Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. АФ "Скала" здобула чотири перемоги над мукачівцями (ФОТО)
13:07
ДЮФЛУ. АФ "Скала" здобула чотири перемоги над мукачівцями (ФОТО)
У суботу, 11 листопада, відбулися матчі останнього в нинішньому календарному році, 11-го туру, серед команд вищої ліги.

ДЮФЛУ. АФ
«МФА»(Мукачево) U-14 – «Скала» (Моршин) U-14 – 1:3 (0:2)
 
Голи: Матяш (12 автогол), Напуда 60 – Янко 3, Сусак 46
 
МФА: Матяш Роберт, Василишин Даніель, Підберецький Роман (Джуган Владсилав 31), Ковалський Марян (Напуда Валентин 45), Яримович Тарас, Рейші Віталій (Косовщук Олександр 36), Трачук Віктор (Рапинець Олександр), Котович Артур (Фехтел Алекс 50), Тарнавський Владислав, Русин Сергій (Дьордяк Ігор 21), Яцура Борис.
Запасний: Копча Артур
Тренер: Кундрик Сергій
 
«Скала»: Пахолюк Іван (Гребеняк Руслан 49), Демко Вадим, Варварич Сергій, Романович Андрій, Кучинський Олександр (Гевкан Остап 57), Дерещук Назарій, Ніколишин Олександр (Сусак Петро 41), Кицун Марко, Іванюк Ігор, Сумка Віталій (Шпик Владислав 57), Янко Матвій (Іванус Олег 45).
Запасний: Климак Владислав
Тренер: Витак Володимир
 
Гості з перших хвилин заволоділи ініціативою і вже на 3-й хвилині свою перевагу втілили в гол. До завершення першої половини моршинці ще раз святкували взяття наших воріт. Причому після удару суперника кіпера на лінії воріт підстрахував захисник та м’яч по-зрадницьки влучив у ногу стража воріт, який лежав, а від неї закотився в сітку наших воріт. А ще більш переконливішою перевагу гостей робить Петро Сусак. Який вийшов на заміну в другому таймі.
 
Наші хлопці змогли відповісти лише голом престижу від Валентина Напуди, який все ж зумів пробити кіпера моршинців.
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
 
U-15. АФ «Скала» (Моршин) – МФА (Мукачево) – 2:0 (2:2)
 
Голи: Дячук (13), Тимчук (27).
 
На гру проти «Скали» мукачівці приїхали у статусі відвертого аутсайдера, посідаючи останнє місце та маючи лише одне набране очко та два забиті голи. «Скала», навпаки, пропустила лише двічі (найменше у групі) і йшла на другому місці, відстаючи від «УФК-Карпати» на три пункти. Звісно, важко вірилося, що закарпатській команді вдасться чинити гідний опір вихованцям Івана Кованди, який разом з двома лідерами «Скали» капітаном команди Владиславом Бучакчийським та Арсеном Слободяном цього дня був відсутній, перебуваючи на стажуванні в Німеччині.
 
Протрималися гості до 13-ї хвилини. Роман Тимчук з правого флангу навісив у штрафний майданчик і Максим Дячук, який за відсутності Слободяна грав на позиції нападника, показав, що він справжній універсал, відкривши рахунок зустрічі. Майже одразу мав забивати Артур Микитишин, однак не влучив у порожні ворота метрів з п`яти. А от як треба пробивати, причому з більшої дистанції, продемонстрував Роман Тимчук, якому на 27-й хвилині вдався удар метрів з 25-ти, після чого круглий залетів у лівий верхній кут воріт.
 
А далі продовжився парад невикористаних моментів у гравців «Скали». Треба віддати належне і голкіперу МФА, який, принаймні, тричі рятував свою команду від, здавалося, стовідсоткових голів. У підсумку «Скала» обмежилася лише двома забитими голами, які були проведені ще у першому таймі.



«МФА»(Мукачево) U-16 – «Скала» (Моршин) U-16 – 0:1 (0:1)

Гол: Переходько 17

МФА: Юртин Олександр, Бура Руслан, Попович Іван, Мориляк Едуард (Лях Дмитро 31), Барановський Богдан, Боднарук Іван, Драган Василь, Дубовський Денис, Криськів Андрій, Катеринка Сергій (Мадяр Юрій 73), Станкович Іван (к).
Запасні: Добуш Віталій, Оніжук Руслан, Легеза Владислав, Сидоренко Богдан, Легета Станіслав.
Тренер: Віктор Гей

«Скала»: Бірасюк Святослав, Лазор Святослав (Вахович Тарас 55), Паєвський Володимир, Глібко Артем, Гречанюк Назар, Шевчук Володимир, Полюга Віталій, Пазеняк Віталій, Переходько Максим (Пазеняк Юрій 67), Пасічник Василь (Петрик Андрій 80+2), Волков Даніїл (Матуляк Олег 67).
Запасні: Снігур Святослав, Шемеляк Віталій, Іванчук Віталій.
Тренер: Іван Бубис

Попередження: Бура 46 – Гречанюк 59, Глібко 80+3

Вилучення: Гречанюк 79

Чи наврочив хто, чи дійсно суперники переважають нас у класі, але факт такий, що наші команди вже чотири тури не можуть виграти. Цього разу нас переграли команди моршинської «Скали».

У матчі команд юнаків 2002 (U-16) поєдинок вийшов доволі важким для наших хлопців. Чомусь не виходило в підопічних Віктора Гея контролювати подовгу м’яч, а інколи втрачали його ще на власній половині поля й «привозили» собі небезпечні атаки від моршинців.

На 17-й хвилині після чергової втрати м’яча гості правим краєм розгорнули атаку, гравець прострілив в район одинадцятиметрової позначки, де наших оборонців випередив Максим Переходько, який в дотик пробив несильно, проте точно в наші ворота. Як виявилося цей м’яч і став вирішальним у цій зустрічі. В ході матчу нашого кіпера двічі рятувала поперечина. Але все ж, наприкінці поєдинку мукачівці могли зачепитися бодай за нічию, проте Іван Станкович головою пробив заслабко й воротар без проблем прибрав м’яч до рук.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
U-17. АФ «Скала» (Моршин) – МФА (Мукачево) – 4:0 (2:0)
 
Голи: Козловський (21), Фенюк (34), Лазарчук (62), Зьола (80+2).
 
У першому колі мукачівці завдали «Скалі» відчутної поразки, забивши шість сухих м`ячів. У звітній грі вихованці Миколи Василишина мали шанс довести випадковість цієї невдачі. І це їм вдалося. Перший гол відбувся у середині першого тайму. І привіз його центральний захисник МФА, який невлучив по м`ячу, чим і скористався Павло Козловський, якому вдався влучний удар низом у ближній кут. 
 
Другий гол провів Олег Фенюк, який у своєму стилі бездоганно виконав штрафний удар поблизу лівого кута штрафного майданчика МФА, призначений за гру рукою гравцем мукачівської команди. М`яч оминув стінку і залетів у ближню «дев`ятку». Сталося це на 34-й хвилині.
 
Після перерви гравці «Скали» ще двічі відначилася влучними ударами. На 62-й хвилині Олег Фенюк з правого флангу навісив на дальню стійку, де суперники залишили без опіки нашого центрального захисника Івана Лазарчука, який безперешкодно провів третій гол.
 
А вже у компенсований час ще однією помилкою центрального захисника МФА скористався Ростислав Зьола. Обікравши суперника, центрфорвард вийшов на побачення з голкіпером і встановив остаточний рахунок зустрічі.
 
Прес-служба МФА
Прес-служба "Скала"

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 981 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: