Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ 18-й тур. Чотири перемоги і вихід СДЮШОР U-14
22:40
ДЮФЛУ 18-й тур. Чотири перемоги і вихід СДЮШОР U-14
У Вищій лізі Дитячо-юнацької футбольної ліги України 156 команд зіграли матчі 18-го, заключного туру попереднього етапу змагань.

У Вищій лізі Дитячо-юнацької футбольної ліги України 156 команд зіграли матчі 18-го, заключного туру попереднього етапу змагань.

Серед них і вісім колективів, що представляють Срібну Землю - СДЮШОР Ужгород та Говерла Мукачево.

Пропонуємо вашій увазі результати матчів заключного туру та підсумкове турнірне становище у кожній з чотирьох вікових категорій.

U-14

ДЮСШ Тернопіль - "СДЮСШОР" Ужгород 0:1
"Говерла" Ужгород - "УФК-Карпати" Львів 1:3

СДЮШОР здолав на виїзді Тернопіль і став переможцем групового етапу змагань, випередивши львівські Карпати на один бал. Владислав Яковлев із 8 голами став другим бомбардиром 4 групи, а його одноклубник Олег Баран забивши 5 голів зайняв п’яте місце.

Говерла програла вдома третій команді чемпіонату і завершили сезон на останньому місці.

U-15

"СДЮСШОР" Ужгород - ДЮСШ Тернопіль 3:0
"УФК-Карпати" Львів - "Говерла" Ужгород 4:1

Підопічні Пінковського впевнено виграли у ДЮСШ Тернопіль, і обійшли у таблиці стрийську Скалу, зупинившись за крок від плей-оф, на четвертій сходинці. Їхнє відставання становить 9 пунктів. Найкращий бомбардир команди Олександр Вамош, з п’ятьма голами, став лише девятим у списку голеадорів.

Говерла поступилася у Львові лідеру своєї групи УФК-Карпати. Тож сезон мукачівці завершили на підсумковому сьомому місці із сімнадцятьма очками.

U-16

ДЮСШ Тернопіль - "СДЮСШОР" Ужгород 1:0
"Говерла" Ужгород - "УФК-Карпати" Львів 2:0

У битві аутсайдерів ужгородці все ж мінімально поступилися тернопільчанам, дозволивши їм зрівнятися по набраним очкам.

Говерла вдома переграла чемпіона 4 групи УФК-Карпати Львів і розташувалися в середині таблиці на 6 місці. Відстань від третього місця склала 11 пунктів.

U-17

"СДЮСШОР" Ужгород - ДЮСШ Тернопіль 1:0
"УФК-Карпати" Львів - "Говерла" Ужгород 3:0

Команда Фанти закінчила сезон на мажорній ноті, перемігши вдома ДЮСШ Тернопіль, завдяки єдиному голу Владислава Лебідя, який із п’ятьма голами став шостим бомбардиром у своїй зоні. Сама ж команда зупинилась на шостому місці з 24 очками, відстаючи від третього на 11 балів.

Говерла не зуміла нічого протиставити УФК-Карпатам у Львові. Підопічні Фізера із 15 очками передостанні у цьому сезоні.

Нагадаємо, що переможці груп напряму виходять у фінальний турнір першості Дитячо-юнацької футбольної ліги України. А команди, які зайняли друге і третє місця, право продовжити боротьбу за медалі на завершальному етапі змагань виборюватимуть в матчах плей-оф з однолітками з групи 1, які в ній посіли третє та друге місця відповідно.

Тож за підсумками попереднього етапу напряму до фінального турніру першості ДЮФЛУ вийшли підопічні Пахомова СДЮШОР U-14 Ужгород.





Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 991 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/4
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: