Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. В ужгородському дербі команди заробили по три очки (ФОТО)
22:14
ДЮФЛ Закарпаття. В ужгородському дербі команди заробили по три очки (ФОТО)
У середу, 18 квітня, у Невицькому відбулись матчі чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття.

ДЮФЛ Закарпаття. В ужгородському дербі команди заробили по три очки (ФОТО)
Зустріч молодших ужгородських команд проходила за переваги СДЮСШОРа. На 5-ій хвилині Мошак подав зі стандарту, а Бабич гостро пробив з 10 метрів та воротар парирував. За декілька хвилин гості заробили право на пробиття пенальті і капітан впевнено реалізував цю нагоду – 0:1.
 
Підопічні Іваниці зуміли відповісти на 18-ій хвилині, розігравши кутовий Кроулі пробив з гострого кута та влучив у поперечку. Надалі команди вкрай рідко загострювали гру біля воріт.
 
Лише у другому таймі Артур Мошак ще двічі пробивав по воротам: на 38-ій хвилині захисник встиг заблокувати і перевести на кутовий, а на 50-ій хвилині вже надійно зіграв воротар Росул.
 
Тож мінімальна перемога сдюшорівців, які були ближчими до другого голу, ніж зінедінівці до нічиєї.

 
Арбітр – Іван Бучок
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U-13 Ужгородський р-н – СДЮСШОР U-13 Ужгород 0:1
 
Голи: Мошак, 8 (пен.)
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін: Максим Росул, Станіслав Русанович, Ерік Курах, Станіслав Печко, Станіслав Салай, Кирил Голяна, Станіслав Гливка, Роман Баник, Михайло Митровка, Арсеній Орос, Нікіта Кроулі.
На заміну виходили: Станіслав Гелебан, Микола Крижановський, Олексій Ковальчук.
Тренер – Михайло Іваниця, Йосип Микуланинець.
 
СДЮСШОР: Ілля Попович, Денис Окогріб, Дмитро Кузнецов, Артур Мошак, Василь Бучок, Олександр Цепканич, Максим Бабич, Владислав Піменов, Ігор Кобеляш, Давид Югас, Андрій Райчинець.
На заміну виходили: Віктор Гриценко, Андрій Пришляк.
Тренер – Микола Фанта.
 
 
 
У поєдинку дорослих команд також на старті поєдинку довелось пробивати одинадцятиметровий, коли у штрафній СДЮСШОРа збили Симочка. Лютнянський реалізував вирок арбітра – 1:0.
 
Зінедін активніше просувався вперед та із реалізацією до певного часу було погано. На 6-ій хвилині Повхан вибіг один в один, але воротар забрав. У відповідь Зарева пробив з 18 метрів, Лісняк на місці. За п’ять хвилин Черевка наважився на удар з 20 метрів, кіпер зловив.
 
На 15-ій хвилині Симочко підіграв Максимцю, який вивалився на одного воротаря, але пробив повз ціль. За таке марнотратство суперник швидко покарав господарів – на 18-ій хвилині Черевко зрівнює рахунок – 1:1.
 
Ударом здалеку потурбував Лабатія Канюк, але лише заробив кутовий.
 
З початком другого тайму команда Бисаги і Дороговича рушила повертати собі перевагу. Лютнянський подав, а Максимець пробив з 14 метрів, воротар забирає. Далі Повхан навісив у штрафну, Симчоко пробив головою, але від стійки м’яч покидає поле. І все ж на 39-ій хвилині Зінедін домігся свого: Шаленик прострілив справа, а Максимець замкнув передачу – 2:1.
 
В наступних епізодах Симочко та Максимець завдавали удари з-меж карної зони, але не точно. На 45-ій хвилині Повхан скористався довгою передачею, вийшов до воріт і переграв воротаря – 3:1.
 
На 54-ій хвилині СДЮСШОР розіграв комбінаційну атаку на завершенні якої Зарева пробивав з 12 метрів та воротар зіграв надійно. За декілька хвилин до завершення поєдинку в ігровому епізоді травмувався Максим Бомко, у якого вискочило коліно, тож гру було завершено завчасно, а юного футболіста забрала швидка.
 
 
Арбітр – Іван Бучок
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U-15 Ужгородський р-н – СДЮСШОР U-15 Ужгород 3:1
 
Голи: Лютнянський, 2 (пен.), Максимець, 39, Повхан, 45 – Черевко, 18.
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін: Віталій Лісняк, Максим Лютнянський, Руслан Логін, Максим Максимець, Михайло Романко, Дмитро Ріпич, Юрій Канюк, Дмитро Шаленик, Євген Синичка, Іван Повхан, Василь Симочко.
На заміну виходили: Мілан Бутрик, Сергій Любка, Олександр Левкулич.
Тренер – Іван Бичага, Микола Дорогович.
 
СДЮСШОР: Валентин Лабатій, Артур Полячук, Олександр Черевко, Марян Спесе, Максим Бемко, Даніель Баник, Олексій Вийгеш, Вячеслав Корлашов, Петро Гарапко, Ігор Ковчар, Данило Зарева.
На заміну виходили: Петро Костик, Максим Грись.
Тренер – Тарас Вайданич.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 668 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: