Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. АФУРР та АФУРР-Минай стартують з перемог (ФОТО)
20:08
ДЮФЛУ. АФУРР та АФУРР-Минай стартують з перемог (ФОТО)
Всі команди Академії футболу Ужгородського району синхронно набрали очки.

ДЮФЛУ. АФУРР та АФУРР-Минай стартують з перемог (ФОТО) У першому турі АФУРР приймав вдома Вараш з Рівненської області. Варто відзначити, що команда АФУРР виступає 2005 р.н. по U17 та 2007 р.н. по U15, тобто на рік молодшим від своїх суперників. Тому сьогодні їх очікувала важка боротьба із, в деякій мірі, фізично сильнішим суперником.

Та попри очікування АФУРР U17 не лише вміло протистояв супернику, але й повністю контролював хід зустрічі і з перших хвилин заходився загострювати гру попереду. Спочатку капітан Гливка пробив з 23 метрів, воротар забрав. Далі дві дуже хороші нагоди змарнував Кроццолі, однак його зірковий час був попереду. На 21-ій хвилині Курах зліва віддав на Кроццолі, який метрів з 19 обвідним ударом відправляє м’яч у дальню дев’ятку – 1:0.

Наприкінці першого тайму Чекмарьов отримав можливість вийти на одного воротаря, однак переграти його не зумів.

Друга половина також була за господарями. На 49-ій хвилині академіки розіграли кутовий і Пришляк пробивав з 15 метрів, кіпер парирує. На 64-ій хвилині Чекмарьов подав справа прямо на голову Кроццолі, який забивав вже у порожній кут – 2:0.

Ще можна згадати вихід сам на сам Кенийза, однак воротар Вараша врятував свої ворота.

Підопічні Чернявського вибороли заслужену перемогу на старті чемпіонату.


АФУРР U17 – Вараш U17 2:0

Голи: Кроццолі, 21, 64.

АФУРР: Василь Семяновський, Андрій Пришляк, Бекір Ескандеров, Ерік Курах, Максим Віслогузов, Станіслав Гливка, Василь Кенийз, Радован Максимець, Нікіта Кроццолі, Артем Чекмарьов, Михайло Буркало.
На заміну виходили: Віталій Садварій, Крістіан Лагіта, Дмитро Кузнецов, Іван Маргіта, Арсеній Орос, Богдан Тиводар, Віталій Богаш.
Тренер – Михайло Чернявський.


У поєдинку молодших колективів відразу в очі кидалася різниця в антропометрії. Гості помітно переважали закарпатських, на рік молодших, гравців, чим вони відразу почали користуватися на полі. Вже на 3-ій хвилині Лисюк обікрав нашого захисника, відірвався від захисників і реалізував вихід сам на сам – 0:1.

У першу десятихвилинку гості притисли академіків, однак витримавши стартовий натиск вони відповіли більш ніж впевнено. У першій ж атаці підопічні Бібікова забили: Магомедалієв на швидкості пройшов опонента і віддав у штрафну на Садового, який забиває з 10 метрів – 1:1.

А вже у наступній атаці Магомедалієва збили у карній зоні і арбітр вказує на одинадцятиметрову позначку. Богар був точний – 2:1.

АФУРР налагодив гру в центрі, і за рахунок короткого пасу виходив в атаки. Та в захисті були проблеми, габаратині нападники з легкістю обходили своїх опікунів. Так на 20-ій хвилині Федіна пройшов через центр у штрафну і результативним ударом зрівняв рахунок – 2:2.

На 26-ій хвилині Богар змусив аплодувати всіх глядачів після того, який забив «сухим листом» з кута поля у ближню дев’ятку – 3:2.

Та вже за декілька хвилин господарі знову були у ролі наздоганяючих. Звичайні закидання за спину нашим захисникам і форварди з легкістю втікали від захисників на одного воротаря. Так забивали Нестерчук та Касянчук – 3:4. 

Однак афурівців продемонстрували характер і до перерви зрівняли рахунок. Ребрик виконав простріл зліва, а на дальній стійці Богар набіг і сходу вколотив круглого у сітку воріт – 4:4.

Академіки впродовж всієї гри показували комбінаційний футбол на противагу лонгболам від суперника.
 
На початку другої половини гри АФУРР зуміли втілити свою територіальну перевагу у голи. На 38-ій хвилині Богар відправляє Садового до воріт і Василь оформлює дубль – 5:4.

За п’ять хвилин подача з кутового завершилась ударом Магомедалієва, м'яч влучає у руку захиснику, тож арбітр ставить ще один пенальті, який реалізував Артем – 6:4. 

Вараш постійно чинив тиск на наші оборонні редути і з часом сил ставало все менше і наші захисники не завжди встигали за опонентами. На 51-ій хвилині удар зі штрафного з 22 метрів наш воротар відбив, однак Касянчук був першим на добиванні – 6:5.

В останні десять хвилин господарі перебудувались на гру в три центральні захисники, при цьому не відсиджуючись на своїй половині. Чого вартує лише удар Богара з 27 метрів у поперечку. Неодноразово пробивали Йордан та Садовий, однак безрезультатно.

А за дві хвилини до завершення поєдинку простріл біля наших воріт один з захисників намагався перервати, однак зрізав у свої ворота – 6:6.

Драматична нічия для нашої команди, яка була дуже близькою до перемоги. 


АФУРР U15 – Вараш U15 6:6

Голи: Садовий, 14, 38, Богар, 15 (пен.), 26, 34, Магомедалієв, 43 (пен.), автогол, 68  -  Лисюк, 4, Федіна, 20, Нестерчук, 28, Касянчук, 30, 51.

АФУРР: Андрій Коцан, Іван Ребрик, Станіслав Олень, Максим Тромпак, Олександр Лизан, Вадим Пилип, Іван Бобіта, Артем Богар, Василь Садовий, Артем Магомедалієв, Крістіан Молнар.
На заміну виходили: Андрій Трикур, Максим Гутіч, Олександр Йордан, Владислав Палагунич, Олександр Андрійканич, Яролсав Бабинець, Станіслав Сабов.
Тренер – Євген Бібіков. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.


Команди АФУРР-Минай з перемогами повертаються з Луцька. АФУРР-Минай U17 під керівництвом Олексія Полянського розгромив луцький Адреналін 4:0 – вже на 5-ій хвилині відзначився Кроликов, а наприкінці тайму ще по голу провели Василь Симочко та Іван Марюхнич. А в другому таймі наш бомбардир Симочко оформив дубль!

Молодша команда U15 Рудольфа Балажинця здобула мінімальну перемогу 2:1, завдяки дублю Еріка Калінця.



 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 831 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: