Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. Вольова перемога Ужгородського району U-15
20:31
ДЮФЛ Закарпаття. Вольова перемога Ужгородського району U-15
Слідом за молодшими складами на поле вийшли гравці старших вікових категорій.

ДЮФЛ Закарпаття. Вольова перемога Ужгородського району U-15
Очевидного фаворита в цій зустрічі не було, адже обидва колектива являються міцними середнячками в турнірній таблиці. Однак потрібно зауважити, що СДЮСШОР Ужгород це команда гравців віком до 14-ти років, а виступають вони у змаганнях ДЮФЛ Закарпаття у віковій категорії до 15-ти років. Тобто всі матчі СДЮСШОРівці проводять проти старших за віком противників.
 
З самого початку матчу команди діяли максимально рішуче. Гравці не цурались фолити та грати жорстко. Було багато фолів, особливо в центральній частині поля. Арбітр зустрічі Юрій Шимон відразу намагався присікати всі грубощі з боку гравців обох команд.

Ближче до середини першого тайму гравці заспокоїлись і почали грати в футбол. Півзахист Ужгородського району на чолі з капітаном команди Попадинцем Андрієм та Повханом Мирославом створював потенційно небезпечні атаки та моменти для своїх нападників, але захист СДЮСШОРа діяв безпомилково та напрочуд надійно. На 29-й хвилині господарі провели чудовий контрвипад внаслідок якого Роля Максим вийшов на ударну позицію. Гравець СДЮСШОРа чудово пробив, але воротар гостей Лісняк Віталій продемонстрував прекрасну реакцію і перевів м`яч на кутовий. Перший тайм так і закінчився у рівній боротьбі між обома командами.
 
З початком другого тайму Ужгородсьий район відразу побіг в атаку, в намаганнях вразити ворота своїх молодших противників. За свої старання гості були винагороджені. Арбітр матчу на 35-й хвилині за фол у штрафному майданчику призначив пенальті. Вирок арбітра впевнено виконав штатний пенальтист гостей Лакатош Ростислав - 0:1 на користь Ужгородського району.

Пропущенний гол не деморалізував, а навпаки мобілізував підопічних Михайла Стегури. СДЮСШОРівці побігли відіграватись. Активністю вирізнялсь Роля Максим, Бурштинський Віталій та Петрецький Микола. Вищезгадані футболісти буквально терирозували захист Ужгородського району. Оборонці гостей Завацький Олександр та Левкулич Олександр працювали на межі власних можливостей і в результаті стримали масивний натиск господарів.
 
Як підсумок, надважлива виїздна мінімальна перемога 0:1 Ужгородського району.

 
Арбітр – Юрій Шимон
 
СДЮСШОР Ужгород – Ужгородський район 0:1

Голи: Лакатош, 35.
 
СДЮСШОР Ужгород: Чамата А, Мигалина А, Повхан І, Ізай Т,Хрипта С, Лютнянський М, Бабич І, Дуник і, Роля М,Бурштинський В, Петрецький М.
Запасні: Ковач В, Гивчак Б, щобак С, Русин О.
 
Ужгородський район: Лісняк В, Завацький О, Левкулич О, Лакатош Р, Дюгованець Р, Фрінцко Р, Попадинець А, Повхан М, Белоусов В, Комар О, Логін Р.
Запасні: Романко М, Синичка Є, Фофлак М, Масляник В.
Панченко Артем
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 971 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Ужгородський район - половина команди 2003 рік народження . Грала з командою учасником ДЮФЛ України. Які оправдання!!!!!!! Фотки -- лайно, вибачаюсь!. Коментар - прихованого "псевдоніма" Артема Панченко - дуже велике лайно, дуже вибачаюсь

الاسم *:
Email *:
كود *: