР переконливо обіграв BRW-BIK (ФОТО)
21:41
ДЮФЛ України U-15. СДЮСШОР переконливо обіграв BRW-BIK (ФОТО)
14-го квітня на стадіоні "Спартак" проходили матчі 12-го туру Дитячо-юнацької ліги України серед команд вищої ліги.

ДЮФЛ України U-15. СДЮСШОР переконливо обіграв BRW-BIK (ФОТО)
Після цікавого матчу старших складів на поле вийшли молодші, а саме гравці вікової категорії U-15. Матч обіцяв бути захоплюючим, адже на поле вийшли сусіди по турнірній таблиці. Нагадаємо, що перед матчем СДЮСШОР посідав 8-ме місце, а BRW-BIK 7-ме місце.
 
Вже з самого початку матчу обидві команди продемонстрували вболівальникам, що кожна з них налаштована виключно на перемогу. На 6-ій хвилині лівий півзахисник гостей Євген Засько змістився в центр і пробив з 13-ти метрів по воротах Артема Чамати. На щастя наш голкіпер чудово зіграв і зафіксував м'яча в руках.
 
За 10 хвилин рахунок в матчі було відкрито. Чудовий навіс від півзахисника господарів Мар’яна Січки замкнув на дальній стійці Сергій Хрипта, який сильно та невідпорно пробив по воротах волинян. 1:0 СДЮСШОР повів в рахунку. Через 3 хвилини рахунок міг подвоїтись. Після навісу з кутового Олександр Ходаковський небезпечно пробивав головою, однак м’яч пролетів трохи вище воріт. Ну і під кінець першого тайму гості створили один напівмомент. Дмитро Уманець з правого флангу наніс удар, однак Чамата був на своєму місці і забрав круглого.
 
Другий тайм гості активно розпочали та хотіли відновити паритет на табло. На 39-ій хвилині гравець волинян Юрій Матієшин пройшов з лівого флангу та пробив, але в чергове надійно зіграв кіпер ужгородців. На 46-ій хвилині BRW-BIK створив напевно найреальніший момент для взяття воріт. Після навісу з правого флангу той таки Матієшин головою пробивав з 2-ох метрів вже по порожнім воротам, але умудрився пробити вище.
 
Після цього епізоду підопічні Михайла Стегури активізувались і створили декілька небезпечних моментів. На 49-ій хвилині нападник СДЮСШОРу Августін Пересоляк взяв ініціативу на себе, вибіг на ударну позицію і пробив з 25-ти метрів в дальній від кіпера кут. Нажаль м’яч пролетів зовсім трохи повз ворота. Однак Пересоляк сильно не засмутився і вже на 55-ій хвилині чудово реалізував свій момент, обігравши захисника і холоднокровно та результативно пробивши по воротах команди з Волинської області.
 
Як підсумок, фінальний свисток арбітра зафіксував переконливу перемогу підопічних Михайла Стегури з рахунком 2:0
 
 
Арбітр: Дем’янчук Т.
Асистенти арбітра: Сухан М, Бабич Т.
Спостерігач арбітражу: Шитєв Й.
 
СДЮСШОР Ужгород - "BRW-BIK" Володимир Волинський 2:0
 
Голи: Хрипта, 17, Пересоляк, 55.
 
СДЮСШОР Ужгород: Чамата А, Балаж О, Дуник І, Ходаковський О, Роля М, Хрипта С, Мигалина А, Колодка Б, Січка М, Попович І, Бурштинський В.
Запасні: Ковач В, Гивчак Б, Русінко С, Ізай Т, Щобак С, Пересоляк А, Русин О.
 
"BRW-BIK" Володимир Волинський: Кось М, Бучинський Р, Алфьоров О, Луцик Б, Засько Є, Білик С, Хомюк Н, Сівченко Є, Матієшин Ю, Зайко С, Уманець Д.
Запасні: Ярмолюк Р, Прокопчук Д, Новосад А, Кочетков Є, Білюк Б.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 613 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: