Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. СДЮСШОР завдає дві великі поразки "Україні-Зінедін" (ФОТО)
09:51
ДЮФЛ Закарпаття. СДЮСШОР завдає дві великі поразки "Україні-Зінедін" (ФОТО)
У рамках 24-го туру ДЮФЛ Закарпаття "Україна-Зінедін" здійснила не вдалий виїзд до лідера чемпіонату.

ДЮФЛ Закарпаття. СДЮСШОР завдає дві великі поразки
Одне із центральних протистоянь у категорії 2004-2005 р.н. у Західній зоні відбувався на ужгородському Спартаку, де зійшлися перша та четверта команда чемпіонату. Гості вже на старті вибігли у контратаку, яку завершив виходом сам на сам і точним ударом Геці – 0:1.
 
Надалі підопічні Вайднича намагались пробитись до воріт суперника і часто закривали його на своїй половині поля та ударів у рамку було не багато. Декілька кутових та штрафних нейтралізовувались захисниками Зінедіну. За мінімального рахунку команди пішли на перерву.
 
У другому таймі СДЮСШОР, після декількох замін, з ще більшою силою пішов у наступ. Кічун гостро прострілював справа, але ніхто не встиг замкнути. Зареваударом з лівого краю штрафної влучив у стійку. На 34-й хвилині Крільо збив у своїй штрафній Кічуна, арбітр призначає пенальті, який реалізував Черевко – 1:1.
 
За хвилину Балаж вийшов сам на сам та Матей відбив. У ході швидкої контратаки Полячук віддає на Черевку і той подвоює рахунок – 2:1.
 
Черевко стріляє з 20 метрів, але влучає у поперечку. На 43-й хвилині вже Черевко асистує Полячуку той забиває – 3:1. За чотири хвилини господарі розіграли кутовий і Полячук сильно пробив з 17 метрів, Матей відбив, але у свої ворота – 4:1.
 
На останній хвилині правий півзахисник Кічун, який постійно залишався один на фланзі, прострілив, а Маркович замкнув – 5:1.
 
СДЮСШОР лише у другому таймі зумів реалізувати свою перевагу, яку він мав протягом всього матчу.

 
Арбітр – Ян Рогач
 
м. Ужгород, стадіон Спартак, глядачів 50
 
СДЮСШОР U13 - ФК «Україна-Зінедін» U13 5:1
 
Голи: Черевко, 34 (пен.), 37, Полячук, 43, 47, Маркович, 50 - Геці, 4.
 
СДЮСШОР: Микола Учаров, Олексій Риган, Максим Зизич, Богдан Макара, Руслан Іванчик, Євген Кічун, Іван Крижан, Олександр Черевко, Олександр Черепаня, Олександр Балаж, Крістіан Селеш.
Запасні: Женис Фреган, Артур Полячук, Мирослав Маркович, Данило Зарева, Ростислав Ковбасюк, Женис Деревлянко, Марян Спех.
Тренер – Тарас Вайданич.
 
Україна-Зінедін: Роберт Матей, Станіслав Тирпак, Євген Хорошун, Максим Прокопець, Дмитро Попіль, Віталій Дюгов, Віталій Геці, Мілан Бутрик, Дмитро Шаленик, Юрій Крільо, Микола Кешкентій.
Запасні: Василь Гелеш, Юліан Качур.
Тренер – Мілан Гартман, Іван Бисага
 
 
Зустріч між старшими колективами також проходила за відчутної територіальної переваги господарів. Після подачі зліва Роля пробивав головою у падінні та позв ворота. Численні обстріли володінь Зінедіна в більшій мірі йшли повз рамку. Та на 21-й хвилині Іванчик сфолив у своїй штрафній, пенальті вдало реалізував Роля – 1:0.
 
За хвилину до завершення тайму Роля обікрав захисника суперника і видав пас на пусті ворота Петрецькому, який не промахнувся – 2:1.
 
У другому таймі Стегура провів багато замін, які не змінили хід гри. Бабич пробивав з 18 метрів, воротар на місці. Протягом другої тридцяти хвилинки господарі провели ще близько десятка ударів, але результат дало лише наприкінці. Бабич реалізував вихід сам на сам і встановив кінцевий рахунок – 3:0.

 
Арбітр – Ян Рогач
 
м. Ужгород, стадіон Спартак, глядачів 50
 
СДЮСШОР U15 - ФК «Україна-Зінедін» U15 3:0
 
Голи: Роля, 21, (пен.), Петрецький, 30, Бабич, 53.
 
СДЮСШОР: Артем Чамата, Іван Дуник, Іван Повхан, Тарас Ізай, Сергій Хрипта, Максим Лютнянський, Іван Бобик, Богдан Колодко, Максим Роля, Віталій Бурштинський, Микола Петрецький.
Запасні: Сергій Щобак, Роберт Квак, Олександр Русин, Марян Січка.
Тренер – Михайло Стегура.
 
Україна-Зінедін: Олександр Беспалько, Даніель Блецка, Даніель Іванчик, Василь Дюгованець, Андрій Головей, Даніель Різак, Станіслав Глухан, Домінік Мюлганс, Володимир Косакевич, Антон Гвардіонов, Микола Готра.
Запасні: Іван Поп, Олег Ковтун, Павло Пауш.
Тренер – Іван Матьовка.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчів дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1135 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: