Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. Старші тячівці довели одноліток із Хуста до "не можу"
14:27
ДЮФЛ Закарпаття. Старші тячівці довели одноліток із Хуста до "не можу"
Про те, як квітковим у 17-му турі було важко стримати запал своїх опонентів, дізнавайтесь далі.

ДЮФЛ Закарпаття. Старші тячівці довели одноліток із Хуста до
Цей двобій, на відміну від молодшої вікової категорії, був менш конкурентним. Не те, щоб господарі не старались нав’язати боротьбу супернику. Просто функціонально, та й фізично врешті решт суперник виглядав солідніше. Особливо це стосується завершальної стадії матчу. Певно далася взнаки регулярна ігрова практика тячівців у всеукраїнській ДЮФЛ.
 
Для господарів двобій розпочався досить оптимістичною грою на зустрічних курсах. Уже на другій хвилині підопічні Мовчана могли відкрити рахунок, який міг дати шанс на контратакувальну модель гри. Атаку по центру Фетько завершив влучним ударом із 11-ти метрів з-під Картолі. При цьому м’яч рикошетом від Антала полетів поруч зі стійкою на кутовий, який був уже не таким небезпечним. Через п’ять хвилин новий наступ по центру за участю Петраша, Фетька, Алексія та Романа Гінцяка. Останній із цього покеру гравців влучно пробив із 14-ти метрів. Фіцай відбив, та за мить Фетько другим темпом ще раз пробив із 20-ти метрів повз ворота.
 
Гості також не витрачали час дарма й планомірно плели мережива своїх атак. Протягом 13-ї – 14-ї хвилин відбувся їх затяжний наступ, із використанням коротких передач, правим флангом зі зміщенням вліво й далі знову з переміщенням правіше. Спочатку Мотринець із лівого флангу пробив із 18-ти метрів у ближній кут. Лукач у падінні відбив. Далі Лакатош із правого краю з 12-ти метрів пробив низом поруч із ближньою стійкою.
 
Починаючи з 20-ї хвилини господарі суттєво підсіли фізично й їм було важко опонувати своїм суперникам. Особливо активним був Філіп, який своїм дриблінгом наводив жах на лівий край захисту «Нарциса». Саме активність Іштвана дозволила загострити ситуацію на 25-й хвилині й наслідком цього стало влучання від Кейкеші в лівий кут. Лукач зреагував.
 
Та вже наступна атака правим флангом дозволила Філіпу, на межі 26-ї та 27-ї хвилин, ударом в ближній кут відкрити рахунок – 1:0, й разом із партнерами по команді пуститись у запальний танок біля кутового прапорця. Найкраще глядацьке місце цього імпровізованого міні-шоу дісталось асистенту арбітра № 2. Після пропущеного голу господарі спробували відвести гру від своїх воріт й через три хвилини спромоглись, за активної участі Алексія та Петраша, на непогану атакувальну дію по центру зі зміщенням вліво. Останній із вказаного дуету влучив у правий кут, та Фіцай вдало обрав позицію й зреагував.
 
Другу половину поєдинку активніше розпочали гості. Й хоча після кількох ударів від них м’яч полетів повз браму, та один – все ж досяг цілі. Підопічні Приходька реалізували наступ правим флангом зі зміщенням лівіше, за участю Лакатоша, Філіпа, Кейкеші та Береца. На завершенні наступу Імре коротко віддав на Івана й той ударом із 10-ти метрів спрямував круглого під воротарем – 2:0.
 
Через чотири та шість хвилин відповідно двічі якісно пробивав Геревич. На перший із цих пострілів із 20-ти метрів зреагував Лукач, а після другого м’яч, рикошетом від голкіпера, влучив у правий кут воріт. Дмитра від голу врятувала стійка, від якої круглий відлетів на кутовий. Та вже наступну атаку Мотринець завершив точним ударом із середньої відстані в правий кут – 3:0.
 
Через п’ять хвилин новий масований наступ лівим флангом, за найактивнішої участі Мотринця, Філіпа та Кейкеші, завершився влучним ударом від Імре, із передачі Іштвана, в правий кут. Лукач зумів зреагувати. Та трохи згодом червоно-чорним все ж вдалось змінити рахунок. У пригоді став стандарт. На навісну передачу з кутового з правого флангу від Мотринця відгукнувся височенний центральний захисник Картолі. Після удар головою від тячівського Хачеріді м’яч ліг точно під ліву стійку, без шансів для Лукача на відбиття – 4:0.
 
Та й такий рахунок не вгамував ігрового апетиту його партнерів. Через три хвилини Мотринець завершив атаку правим флангом ударом в дальній кут. Господарів від голу врятувала стійка. Та наступальна дія продовжилась і Берец другим темпом пробив у сантиметрах над поперечиною.
 
Й усе ж за мить гості зусиллями Кейкеші довели рахунок до регі-мотиву про біль від рахунку для Ямайки – 5:0. Після вдалого вояжу до столиці «Карпатської України» ДЮСШ «Тячів» рівно за тиждень екзаменуватиме на міцність ще одного територіального сусіда ДЮСШ «Хустський район».
 
Незважаючи на відчутну поразку, цей поєдинок дозволяє тренерському штабу «Нарциса» побачити практично все, над чим їм потрібно працювати надалі. Чи зроблять вони правильні висновки можливо дасть відповідь їх наступний виїзний двобій із повним сюрпризами в другому колі ДЮСШ «Колосом» із Виноградівського району, який відбудеться за півтора тижні від даного двобою.
 
 
Арбітр – Cергій Гладинець
 
19 квітня, місто Хуст, стадіон «Карпати», +11 градусів, хмарно, часом вітер з дощем, 40 глядачів
 
ДЮФК «Нарцис» U15 Хуст – ДЮСШ «Тячів» U15 – 0:5 (0:1)
 
Голи: Філіп, 27, Берец, 35, Мотринець, 43, Картолі, 53.
 
ДЮФК «Нарцис»: Дмитро Лукач, Роман Гінцяк, Богдан Гінцяк, Денис Кріштань, Іван Дьордь, Петро Марушка, Мартін Мішко, Віталій Алексій, Зоран Фетько, Станіслав Гусак, Олександр Петраш.
Запасні: Вадім Гарастей, Юрій Левко.
Тренер – Ю. Мовчан.
 
ДЮСШ «Тячів»: Олександр Фіцай, Роман Рошко, Антал Картолі, Іван Кут, Володимир Черняк, Імре Кейкеші, Іван Мотринець, Віктор Геревич, Валерій Лакатош, Іван Берец, Іштван Філіп.
Запасні: Янош Теремта, Крістіан Муглі, Себастьян Петрушко.
Старший тренер – Ф. Приходько, тренер – Павло Іванчов.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1191 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: