Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України U-16. СДЮСШОР грає в результативну нічию з "Скалою" (ФОТО)
19:20
ДЮФЛ України U-16. СДЮСШОР грає в результативну нічию з "Скалою" (ФОТО)
9 вересня на стадіоні Спартак стартував новий сезон Дитячо-юнацької ліги України серед команд вищої ліги.

ДЮФЛ України U-16. СДЮСШОР грає в результативну нічию з
В рамках цих змагань СДЮСШОР Ужгород приймав вдома команду ФК "Скала" з Моршина. Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-16. Ужгородці підходили до цієї гри з гарним настроєм, адже підопічні Володимира Мухлиніна зайняли минулого сезону в ДЮФЛ України досить високе 4-те місце і сподівання у вболівальників були переможні.
 
Перший тайм розпочався жваво. Ініціативу відразу захопили господарі і вже на 2- ій хвилині могли забивати гол. Зізич Андрій вийшов на побачення з воротарем, але голкіпер гостей Барасюк Св'ятослав вдало зіграв у цьому епізоді і відбив удар нападника Ужгорода. Трохи згодом той таки Зізич Андрій також міг забивати гол. Андрій з 15-ти метрів спробував перекинути воротаря суперника, але трохи перестарався і м'яч полетів вище воріт.
 
В середині першого тайму ужгородці створили третій момент для взяття воріт. Після хороших індивідуальних дій Дочинця Романа, який зробив навіс на Коваля Станіслава, де останній небезпечно пробивав, але захисник "Скали" виніс м'яча зі своїх воріт. З середини першого тайму гравці з Моршина вирівняли гру. За декілька хвилин гості відповіли. Пасішяк Василь небезпечно пробивав по воротах СДЮСШОРівців, але голкіпер Кашка Дмитро перевів круглого на кутовий. І вже з того самого кутового гості відкрили рахунок в матчі. Після метушні в штрафному майданчику Матуляк Олег виявився найспритнішим і з 5-ти метрів розстріляв ворота Ужгорода. За декілька хвилин моршинці могли подвоювати рахунок в матчі. Вошов Даниїл з 16-ти метрів небезпечно пробивав, але м'яч пролетів трохи мимо воріт.
 
Другий тайм розпочався з рівної гри. На 46-ій хвилині Вошов Даниїл чудово розібрався на лівому фланзі, змістився в центр і в стилі Євгена Коноплянки пробив у дальній від Дмитра Кашки кут. Без шансів для воротаря і як наслідок рахунок 0:2 на користь гостей.
 
Після цього голу підопічні Володимира Мухлиніна не знітились, а тільки поступово добавляли в атакувальних наступах на ворота противника. На 51-ій хвилині Зізич Андрій чудово пробивав по воротах голкіпера моршинців Барасюка, але нажаль м'яч пролетів мимо воріт. Матч наближався до свого закінчення, а гра так і тривала під тиском ужгородців, який зрештою і приніс результат. На 78-ій хвилині півзахисник Ужгорода Мартін Бакша прекрасно замкнув навіс партнера і скоротив відставання своєї команди. Помітно було, що сили гостей потрохи закінчуються і оборона Моршина просідала. СДЮСШОР це сповна використав. На першій додатковій хвилині гравець СДЮСШОРу Олександр Митро на силу пробив з штрафного удару з 22-ох метрів. Воротар гостей не зміг зреагувати на цей удар і м'яч влетів в сітку воріт моршинців.
 
Як підсумок, завдяки продемонстрованому характеру СДЮСШОРа, на табло зафіксована справедлива нічия 2:2. Гра була надзвичайно цікава гра для глядачів, яких на стадіоні "Спартак" було чи мало.

 
Арбітр: Демянчук Тарас
Асистенти арбітра: Заліський Іван, Римарчук Любомир
Інспектор матчу: Шитєв Йосип
 
СДЮСШОР Ужгород – ФК «Скала» Моршин 2:2
 
Голи: Бакша, 78, Митро, 80+2 - Матуляк, 32, Вошов, 47.
 
СДЮСШОР Ужгород: Кашка Д, Роботишин В, Мігалко А, Дзоф В, Мукомела Є, Лемак М, Митро О, Бакшо М, Коваль С, Дочинець Р, Зізич А.
Запасні: Луцьо І, Герзанич О, Шелемончак Р, Гузинець О, Томашук М, Борис Д, Пеца Д.
 
ФК «Скала» Моршин: Барасюк С, Лазор С, Глібко А, Гречанюй Н, Паєвський В, Шевчук В, Памага В, Вашов Д, Вахович Т, Пастиняк В, Матуляк О.
Запасні: Стегур С, Братуш М, Переводько М. Пазеняк Ю.
Ян Рогач
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 903 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: