Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. "Україна-Зінедін" та ДЮСШ Ужгородський грають два рази по 2:0 (ФОТО)
20:54
ДЮФЛ Закарпаття. "Україна-Зінедін" та ДЮСШ Ужгородський грають два рази по 2:0 (ФОТО)
У рамках 23-го туру ДЮФЛ Закарпаття відбулось дербі Ужгородського району, де зійшлись "Україна-Зінедін" та ДЮСШ Ужгородський.

ДЮФЛ Закарпаття.
У поєдинку молодших складів була далеко не рівна гра. Господарі практично всю гру провели на чужій половині поля та довгий час не могли перевести територіальну перевагу у голи. На старті поєдинку після дальнього удару кіпер гостей відбиває перед собою, Геці намагався добити та йому завадили захисники.
 
На 10-й хвилині Юрій Крільо пробив з 10 метрів, але мимо. Тренери підсказували частіше бити по воротах, позаяк після дощу поле та м’яч були слизькими і відскок непередбачуваним. Так Шаленик змістився з лівого краю до центру і пробив з 23 метрів, Манко відбив. На 12-й хвилині знову Шаленик приклався з далекої відстані, кіпер відбиває, а Кешкентій перший на добиванні – 1:0.
 
До завершення першого тайму ще Терпак та Шаленик відзначились потраплянням у рамку та воротар грав надійно.
 
На 32-й хвилині Дюгов вивів Кешкентія на рандеву з голкіпером та Микола зблизившись з воротами пробив мимо. В середині другого тайму чи не перше серйозне загострення з боку ДЮСШ Ужгородського призвело до голу, але Марюхнич, який підправив м’яч у ворота знаходився у офсайді, тож гол не зарахували.
 
Насамкінець підопічні Бисаги та Гартмана все ж забили вдруге. Кешкентій віддав вперед на Кріля, захисник суперника намагався перервати передачу та лише скинув на хід Юрію, який вийшов сам на сам і переграв воротаря – 2:0.
 
Україна-Зінедін здобуває чергову перемогу і продовжує йти на четвертій сходинці.

 
Арбітр – Дмитро Дичка
 
с. Камяниця, глядачів 30
 
ФК «Україна-Зінедін» U13 - ДЮСШ «Ужгородський» U13 2:0
 
Голи: Кешкенітй, 12, Крільо, 50.
 
Україна-Зінедін: Даниїл Кубарич, Станіслав Тирпак, Євген Хорошун, Максим Прокопець, Ян Хорошун, Віталій Дюгов, Віталій Геці, Мілан Бутрик, Дмитро Шаленик, Юрій Крільо, Микола Кешкентій.
Запасні: Дмитро Попіль, Василь Гелеш, Юліан Качур
Тренер – Мілан Гартман, Іван Бисага
 
ДЮСШ Ужгородський: Артур Манко, Артур Веселовський, Михайло Ференцик, Максим Черних, Віктор Ференцик, Ростислав Крайзман, Яромир Курах, Маским Кирлик, Іван Марюхнич, Валентин Луцьо, Павло Піпта.
Запасні: Микола Дорогович, Максим Кроликов, Владислав Когутка, Михайло Митровка, Василь Пеняк, Андрій Тичина, Максим Іваниця.
Тренер – Валерій Угрин, Йосип Микуланинець.
 
 
 
Перед дербі Ужгородського району в господарів виникли проблеми з відсутністю декількох гравців основи, тож прийшлося добирати двох футболістів з молодшої команди, які з’явились на полі на початку другого тайму. У таблиці між командами відчутна різниця: Україна-Зінедін десяті, тоді як ДЮСШ Ужгородський треті і ведуть боротьбу за медалі.
 
Та не дивлячись на турнірні розклади у першому таймі тривала переважно рівна гра, на полі вистачало боротьби. Україна-Зінедін суттєво програвала супернику в антропометрії, тож і більшість єдиноборств були за гостями.

По ходу гри йшов рясний дощ, через який, мабуть, команди зіграли першу половину гри «в суху». Хоча гості мали дві непогані нагоди. Дюгованець вийшов один в один та пробив у стійку, а добивання було не точним. Руслан Логин пробивав з семи метрів, але над воротами.
 
У перерві колаборація тренерів ДЮСШ Ужгородського Тиберій Мальованець, Валерій Угрин, Микола Дорогович, Йосип Микуланинець, зробили ключову зміну на полі, яка у другому таймі дала результат. Найбільш габаритний гравець Лакатош із центру захисту був переведений у півзахист. І вже через чотири хвилини по перерві Лакатош сильно пробив з 20 метрів, воротар відбив перед собою, а Попадинець добив у ворота – 0:1.
 
Підопічні Матьовки непогано контролювали м’яч в середині поля та в нападі не було кому зачепитись за м’яч. По ходу гри троє гравців побували у ролі центрфорварда та безрезультатно. Синьо-жовті продовжували обстрілювати володіння Беспалька. Попадинець пробив з 20 метрів, але вище. Лакатош цілив у рамку з 18 метрів, але круглий пройшов біля стійки. На 49-й хвилині Лакатош виконав стандарт з лівого краю, метрів з 27, і влучив прямо під перекладину, воротар знаходився в потрібному місці, але не дістав – 0:2.
 
ДЮСШ Ужгородський здобуває заслужені три пункти і готується до прийому свалявців. Україна-Зінедін зіграє з СДЮСШОР Ужгород.

 
Арбітр – Дмитро Дичка
 
с. Камяниця, глядачів 30
 
ФК «Україна-Зінедін» U15 – ДЮСШ Ужгородський U15 0:2
 
Голи: Попадинець, 34, Лакатош, 49.
 
Україна-Зінедін: Олександр Беспалько, Даніель Блецка, Даніель Іванчик, Василь Дюгованець, Андрій Головей, Даніель Різак, Станіслав Глухан, Домінік Мюлганс, Павло Пауш, Антон Гвардіонов.
Запасні: Іван Поп, Мілан Бутрик, Юрій Крільо, Олег Ковтун, Володимир Косакевич.
Тренер – Іван Матьовка.
 
ДЮСШ Ужгородський: Віталій Лісняк, Любомир Вербовські, Михайло Фофлак, Євген Синичка, Руслан Логин, Мирослав Повхан, Андрій Попадинець, Ростислав Фрінцко, Ростислав Дюгованець, Ростислав Лакатош, Олександр Завацький.
Запасні: Олександр Комар, Михайло Романко, Владислав Белоусов, Владислав Масляник, Дмитро Федак.
Тренер – Тиберій Мальованець.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчів дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1370 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: