Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. Бойова мирова в сусідському дербі
15:37
ДЮФЛ Закарпаття. Бойова мирова в сусідському дербі
Про один із найбільш конкурентних матчів суботнього дня в ДЮФЛ Закарпаття дізнавайтесь далі.

ДЮФЛ Закарпаття. Бойова мирова в сусідському дербі
ДЮСШ «Іршава» після поновлення матчів ліги юних і кмітливих футболістів Закарпаття, як офіційно повідомив нам тренер команди, знову змінила назву на колишню – ДЮФК «Сільце». Та загалом гравці й стадіон дислокації колективу залишились ті ж самі.
 
Молодші квіткові вже давно відомі тим, що легко очок у виїзних двобоях із командами сусідніх районів не віддають. Не стало винятком і їх дуже принципове протистояння на перетині торгових шляхів на Іршавщині. Уже на 3-й хвилині вони мали суттєвий шанс, коли Молнар на завершенні атаки лівим флангом прострілив на Егея. Артем приклався низом, та спрямував м’яч повз ліву стійку. Через хвильку-другу вже Кричфалуші продерся по центру й було дуже небезпечно, та захисники з воротарем спільними зусиллями в пожежному режимі ліквідували загрозу.

Ці контратаки опонентів були настільки дошкульними, що в перші дев’ять хвилин позиційні атаки господарів із постійною пересторогою «тільки б не втратити м’яч» мали досить невиразний характер. Та далі в середині тайму нарешті змогли створити щось путнє по центру. Кенийз віддав правіше на Марка й Олександр сильно пробив із ходу повз ліву стійку. Трохи згодом, ближче до завершення тайму, Воробок опинився на завершенні атаки лівим флангом і віддав трохи правіше на Зана, який пробив поруч із дальньою стійкою. Уже за хвилину перед перервою, після дуже небезпечного прострілу Марка з правого флангу, червоно-білі в пожежному режимі винесли на кутовий, який уже не ніс подібної загрози. А за мить до того як мали піти на перерву під час здавалося б незграбної контратаки гостей виникло непорозуміння захисників та воротаря, коли всі були готові кричати «Я!», а нікому було вибити подалі. Для Кричфалуші така паніка в рядах опонентів завжди доречна й Ростислав без надзусиль переправив круглого в лівий кут, змусивши господарів піти на перерву «на щиті» – 1:0.
 
Тренер «Сільця» додав двійко нових гравців, та надійності це додало небагато. Як і до перерви провалювався правий край захисту, тому Бровді кілька разів був змушений вибігати й грати на грані фолу останньої надії за межами своєї карної зони «й за того брата-захисника». Було іноді, що й навпаки брат-оборонець виявлявся другом. Так, на 29-й хвилині Кричфалуші був близьким до оформлення дублю, коли пробив у правий кут повз Бровді, та Олександра підстрахував Черепко, який у пожежному режимі виніс м’яч подалі.
 
У гостей помітно просідав назад лівий край захисту, тому саме тут відбувалось усе найцікавіше. На 30-й хвилині гравці «Сільця» створили свій найгостріший момент від початку гри за наслідками наступу правим флангом зі зміщенням до центру. Марка вивели на дуже хорошу ударну позицію метрів із десяти, та кілька опонентів відчайдушно кинулись під м’яч, ліквідувавши реальну небезпеку.
 
Ближче до середини тайму відбулась ще одна нагода після прострілу з лівого флангу на ділянку біля одинадцятиметрової позначки, звідки підступно, із прицілом у лівий нижній кут, пробив Воробок. Лемак не міг дістати, та на його щастя м’яч полетів повз стійку.
 
Та що не вдалось із гри, те залетіло з енного стандарту, заробленого Кенийзом. Зан із цього штрафного метрів із тридцяти поцілив хоча й по центру воріт, та пробив доволі сильно й під поперечину. Лемак трохи підстрибнув і підняв руки вже тоді, коли поліеританова куля була за його спиною – 1:1. На більше у команд не було ні сил ні часу.

Бойова нічия дала фанам господарів більше запитань ніж відповідей і дозвлила «Нарцису» взяти своєрідний нічийний гостьовий реванш за дуже дошкульну домашню поразку першого кола.

 
14 квітня, с. Сільце, стадіон «Колос», ясно, + 22 градуси, 40 глядачів
 
ДЮФК «Сільце» U-13 – ДЮФК «Нарцис» U-13 Хуст – 1:1 (0:1)
 
Голи: Зан, 42 – Кричфалуші, 25.
 
ДЮФК «Сільце» U-13: Олександр Бровді, Ярослав Воробок, Михайло Черепко, Вадим Онисько, Станіслав Сабов, Володимир Фельцан (Дмитро Шутко, 26), Анатолій Куций (Станіслав Маргіта, 38), Віталій Зан, Василь Кенийз, Олександр Марко, Михайло Галинець (Іван Керечанин, 26).
Запасні: Василь Веждел.
тренер – Сергій Білан.
 
ДЮФК «Нарцис» U-13 Хуст: Богдан Лемак, Олександр Фетько, Олександр Попов, Артем Егей, Євген Агоста, Сергій Молнар, Рональд Антоль, Дмитро Сочка, Леонід Плеханов, Ростислав Кричфалуші, Віктор Гуц.
Запасні: Тарас Халус.
Тренер – В. Форкавець.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 843 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: