Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. АФУРР бере вдома максимум, на виїзді лише три очки (ФОТО)
18:58
ДЮФЛУ. АФУРР бере вдома максимум, на виїзді лише три очки (ФОТО)
У суботу, 17 квітня, минайські юніори зіграли поєдинки проти суперників із Волині.

ДЮФЛУ. АФУРР бере вдома максимум, на виїзді лише три очки (ФОТО) На домашньому полі АФУРР з гравцями 2005 р.н. доволі впевнено розібрався з суперником із Луцька. Вже на 9-ій хвилині Арсеній Орос ефектним дальнім пострілом відкрив рахунок у грі - 1:0.

На 20-ій хвилині Орос розпочав другу результативну атаку господарів віддавши на Кроццолі, той виводить виноградівця Віслогузова сам на сам і Максим подвоює рахунок - 2:0.

На 26-ій хвилині афурівці заробили право пробити пенальті і Андрій Пришляк виконав вирок арбітра - 3:0.

У другому таймі гості провели гол престижу на 67-ій хвилині, також з пенальті. Проте на 74-ій хвилині підопічні Михайла Чернявського знову довели розрив у рахунку до трьох м'ячів - Кроццолі пробив зі штрафного з 30 метрів, воротар відбив перед собою, а Михайло Буркало був першим на добиванні - 4:1.

АФУРР U17 (с. Минай) - Адреналін U17 (Луцьк) 4:1


Поєдинок молодших команд розпочався з двох швидких голів від гостей на 5-ій і 9-ій хвилинах. Однак підопічні Євгена Бібікова зуміли ще до перерви повернути хід поєдинку на свою користь. На 19-ій хвилині зіграла березнянська зв'язка: Палагунич віддав пас врозріз на Танчака, який вийшов на воротаря з правого краю і пробив у дальній кут - 1:2.

На 26-ій хвилині після подачі зі стандарту м'яч винесли із штрафної гостей прямо на Бобіту, який з 18 метрів пробив точно у ближній кут - 2:2.  

Переможний гол забив кращий бомбардир команди Артем Богар, який на 32-ій хвилині з 19 метрів поцілив точно в дев'ятку - 3:2.

Надалі АФУРР тримав гру під своїм контролем і довів до логічної перемоги.

АФУРР U15 (с. Минай) - Адреналін U15 (Луцьк) 3:2


У виїзних поєдинках АФУРР-Минай зазнали втрати очок - команда U17 мінімально поступилась ковельцям 0:1. 

ФЦ Ковель-Волинь U17 (Ковель) - АФУРР-Минай U17 (с. Минай) 1:0


Молодша команда Рудольфа Балажинця зуміла вирвати перемогу завдяки голу свого джокера Мирослава Тарана, який вийшовши на заміну забив переможний м'яч. Це його дебютний гол в цьому сезоні.   

ФЦ Ковель-Волинь U15 (Ковель) - АФУРР-Минай U15 (с. Минай) 0:1

Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 433 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: