Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. Гольова засуха за наслідками багатьох нагод
16:08
ДЮФЛ Закарпаття. Гольова засуха за наслідками багатьох нагод
Про один із найбільш конкурентних двобоїв 17-го туру в старшій віковій групі Східної зони дізнавайтесь далі.

ДЮФЛ Закарпаття. Гольова засуха за наслідками багатьох нагод
Незважаючи на підсумковий рахунок, матч у старшій віковій групі був не менш цікавим, ніж у їх молодших колег. Перший тайм проходив із перемінним успіхом: стартовий відрізок був за господарями, в середині тайму активнішими були їх опоненти, а в кінцівці знову домінували підопічні Котубея.
 
Перша справжня небезпека відбулась аж на 15-й хвилині, коли смугасті, за активної участі Юрія Петровки, Пуки (зовсім не родич Андріана Пуканича), Русінка та Нодя, вибігли в контратаку лівим флангом зі зміщенням до центру. Останній із цього покеру гравців підступно цілив з-під Лемака у дальній правий кут. Сігетій не міг зреагувати, та на щастя для Степана м’яч полетів із зовнішнього боку воріт.
 
Через чотири хвилини виноградівці вже створили позиційну атаку лівим флангом із зміщенням до центру, на завершенні якої Зубов заробив право на штрафний удар із 20-ти метрів. Боднарюк обвідним ударом спрямував круглого в сантиметрах над правою дев’яткою. Трохи згодом Шуба активним дриблінгом у чужій карній зоні змусив опонентів бити себе по ногах, внаслідок чого Руслан опинився в горизонтальному положенні. Теремта вказав на позначку. Кутняк пробив потужно й влучив у площину ближче до лівого, ніж до правого, верхнього кута без особливих надій на відбиття для Сігетія. Та Степана від голу врятувала поперечина, від якої круглий відлетів у поле. На продовженні Зубов отримав короткий пас і додав м’яч у сітку, та за мить до цього опинився в офсайді, про що засвідчив піднятий прапорець асистента № 1.
 
Другий тайм пройшов за ще більшої переваги господарів. Уже на дебютній по перерві, а загалом на 31-й хвилині, на завершенні атаки по центру Пука із 25-ти метрів потужно влучив у рамку воріт. Сігетій зумів відбити.
 
Та надалі колоскові змогли трохи відвести гру від своїх воріт, а на 48-й хвилині могли й самі досягти позитивного результату. Бродовський зі штрафного з 40-ка метрів влучив під стійку. Марущинець намагався зловити, та при цьому випустив м’яч із рук. Добре, що Іван зумів одразу виправитись і забрати круглого до рук, бо одразу два опоненти ледь не занесли круглого у ворота разом із його руками. Через три хвилини Шуба завершив атаку лівим флангом ударом із 17-ти метрів і влучив у ближній кут. Сігетій намагався відбити, та м’яч від його рук зрикошетив і свічкою перелітав його в напрямку воріт. Однак Степан вчасно зорієнтувався й забрав його до рук.
 
На 54-й хвилині Нодь наважився на удар з далекої відстані, із досить гострого кута з правого флангу. При цьому м’яч летів ніби за ворота, та в останній момент опустився й влучив у площину брами без особливих шансів для голкіпера на відбиття. Та й цього разу фортуна обняла Сігетія в повний зріст, бо круглий знову зустрівся з поперечиною його воріт, від якої зрикошетив у поле.
 
За мить схожа ситуація відбулась біля протилежних воріт. Колоскові прорвались по центру й завершили все ударом-парашутом у лівий кут. Воротар якимось дивом встиг перегрупуватись і зачепити м’яч кінчиками пальців, від яких той влучив у стійку й далі відлетів у поле.
 
На 61-й хвилині на завершенні наступу по центру Зубов коротко віддав на Пуку й Валентин зустрівся носом до носу з Сігетієм. Степан самовіддано кинувся в ноги й ліквідував небезпеку, дозволивши своїм партнерам залишити стадіон «Пластик» у хорошому гуморі. Підопічним Петра Котубея для того, щоб і надалі претендувати на високі місця слід попрацювати над реалізацією своїх нагод.
 
 
Арбітр – Йосип Теремта
 
22 квітня, місто Виноградів, стадіон «Пластмасовик», + 12 градусів, хмарно з проясненннями, 60 глядачів
 
ДЮФК «Виноградів» U15 – ДЮСШ «Колос» U15 Виноградівський район – 0:0
 
ДЮСШ «Виноградів»: Іван Марущинець, Руслан Шуба, Станіслав Русінко, Юрій Петровка, Юрій Мирошниченко, Богдан Боднарюк, Валентин Пука, Ерік Нодь, Владислав Петровка, Олександр Зубов, Владислав Загреба.
Запасні: Сергій Кутняк, Михайло Керечанин, Ігор Бочкаї.
Тренер – Петро Котубей.
 
ДЮСШ «Колос»: Степан Сігетій, Іван Гавріш, Михайло Лемак, Владислав Потокі, Олег Бурменський, Микита Скороходов, Владислав Румянцев, Михайло Суходольський, Валерій Бродовський, Едуард Мар’ян, Станіслав Боротко.
Запасні: Михайло Танчинець, Олександр Фірсов, Микола Леньо, Владислав Любка.
 
На 27-й хвилині Кутняк (ДЮСШ «Виноградів») не реалізував пенальті.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 962 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: