Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. "Україна-Зінедін" та "Мункач" обмінюються перемогами (ФОТО)
16:36
ДЮФЛ Закарпаття. "Україна-Зінедін" та "Мункач" обмінюються перемогами (ФОТО)
У матчах 21-го туру ДЮФЛ Закарпаття "Україна-Зінедін" приймав вдома "Мункач".

ДЮФЛ Закарпаття.
Поєдинок серед гравців 2004 років народження та молодших проходив на зустрічних курсах, команди не часто доходили до чужих воріт. Першим кому це вдалося став Юрій Крільо, але реалізувати свій вихід сам на сам він не зміг.
 
На 15-й хвилині гості заробили штрафний по центру з 24 метрів, удар Сабова виявився результативним – 0:1.
 
До перерви ще одне загострення відбулось біля воріт Матея, коли Рейті прострілив зліва, Костик трохи не встиг, щоб замкнути дальню стійку.
 
На старті другого тайму господарі прагнули відігратись та атакувальна ланка діяла не впевнено. На 31-й хвилині зінедінівці подали кутовий, Мункач відбився і побіг у контратаку, Яролсав Гелеш пробіг більш ніж пів поля, вийшов сам на сам та з перший удар потягнув воротар, а от з добиванням не зміг справитись – 0:2.
 
Через чотири хвилини Ярослав Гелеш на правому краї обіграв двох захисників і з гострого кута пробиває Матея – 0:3.
 
Підопічні Вакуленка перегравали свого суперника і створювали один момент за другим. Ярослав Гелеш знову вийшов один в один та пробив мимо. Після розіграшу кутового Кобзистий пробив з 20 метрів, але вище. Папп пробивав з середньої дистанції, круглий пройшов біля стійки. На 45-й хвилині Рейті увірвався з лівого краю штрафної, і переграв у ближньому бою голкіпера – 0:4.
 
Під завершення гри Мункач забив і п’яти гол. Рейті пробив з 12 метрів, захисник вибив з лінії воріт, а Костик добив – 0:5.
 
Зінедін крупно поступається вдома одному з фаворитів своєї групи.

 
Арбітр – Йосип Шитєв
 
с. Камяниця, глядачів 50
 
ФК «Україна-Зінедін» U13 - ФК «Мункач» U13 0:5
 
Голи: Сабов, 15, Я. Гелеш, 31, 35, Папп, 45, Костик, 49.
 
Україна-Зінедін: Роберт Матей, Станіслав Тирпак, Євген Хорошун, Максим Прокопець, Володимир Хорошун, Віталій Дюгов, Юліан Качур, Мілан Бутрик, Дмитро Шаленик, Юрій Крільо, Микола Кешкентій.
Запасні: Даниїл Кубарич, Дмитро Попіль, Василь Гелеш, Віталій Геці.
Тренер – Мілан Гартман, Іван Бисага
 
Мункач: Віталій Лушпінь, Євген Худан, Валентин Сабов, Крістіан Горват, Глеб Кобзистий, Петро Костик, Максим Тарасов, Ілля Тиркус, Віталій Рейті, Яролсав Гелеш, Ярослав Папп.
Запасні: Віталій Трачук, Владислав Лушпінь, Роман Підберецький, Ярослав Дурдинець.
Тренер – В’ячеслав Вакуленко.
 
 
 
Команда Зінедін-Україна 2002 року народження зуміла взяти реванш, за поразку молодших. У мукачівців були відсутні шість гравців основи, які поїхали на гру в Угорщину.
 
На 7-й хвилині габаритний форвард ужгородців Готра пробивав з 12 метрів та воротар грає надійно. За 10 хвилині той таки Готра засмучує Лазара дальнім ударом, перекинувши останнього – 1:0.
 
Мукачівці мали великі труднощі у проходженні захисті суперника, тому й моментів у них було обмаль. Зінедінівець Різак пробивав з 15 метрів, але над воротами. На 24-й хвилині Готра ефектним ударом з 18 метрів оформлює дубль у цьому матчі – 2:0.
 
За декілька хвилин до перерви гості провели гол у відповідь, але арбітр зафіксував положення поза грою.
У другому таймі форвард Зінедіна Готра втікав на побачення з голкіпером та Баняс зупинив його не за правилами і отримав попередження. Чубірка пробив зі штрафного, але повз ворота. Драгула гостро пробивав з 18 метрів, але мимо. Після боротьби за м’яч Васелинків та Різак вирішили вияснити стосунки і одразу відправились відпочивати достроково.
 
Левко цілив урамку зі стандарту з лівого краю, але марно. Хайнас пробивав по центру з штрафного, але також мимо. Іосава на швидкості втік від захисників і вибіг на одного воротаря та Лазар вибив м’яч у підкаті. Наприкінці матчу ще по червоній картці отримали Іосава та Левко за удари один одного після свистка.
 
Підопічні Івана Матьовки здобувають три очки над непростим суперником.
 
 
Арбітр – Йосип Шитєв
 
с. Камяниця, глядачів 50
 
ФК «Україна-Зінедін» U15 - ФК «Мункач» U15 2:0
 
Голи: Готра, 17, 24.
 
Україна-Зінедін: Олександр Беспалько, Отар Іосава, Даніель Іванчик, Василь Дюгованець, Андрій Головей, Даніель Різак, Станіслав Глухан, Домінік Мюлганс, Микола Готра, Михайло Чубірка.
Запасні: Іван Поп, Даніель Блецка, Павло Пауш, Олег Ковтун, Володимир Косакевич, Максим Гулей, Владислав Кий.
Тренер – Іван Матьовка
 
Мункач: Станіслав Лазар, Роман Калій, Юрій Дідо, Андрій Васелинків, Ярослав Левко, Яролсав Романовський, Олександр Лісний, Василь Сідор, Віталій Хайнас, Дмитро Чекан, Антон Феєр.
Запасні: Віктор Драгула, Максим Редчук, Анатолій Чабан, Золтан Баняс, Зден Переганець,Іван Мартинуззі .
Тренер – Віталій Трачук
 
Вилучення: Різак, Іосава – Васелинків, Левко.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1015 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: