Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України U-16. Переможна гра, нульова нічия (ФОТО)
23:41
ДЮФЛ України U-16. Переможна гра, нульова нічия (ФОТО)
23-го вересня на стадіоні "Спартак" проходили матчі третього туру Дитячо-юнацької ліги України серед команд вищої ліги.

ДЮФЛ України U-16. Переможна гра, нульова нічия (ФОТО)
СДЮСШОР Ужгород на своєму полі приймав команду "Буковина" Чернівці. Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-16. Нагадаємо, що в минулому матчі СДЮСШОР поступився на виїзді "Волині" з Луцька з рахунком 4:2. А "Буковина" вдома була вщент розбита командою зі Львова з однойменною назвою з рахунком 4:0. В турнірній таблиці фаворитом виглядає Ужгород, також можна відзначити не надто надійну оборону "Буковини", яка в двох матчах пропустила аж 9 голів. Тому очевидним є той факт, що всі прихильники СДЮСШОР, які зібрались на стадіоні "Спартак" очікували тільки на перемогу з боку підопічних Володимира Мухлиніна.
 
Перший тайм активніше розпочали ужгородці. СДЮСШОР відразу взяв під свій контроль м'яч і почав створювати передумови для своїх атак. Чернівці здебільшого захищались та побудували свою гру від захисту з можливим та швидким виходом у котратаку. Активністю на полі з початку матчу виділялись Євген Мукомела, Василь Роботишин та Мартін Бакша. Саме останній декілька разів виходив на хороші ударні позиції, але м'яч після пострілів Мартіна летів мимо воріт.
 
На 12-ій хвилині нападник СДЮСШОРу Олександр Герзанич після навісу з кутового удару, головою небезпечно пробив, але круглий пролетів трохи вище воріт. За декілька хвилин Володимир Дзоф з 16-ти метрів пробивав по воротах чернівецької команди з вигідної позиції, але м'яч в нього зрізався і полетів за межі поля. Вже в середині першого тайму Роботишин Василь мав чудово нагоду аби відзначитись голом в цій грі. Василь з 8-ми метрів без спротиву пробивав по воротах, але удар в нього явно не вийшов і воротар гостей забрав м'яч в руки. Під кінець першого тайму СДЮСШОР мав справжній стовідсотковий шанс забити гол. Андрій Зізич взявши на себе ігрову ініціативу в цьому моменті змістився з м'ячем з правого флангу в центр, але пробив прямо в руки голкіперу гостей Віталію Луцаку.
 
З початком другого тайму підопічні Володимира Мухлиніна повністю взяли ініціативу до своїх ніг, але до забитого голу справа ніяк не доходила. Вже в дебюті другого тайму СДЮСШОР мав ще одну хорошу можливість для забитого голу. Олександр Гузинець з 6-ти метрів пробив трохи мимо воріт чернівецької команди. На 53-ій хвилині нападник СДЮСШОРу Олександр Герзанич вийшов з правого кута на побачення з воротарем противників, але Луцак зміг відвести загрозу відбивши м'яч на кутовий. СДЮСШОР і далі продовжував атакувати. Також потрібно відзначити, що "Буковина" непогано захищалась. На жаль для ужгородців матч так і закінчився нульовою нічиєю, при повній ігровій перевазі СДЮСШОР.
 
 
Арбітр: Гарас Ігор.
Асистенти арбітра: Грубінка Іван, Томаш Бабич.
Спостерігач арбітражу: Варга Федір.
 
СДЮСШОР Ужгород - "Буковина" Чернівці 0:0
 
СДЮСШОР Ужгород: Кашка Д, Мукомела Є, Дзоф В, Мігалко А, Томащук М, Бакша М, Лемак М, Роботишин В, Дочинець Р, Зізич А, Герзанич О.
Запасні: Луцьо І, Федак Ю, Шелемончак Р, Борис Д, Гузинець О, Митро О, Пеца Д.
 
"Буковина" Чернівці: Луцак В, Дячук Р, Зюбрицький Д, Кігніцький В, Мельничук А, Ягнич В, Співак О, Скіпор К, Верстяк В, Мельничук С, Юращук В.
Запасні: Генцар Ю, Скрипченко М, Шородок В, Гнидко С, Канжа М.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 859 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: