Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України U-17. СДЮСШОР та ФК "Львів" розписали мирову (ФОТО)
23:21
ДЮФЛ України U-17. СДЮСШОР та ФК "Львів" розписали мирову (ФОТО)
28-го квітня на ужгородському стадіоні "Спартак" відбувались матчі 14-го туру чемпіонату ДЮФЛ України.

ДЮФЛ України U-17. СДЮСШОР та ФК
Команди ужгородського СДЮСШОР вікових категорій U-17 та U-15 вдома приймали однолітків з ФК "Львів".
 
Ужгородці перед матчем перебували в чудовому моральному дусі, адже у двох зіграних матчах весняної частини ДЮФЛ України підопічні В'ячеслава Пінковського здобули стовідсотковий переможний результат. Саме тому вболівальники СДЮСШОР, які прийшли на стадіон очікували третьої поспіль перемоги.
 
Перший тайм розпочався із забитого голу гостей. Після навісу з кутового Артем Вовкун з 3-ох метрів розстріляв голкіпера СДЮСШОР Степана Кундрика. Згодом на 12-ій хвилині ужгородці створили перший напівмомент. Андрій Зизич прорвався по правому флангу і пробив з 15-ти метрів в дальній від кіпера кут, однак воротар гостей Юрій Скибінський парирував цей удар.
 
В середині першого тайму було декілька спірних моментів у штрафному майданчику львів'ян, коли гравці гостей досить грубо та агресивно вели боротьбу за м'яч, однак арбітр матчу прийняв рішення проігнорувати всі ці епізоди і продовжити гру.
 
Небезпечний момент створили ужгородці. Після метушні в штрафному майданчику гостей, м'яч відскочив до Василя Марковича, який намагався сильно пробити, але його удар заблокував воротар львів'ян. У другій половині першого тайму СДЮСШОР повністю перехопив ігрову ініціативу, та посилював натиск на захисників ФК "Львів". На 28-ій хвилині гравець гостей Тарас Хитрень пробивав по воротах Ужгорода, однак чудову реакцію продемонстрував Кундрик. На 31-ій хвилині ще один момент біля воріт гостей. Той таки Василь Маркович з 7-ми метрів пробивав по воротах, але в черговий раз воротар львів'ян врятував свою команду і перевів м'яч на кутовий. І вже під самий кінець першого тайму СДЮСШОР все ж таки зумів дотиснути свого суперника і забити гол. Вадим Ференцик в стилі Євгена Коноплянки змістився з лівого флангу в центр і невідпорно пробив в дальній від кіпера кут. З рахунком 1:1 команди відправились в роздягальні.
 
У другому таймі було значно менше небезпечних моментів, натомість було багато боротьби та дрібних фолів в центральній частині поля. На 54-ій хвилині підопічні В'ячеслава Пінковського мали чудову нагоду вийти вперед. Андрій Зизич на швидкості прорвався по лівому фланзі та змусив захисника гостей Дениса Іваськіва сфолити в штрафному майданчику. Арбітр не вагаючись та справедливо вказав на одинадцятиметрову позначку, та "нагородив" порушника жовтою карткою. До м'яча підійшов Юрій Бойкул, однак на жаль удар Юрія відбив воротар львів'ян.
 
СДЮСШОР не зупинявся і продовжував атакувати. Йще один чудовий момент для голу втратили ужгородці на 74-ій хвилині. Ференцик прийняв м'яч і вийшов на побачення з воротарем, однак Вадим трохи замешкався і захисник гостей наздогнав його і відібрав круглого.
 
Як підсумок, матч закінчився з рахунком 1:1, але судячи по кількості створених моментів СДЮСШОР безсумнівно заслуговував на перемогу.

 
Арбітр: Радюкін Т.
Асистенти арбітра: Вовчанський І, Рошко О.
Спостерігач арбітражу: Шитєв Й.
 
СДЮСШОР Ужгород - ФК "Львів" Львів 1:1
 
Голи: Ференцик, 40 - Вовкун, 4.
 
СДЮСШОР Ужгород : Кундрик С, Тороні А, Бойкул Ю, Сердюк В, Зуб Б, Мадяр В, Ковтонюк Е, Ференцик В, Зизич А, Маркович В, Джанда М.
Запасні : Меденцій М, Далекорей С, Лаб’як Ю, Семків О.
 
ФК "Львів": Скибінський Ю, Соляник М, Васьків Д, Ватаманюк В, Вовкун А, Мариняк В, Ткач Н, Савран Р, Токар Б, Хитрень Т, Гросу А.
Запасні : Новак А, Вермінський А, Марченко О, Сенчишин Т, Гринюк К.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 634 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: