Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. "Сузір'я" не встояло проти "Зінедіна" (ФОТО)
20:40
ДЮФЛ Закарпаття. "Сузір'я" не встояло проти "Зінедіна" (ФОТО)
У битві лідерів обох вікових категорій перемоги святкували господарі.

ДЮФЛ Закарпаття.
До цього матчу ужгородці та свалявці підходили з максимумом у перших трьох турах і без пропущених м’ячів, тож команди змагались за одноосібне лідерство у турнірній таблиці. Перші хвилини засвідчили, що на полі достойні один одного суперники.
 
Господарі у першому таймі мали декілька нагод для голу. В середині тайму Назар Попович вийшов на одного воротаря, але замість удару прокинув повз Боднара, але забити у пусті ворота вже завадив захисник свалявців. Подачу з кутового замикав головою Крільо, але не точно. Ближче до завершення першої двадцятип’ятихвилинки Павло Островка також проривався до воріт практично на одного Чухру, проте завдати останнього удару йому не вдалось.
 
На початку другого тайму Сузір’я було близьким до відкриття рахунку. Спочатку Ребриш намагався з 10 метрів перекинути воротаря, але засильно вдарив. Стовідсоткову нагоду не використав Павло Островка, який технічно пройшов захисника, вийшов сам на сам і здавалось пробив Чухру та воротар зачепив м’яч, встиг повернутися і зловити його ще до лінії воріт.
 
У Зінедіна зіграла важливу роль заміна у другому таймі лівого півзахисника, який і вирішив долю зустрічі. Калінець пробив з 12 метрів справа, кіпер відбив та Салай намагався добити, але лише врізався у Боднара, який не зміг продовжити гру. За кілька хвилин той таки Салай вже сам пробив з доволі гострого кута зліва у ближній кут і м’яч від стійки залітає у ворота – 1:0.
 
В останні хвилини ужгородці були ближчими до ще одного голу, ніж свалявці. Попович з правого флангу вийшов один в один, але не зміг переграти воротаря. Ще в одній контратаці Салай та Калінець вийшли два в один, Салай віддав право завершити атаку Еріку, але той затягнув з ударом і вже з-під захисників пробив не точно.
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін 2006 р.н. продовжує свою переможну серію переграючи ще одного з конкурентів за чемпіонство.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ «Зінедін» U-13 - ДЮФК «Сузір’я» U-13 1:0
 
Голи: Салай, 46.
 
Зінедін: Станіслав Чухра, Валентин Цибик, Максим Крільо, Ярослав Караман, Ерік Калінець, Максим Цифра (Михайло Котьо, 27), Дмитро Бібіков, Назар Попович (Михайло Феделеш, 46), Василь Цигак, Юрій Каганець (Станіслав Салай, 36), Роман Буш.
Запасні: Олександр Дзямко, Артем Беганич, Юрій Сивак, Владислав Палагунич.
Тренер – Рудольф Балажинець.
 
Сузір’я: Мирослав Боднар, Євген Безик, Тимофій Фенинець, Дмитро Богдан, Іван Мориляк, Іван Русин, Заур Вердієв, Олександр Реблян, Мирослав Бобаль, Сергій Ребриш, Павло Островка.
Запасні: Володимир Попович, Андрій Пятак, Павло Павлик, Андрій Островка.
Тренер – Петро Фалес.
 
 
ДЮФК «Сузір’я» U-15 також до цього туру йшов переможною ходою, тоді як ужгородці минулого тижня вперше зазнали втрат. Гра носила досить сумбурний характер, ні одна з команд подовгу не володіла м’ячем. За першу половину тайму єдиний момент вартий уваги це удар Кроццолі з 10 метрів, після пасу від Заяця та воротар зіграв надійно.
 
На 27-ій хвилині гості зуміли вийти вперед. Нікіта Кіт подав зі стандарту, а Дмитро Калій підправив м’яч у ворота – 0:1.
 
Та підопічні Іваниці досить швидко зрівняли рахунок. Нікіта Кроццолі реалізував вихід один в один – 1:1.
 
Вирішальним у цій грі став вихід ще в першому таймі головного бомбардира господарів Симочка, який своїм дублем у другій половині зустрічі приніс три очки Зінедіну. На 42-ій хвилині Василь відгукнувся на подачу від Заяця зі штрафного – 2:1.
 
За десять хвилин до завершення поєдинку березнянський форвард вдало зіграв на випередження, проштовхнувши м’яч повз Мауріца – 3:1.
 
Свалявські захисники не змогли втримати дует нападників зінедінівців, тож зазнають першої поразки в сезоні. Ужгородці реабілітуються за втрату очок з СДЮСШОРом і піднімаються на друге місце.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ «Зінедін» U-15 - ДЮФК «Сузір’я» U-15 3:1
 
Голи: Кроццолі, 29, Симочко, 42, 61 - Калій, 27.
 
Зінедін: Роберт Матей, Михайло Ференцик, Ігор Дьордяк, Станіслав Терпак, Андрій Шовш, Юрій Заяць (Михайло Несух, 62), Дмитро Попіль (Василь Симочко, 32) Станіслав Печко, Іван Марюхнич (Іван Думнич, 65), Кіріл Голяна (Арсеній Орос, 62), Нікіта Кроццолі (Микола Кешкентій, 50).
Запасні: Максим Росул, Богдан Тиводир.
Тренер – Михайло Іваниця.
 
Сузір’я: Олександр Мауріц, Дмитро Калій, Вадим Шипович, Василь Шипович, Нікіта Кіт, Василь Русин, Едуард Безик, Василь Худа, Володимир Ковач, Владислав Сідоран, Сергій Кузьма.
Запасні: Олександр Кондря.
Тренер – Віктор Нікітін.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1108 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: