Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. Тячівці виривають перемогу в принциповому двобої
16:35
ДЮФЛ Закарпаття. Тячівці виривають перемогу в принциповому двобої
Про один із найконкурентніших матчів 17-го туру ДЮФЛ Закарпаття в Східній зоні дізнавайтесь далі.

ДЮФЛ Закарпаття. Тячівці виривають перемогу в принциповому двобої
У Східній зоні в 2017-му році пересічним фанам досить важко зрозуміти хто лідер, а хто аутсайдер. Причина банальна відсутність висвітлення організаторами не тільки таблиць першості, а й самі результати: про них хтось чув, але де вони є ніхто не може сказати. Дійшло до того, що чемпіонат ДЮФЛ Закарпаття глядачі починають називати «секретним чемпіонатом», прирівнюючи до чемпіонатів деяких районів нашої області серед дорослих. Мені часто приходиться по ходу поєдинку переорієнтовуватись щодо того, хто ж тут сильніший на полі. Це стосувалось і звітної пари.
 
Із перших хвилин стало зрозуміло, що грають два рівні за класом колективи. Першого удару тячівці завдали уже на 3-й хвилині, коли Челеняк завершив наступ правим флангом пострілом з 20-ти метрів у дальній нижній кут. Лемак вчасно змістився ближче до стійки й зреагував. Опоненти за якусь мить відповіли гострим прострілом із кутового з правого флангу від Тарана, після якого гості з потугами винесли м’яч зі своєї карної зони.
 
На 6-й хвилині відбувся ще гостріший прорив тячівців по центру, який влучно завершив із 12-ти метрів Маринець. Та Лемак зумів зреагувати й на цей удар. Через три хвилини підопічні Форкавця вдало вийшли в атаку лівим флангом зі зміщенням до центру, яку Таран завершив влучанням у дальній нижній правий кут. Семяновський відбив. На добивання із вбивчої позиції з кількох метрів підбігав Фетько, та за мить до цього асистент № 2 підняв прапорець, зафіксувавши в Олександра офсайд.
 
На 17-й хвилині Дебич віддав діагональну передачу з лівого флангу на дальню праву стійку на Запорожана, та Даміан із досить хорошої позиції пробив повз ближній кут. Через дві хвилини Фетько прорвався по правому флангу й прострілив у центр штрафної, а Молнар влучно пробив. Та Семяновський і цього разу зреагував на постріл Сергія. Та вже наступна атака завершилась результативно. Дебич вчергове розпочав атаку з лівого флангу з поступовим зміщенням до центру й трохи карної зони суперника, а Запорожан влучив точно під дальню праву стійку – 1:0.
 
Через чотири хвилини атака тячівців по центру завершилась порушенням проти Юришинця в 35-ти метрах від воріт. Вже на першій доданій до першого тайму хвилині Дебич пробив влучно з цього стандарту, та Лемак відбив, зберігши для своїх партнерів надію на позитивний другий тайм.
 
Другу половину матчу активніше розпочали господарі, та їх опоненти вдало відбивались і зрідка вибігали в контратаки. Одна з таких правим флангом зі зміщенням вліво відбулась на 31-й хвилині. Її розпочав Челеняк, а Дебич середнім пасом вивів Немеша на якісну ударну позицію. Мирослав влучив у ближній лівий нижній кут. Лемак у падінні відбив і з другої спроби забрав до рук. Квіткові відповіли через шість хвилин хорошим позиційним наступом по центру. На його завершенні Молнар коротко віддав на Фетька, який цілив у дальній правий кут. Семяновський не міг зреагувати, та на його щастя м’яч полетів у сантиметрах повз стійку.
 
На 40-й хвилині нова атака господарів по центру зі зміщенням вліво, яка завершилась дальньою передачею на Молнара. Сергій цілив цілив у ближній кут, та круглий знову полетів поруч зі стійкою. Далі тренери тячівців замінами збили атакувальний порив опонентів. Квіткові загострили ситуацію вже на доданих хвилинах. На 51-й Ковчар завершив наступ по центру пострілом з 16-ти метрів повз ліву стійку, а через дві хвилини його ж більш потужний і точніший удар із 18-ти метрів самовіддано прийняв на себе Юришинець, зберігши для своєї команди вольову перемогу.
 
 
Арбітр – Cергій Гладинець
 
19 квітня, місто Хуст, стадіон «Карпати», +12 градусів, хмарно, вітер, 40 глядачів
 
ДЮФК «Нарцис» U-13 Хуст – ДЮСШ «Тячів» U-13 0:1
 
Гол: Запорожан, 21.
 
ДЮФК «Нарцис»: Богдан Лемак, Олександр Фетько, Олександр Попов, Євген Агоста, Любомир Таран, Сергій Молнар, Рональд Антонь, Тарас Халус, Ігор Ковчар, Євген Віт, Ростислав Крічфалушій.
Запасні: Роберт Шотник, Петро Гринишин.
Тренер – Василь Форкавець.
 
ДЮСШ «Тячів»: Василь Семяновський, Андрій Вощинець, Назар Міллер, Василь Дебич, Роман Маринець, Володимир Челленяк, Мирослав Немеш, Даниїл Борка, Даміан Запорожан, Вячеслав Фіцай, Назар Юришинець.
Запасні: Владислав Руснак, Аріан Грин, Олександр Бедей.
Старший тренер – Ф. Приходько, тренер – Павло Іванчов.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1129 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: