Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України U-15. СДЮСШОР поступається ФК "Львів" (ФОТО)
23:30
ДЮФЛ України U-15. СДЮСШОР поступається ФК "Львів" (ФОТО)
28-го квітня на ужгородському стадіоні "Спартак" відбувались матчі 14-го туру чемпіонату ДЮФЛ України.

ДЮФЛ України U-15. СДЮСШОР поступається ФК
З турнірної точки зору це був матч майже сусідів по турнірній таблиці. Ужгородці посідали 7-ме місце, в той час як львів'яни 5-те місце. У минулому турі СДЮСШОР поступився на виїзді чернівецькій "Буковині", а ФК "Львів" мінімально переміг вдома "Прикарпаття" з Івано-Франківська. На боці СДЮСШОР був також фактор домашнього поля та рідних стін. Одним словом матч обіцяв бути максимально непередбачуваним та цікавим.
 
Обидві команди розпочали матч дуже обережно, та не поспішали бігти в атаку. Вся гра точилась в центральній частині поля, а перший напівмомент був створений господарями на 21-ій хвилині матчу. Іван Попович з-за меж штрафного майданчику з лету пробивав по воротах львів’ян однак голкіпер був на місці. Гості відповіли небезпекою через 7 хвилин. Після метушні м’яч відскочив до Максима Дідуна, який пробивав з гострого кута і влучив у штангу воріт. Перший тайм так і закінчився з рахунком 0:0.
 
У другому таймі теж було не багато моментів. Перший гол в цьому матчі глядачі побачили на 53-ій хвилині, на жаль забили його львів’яни. Після навісу з кутового Віталій Мусянович головою відкрив рахунок в матчі.
 
Після пропущеного голу підопічні Михайла Стегури побігли відіграватись. На 56-ій хвилині після навісу з кутового Андрій Мигалина пробивав головою, однак м’яч пролетів трохи мимо воріт. На 63-ій хвилині гості несподівано забили другий гол. І знову після навісу з кутового Андрій Лабан забив гол.
 
Під кінець матчу СДЮСШОР створив ще два небезпечних моменти. Спочатку Іван Попович зі штрафного удару хитро намагався закинути м’яча за комірець воротарю противника, однак Юрій Лалак дотягнувся до круглого і перевів його на кутовий. А потім після навісу Олександра Балажа, Богдан Гивчак з 5-ти метрів мав прекрасний шанс, щоб забити гол, але на жаль як слід не влучив по м’ячу.
 
Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу команди ФК «Львів» з рахунком 2:0.
 
 
Арбітр: Радюкін Т.
Асистенти арбітра: Вовчанський І, Рошко О.
Спостерігач арбітражу: Шитєв Й.
 
 
СДЮСШОР Ужгород - ФК "Львів" Львів 0:2
 
Голи: Мусянович, 53, Лабан, 63.
 
СДЮСШОР Ужгород : Чамата А, Балаж О, Ходаковський О, Гивчак Б, Хрипта С, Бурштинський В, Ізай Т, Колодка Б, Роля М, Попович І, Січка М.
Запасні : Ковач В, Малильо М, Пересоляк А, Кіш О, Мигалина А, Бабич І.
 
ФК "Львів" Львів : Лалак Ю, Мудрий М, Радь П, Юздик В, Пасічник В, Бондарук В, Дідун М, Мусянович В, Харко М, Копитко О, Зятик Д.
Запасні : Серватяк М, Лильо З, Ярема С, Михайлів Р.

Пресс-служба СДЮСШОР
Рогач Ян
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 615 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: