Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. Нічия та перемога МФА над "Зінедіном" (ФОТО)
20:59
ДЮФЛ Закарпаття. Нічия та перемога МФА над "Зінедіном" (ФОТО)
Сьогодні, 23 жовтня дві команди МФА U-13 та U-14 в 6-му турі чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття приймали в рідних стінах команди ДЮФШ «Зінедін».

ДЮФЛ Закарпаття. Нічия та перемога МФА над
Стадіон «Паланок» м.Мукачево
 
МФА U-13 – УРДЮСШ-ДЮФШ «Зінедін» U-13 – 1:0 (0:0)
 
Гол: Чонка 46
 
У першому матчі підопічні Мирослава Бундаша (U-13) зійшлися з командою Рудольфа Балажинця.
 
Господарі поля доволі швидко прибрали ініціативу й почали створювати гострі моменти біля воріт «Зінедіна». Спочатку забійний момент не використав Євген Різов, який замість того, щоб пробити в дотик прийняв в м’яч і нагоду було втрачено. Кілька рейдів провів правим краєм Дмитро Лагунцов, однак, без завершення.
 
Ще в першій половині перспективний штрафний виконував Василь Бундаш – трохи вище від воріт.
 
У другій половині мукачівці продовжили тиск на ворота колективу з Ужгородщини. На 46-й хвилині господарі знову заробили право на штрафний – подачу з якого вдало замкнув Олександр Чонка. Цей гол приніс перемогу МФА, яка дозволила наздогнати «Зінедін», який до цього очолював турнірну таблицю з 12-ма очками.
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
 
МФА U-14 – УРДЮСШ-ДЮФШ «Зінедін» U-15 – 1:1 (0:0)
 
Голи: Марченко (автогол) 17, Дік 49
 
Незважаючи на те, що МФА грали проти хлопців старших на один рік підопічні Івана Фізера продемонстрували найкращі бійцівські якості, характер і зуміли на рівних боротися проти старших суперників. «Зінедін», хоч і мав ігрову перевагу, проте лише на 17-й хвилині зумів її втілити в гол. Передачу з правого флангу замкнув фактурний нападник «Зінедіна» Василь Симочко, м’яч влучив в захисника господарів і зрикошетив у власні ворота. Але здаватися господарі на милість гостей зовсім не збиралися.
 
Вже в другому таймі настирливий нападник МФА Максим Дік таки зумів вразити ворота «Зінедіна». Тож бойова нічия з лідером цієї вікової групи.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 Прес-служба МФА
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 784 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: