Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. Гольова феєрія до перерви (ФОТО)
15:06
ДЮФЛ Закарпаття. Гольова феєрія до перерви (ФОТО)
Про те, як сілецькі тінейджери за один тайм дали зрозуміти супернику «ху із ху» в цій віковій категорії, дізнавайтесь далі.

ДЮФЛ Закарпаття. Гольова феєрія до перерви (ФОТО)
Господарі з перших хвилин почали розхитувати захист суперника. Уже на другій хвилині вони, за наслідками атаки по центру з незначним зміщенням управо, заробили право на штрафний метрів із сімнадцяти. Черепко влучив у ближній кут. Пийреші зумів відбити й далі забрав до рук. Через п’ять хвилин відбувся набагато масованіший наступ лівим флангом зі зміщенням до центру, за участю Сабова, Куцого й Антосяка, та з досить близької відстані жоден із господарів не зміг прикластися до м’яча й суперники винесли його подалі. Шутка підібрав круглого й пробив другим темпом, метрів із шістнадцяти, та повз праву стійку. Ще через читири хвилини Антосяк метрів із десяти зробив те саме значно влучніше, та Абел знову відбив і далі забрав до рук. Та за якусь мить і він був безсилим щось вдіяти, коли Трикур зумів завершити швидкий перехід від захисту до атаки правим флангом влучним ударом метрів із дев’яти в лівий кут – 1:0.
 
Через три хвилини нова атака господарів по центру завершилась зрізанням суперником м’яча в напрямку своїх воріт. Пийреші не міг зреагувати, та на його щастя круглий полетів у сантиметрах над поперечиною. Та після подачі з кутового з правого флангу фортуна повернула боржок «зеленим», бо Черепко метрів із семи приклався до м’яча як слід. Поліеританова куля від рук Абела зрикошетила вверх, струсонула поперечину й опустилась униз, при цьому залишила знак від своєї шкіри десь у метрі за лінію воріт – 2:0.
 
Далі більше. Менько вибіг із своїх воріт на перехоплення й видав ноєрівський контроль м’яча в дії, дійшовши правим флангом майже до центра поля. Василь видав середній пас уперед, на ділянку перед чужим штрафним майданчиком, на хід Куцому. Толик видав забігання на ближній край воротарського майданчика, зібравши прицьому на собі чималу увагу воротаря та захисників, а далі взяв, та й викотив круглого Антосяку. Юрко метрів із чотрьох вгатив круглого в порожній ближній кут – 3:0.
 
Після цього вже Антосяк у наступній атаці промчав рідним лівим флангом, обігравши по ходу двох опонентів і викотив у центр штрафної зони, на ділянку перед воротарським майданчиком, на Куцого. Анатолій метрів із шести переправив м’яч у сітку – 4:0.
 
Трохи згодом Куций повторив схожий трюк, відгукнувшись на аналогічну передачу зліва й пострілом метрів із п’яти довів рахунок до, того, який до болю, в душі крайнього фана, знайомий екзотичній «Ямайці» – 5:0.
 
Другий тайм був набагато спокійнішим щодо гольових моментів. Білан зробив цілий каскад замін, випустивши на поле практично команду U 12 й кілька виконавців навіть із U 11були. Із огляду на такий бліц-криг складу, далі на полі вже точилась майже рівна боротьба.
 
Правда в середині тайму господарі активізувались. На тридцять дев’ятій хвилині Шутка віддав на Ониська по правому флангу, а Вадим прострілив на Шаркаді. Іван влучно пробив, та Пийреші зреагував.
 
Через дві та три хвилини відповідно після цього добронці створили свої кращі моменти в матчі. На завершенні атаки по центру Пап віддав на ділянку одинадцятиметрової позначки на Сабова. Мате був готовий пробити, та Онисько зумів винести м’яч подалі. Аналогічна наступна атакувальна дія по центру завершилась акцентованим ударом Сабова, та м’яч рикошетом від опонента полетів поруч із правою стійкою брами Менька.
 
На сорок четвертій хвилині масована атака сілецьких гравців із використанням обох флангів завершилась ударом Шаркаді з лівого краю штрафного майданчика. Абел зумів відбити ногою. Через шість хвилин Пап заробив право на штрафний із лівого флангу. Мате подав у центр карної зони на Патріка, який із ходу пробив повз праву стійку, дозволивши цим самим Меньку записати до свого активу черговий шат-аут.

 
1 листопада, с. Сільце, стадіон «Колос», ясно, + 15 градусів, 35 глядачів
 
ДЮФК «Сільце» U 13 – ДЮCК «Small Miracles» U 13 Велика Добронь – 5:0 (5:0)
 
Голи: Трикур, 13, Черепко, 17, Антосяк, 22, Куций, 23, 27.
 
ДЮФК «Сільце» U 13: Василь Менько, Михайло Черепко, Юрій Антосяк, Вадим Онисько, Михайло Галинець, Дмиро Шутка, Іван Бобіта, Андрій Трикур, Станіслав Сабов, Анатолій Куций, Іван Шаркаді.
Запасні: Станіслав Маргіта, Ярослав Бабинець, Іван Фельцан, Андрій Ливрінц, Василь Кинів.
тренер – Сергій Білан.
 
ДЮCК «Small Miracles» U 13: Абел Пийреші, Мартин Якоб, Патрік Пап, Мате Сабов, Степан Лакатош, Давид Ковач, Даніел Молнар, Агошток Холожі, Марк Літераті, Мартін Сакі, Шандор Молнар.
Запасні: Давід Куруц, Шандор Чома, Ернест Бакша.
Тренер – Ласло Кіш.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 834 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: