Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. Хет-трик Кормоша приносить розгром
13:00
ДЮФЛ Закарпаття. Хет-трик Кормоша приносить розгром
Про те, як важко грати на Іршавщині старшому «Нарцису», дізнавайтесь далі.

ДЮФЛ Закарпаття. Хет-трик Кормоша приносить розгром
Зовсім нещодавно Іршавщина золотисто тріумфувала в юнацькій вищій лізі. Тоді головною зіркою «Бужори» U-17 був Іван Кормош, який і партнерам по юнацькій команді, та й навіть дорослим, приносив немалу користь. Того Івана вже й сліду нема в командах Іршавщини, та аналогічне призівище постійно звучить на різних рівнях. Так, у «Сільця» U-15 є два гравці з ним і один із них, знову ж таки, Іван Кормош. Цей Іван, корені якого беруть початок так само десь на Влагові (стара назва села Вільхівка) в команді Білана також є головною зіркою. Прізвище Глеба на Іршавщині також не на останньому щаблі. Один із них Юрко не раз розсікав правий фланг атак дорослої «Бужори». У колективі Білана також є свій Глеба – Тарас. Саме ці два гравці цементують атакувальний стержень даного дитячо-юнацького футбольного клубу. Цього разу сповна відчув порив їх намагань старший «Нарцис».
 
Як і очікували місцеві фани, тут було забито дуже швидкий гол. Спрацював один із перших стандартів. Глеба якісно подав із кутового з лівого флангу на одинадцять метрів, де Кормоша залишили без нагляду й Іван влучив точно під праву стійку. Далі гра трохи заспокоїлась. Розвеселив публіку епізод на 12-й хвилині, коли Барзул непогано подав із правого флангу на дальню стійку, а Віт міг головою підправити в сітку, та чомусь рука випередила голову й із її допомогою виник гольовий момент у стилі славнозвісного епізоду Марадони. Та Євген, на відміну від Дієго, не влучив у рамку, та й дуже досвідчений арбітр помітив його хитринку.
 
Наступне пожвавлення сталось в середині тайму хвилини з сімнадцятої. Спочатку на завершенні масованої атаки по центру Іван Кормош середнім пасом знайшов на лінії штрафного майданчика Глебу. Постріл Тараса в правий кут Беркі в падінні зумів відбити. Садварій додавав двічі: на перший із них зреагував Дмитро, а наступний був спрямований над поперечиною.
 
Через хвильку-другу нове загострення. Беркі й цього разу парирував удар від Садварія з правого краю штрафного майданчика, та Іван Кормош наступним ударом із ділянки одинадцятиметрової позначки влучив у правий кут, без шансів на відбиття – 2:0. Далі ще одна наступальна дія правим флангом завершилась результативним ударом із меж карної зони в лівий нижній кут центрфорварда Семака – 3:0. На доданій до тайму хвилині Глеба міг зробити рахунок переконливішим, та коли вийшов фактично віч-на-віч із воротарем довго приймав рішення, пробив на техніку й зовсім трохи не влучив у рамку.
 
На початку другого тайму гості, за наслідками контратаки по центру, змогли трохи скоротити відставання. Перший удар із середньої дистанції прийняла на себе поперечина й далі біло-чорні не змогли винести, чим скористався Таран. Любомир влучно пробив низом у лівий, дальній від себе, кут – 1:3.
 
Та в середині тайму рахунок знову набув розгромної форми. Масовану атаку розпочав захисник Михайло Кормош, що віддав на тезку за прізвищем Івана. Крім них у наступі взяли активну участь Семак та Туріна, а завершилось усе середнім пасом Івана Кормоша з правого флангу вліво й трохи назад на Глебу. Тарас влучив у правий верхній кут, без можливостей на відбиття – 4:1.
 
У кінці гри гостям було навіть важко вибігати хоча б у якісь контратаки. Відчувалась і відсутність Віта, який зазнав ушкодення й змушений був навприсядки залишити поле. Помилки траплялись у захисті досить регулярно. Однією з таких неузгодженостей сповна скористався в чужому штрафному майданчику Глеба, який віддав лівіше на Сочку. Віталій примножив починання партнерів результативним ударом низом у ближній лівий кут – 5:1.
 
За хвилину до завершення основного часу спрацювала ще одна триходівка. Семак вигриз м’яч на правому фланзі метрах у сорока від воріт й віддав середній пас правіше, на ділянку перед лінією штрафного майданчика, на Глебу. Тарас коротко переадресував ще правіше й вперед на Кормоша. Іван ударом у дальній, від себе, лівий кут оформив хет-трик і встановив остаточний, доволі очікуваний, рахунок – 6:1.
 
Спочивати на лаврах «вершителів веселого результативного футболу» команді з Іршавщини не доводиться, бо наступні опоненти будуть в рази серйозніші й там реалізовувати потенціал доведеться ретельніше.
 
 
Арбітр – В. Жабур
 
14 квітня, с. Сільце, стадіон «Колос», ясно, + 23 градуси, 37 глядачів
 
ДЮФК «Сільце» U 15 – ДЮФК «Нарцис» U 15 Хуст – 6:1 (3:0)
 
Голи: Іван Кормош, 4, 19, 59, Семак, 21, Глеба, 47, Сочка, 52 – Таран, 34.
 
ДЮФК «Сільце» U 15: Станіслав Осійський, Тарас Глеба, Андрій Химич, Іван Кормош, Василь Гозда, Віталій Сочка, Максим Бабич, Іван Туріна, Михайло Садварій, Іван Семак, Максим Кормош.
тренер – Сергій Білан.
 
ДЮФК «Нарцис» U 15 Хуст: Дмитро Беркі, Іван Дьордь, Петро Марушич, Любомир Таран, Денис Крішталь, Василь Фреган, Віктор Гомечко, Олександр Матяш, Євген Віт, Іван Барзул, Іван Білак.
Запасні: Вадим Гарастей, Вадим Шкребиняш, Михайло Русанюк, Станіслав Біба.
Тренер – Б. Сура.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 771 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: