Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. АФ "Минай" набирає сім очок з лідером (ФОТО)
18:14
ДЮФЛУ. АФ "Минай" набирає сім очок з лідером (ФОТО)
У неділю, 14 листопада, закарпатці у ДЮФЛ України завершили ігровий рік двома перемогами.

ДЮФЛУ. АФ Вінницька команда впевнено лідирує у загальному заліку з великим відривом, тож у більшості матчів саме вони були фаворитами матчу. У грі команд 2005 р.н. гості володіли невеликою перевагою, але першими забили підопічні Чернявського на 66-ій хвилині, коли Бучок відпасував на Чічака і Назар пробив з 14 метрів – 1:0. Та вже через п’ять хвилин Нива відігралась – 1:1.

Гостра боротьба на полі була і в матчі команд 2007 р.н., а розв’язка також наступила у другому таймі. На 42-ій хвилині у стрімкій контратаці Садовий вийшов на ворота і віддав на інший край штрафної на Павлюка, який вразив практично пусті ворота – 1:0. На 57-ій хвилині захисник минайців Лизан отримав другу жовту і залишив команду у меншості, однак не надовго – через три хвилини арбітр урівняв склади команд вилучивши гравця гостей. На 66-ій хвилині команда Полянського подвоїла свою перевагу і автором гольової передачі знову став Василь Садовий, який є кращим бомбардиром команди забивши за попередні десять матчів десять голів. Артем Магомедалієв вийшов сам на сам і пробив повз кіпера – 2:0.

У Вінниці Минай U16 у непростому поєдинку досяг перемоги 4:3 – дубль на рахунку Юрія Каганця, по одному Василь Цигак та Ярослав Караман. Завдяки цій перемозі підопічні Балажинця обійшли Ниву і знову вийшли на перше місце у своїй групі.

Без очок з Вінниці їдуть додому наймолодші минайці, які зазнали болючої поразки 4:0. 
 

АФ Минай U17 (с. Минай) - КЗ ВОДЮСШ Нива U17 (Вінниця) 1:1

АФ Минай U15 (с. Минай) - КЗ ВОДЮСШ Нива U15 (Вінниця) 2:0

КЗ ВОДЮСШ Нива U16 (Вінниця) - АФ Минай U16 (с. Минай) 3:4

КЗ ВОДЮСШ Нива U14 (Вінниця) - АФ Минай U14 (с. Минай) 4:0


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 504 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: