Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. АФУРР з трьома перемогами (ФОТО)
19:58
ДЮФЛУ. АФУРР з трьома перемогами (ФОТО)
У другому турі ДЮФЛ України академіки Ужгородщини знову здобули три звитяги.

ДЮФЛУ. АФУРР з трьома перемогами (ФОТО) АФУРР знову проводив свої матчі вдома, на цей раз проти львівського Динамо. Команда АФУРР 2005 р.н. практично нічим не поступалася своїм опонентам. Однак під кінець першого тайму пропустили гол у роздягальню - 0:1.

По перерві Нікіта Кроццолі доволі швидко вирівняв рахунок на табло – 1:1. 

Дальнім пострілом загрожував чужим воротам Буркало, однак воротар потягнув його удар. В середині другого тайму динамівці провели дві разючі атаки за три хвилини – 1:3.

На 82-ій хвилині Богаш один гол відквитав, однак на більше АФУРР не спромоглися.

АФУРР U17 - "Динамо" Львів U17 2:3


У поєдинку молодших команд АФУРР 2007 р.н. вже на старті міг виходити вперед, однак Молнар промахнувся з вбивчої позиції. На 33-ій хвилині Богар, який швидко став улюбленцем публіки завдяки своїй яскравій та ефектній грі, забив прямим ударом зі штрафного метрів з 40! 1:0.     

У другому таймі пара крайків організувала друге взяття воріт – Магомедалієв скинув Молнару, а Крістіан на цей раз був точним – 2:0.

Воротар АФУРР Андрій Коцан демонстрував впевнену гру впродовж матчу втримуючи свої ворота на замку. Однак на 50-ій хвилині гості заробили право на пенальті і рахунок став – 2:1.

Динамівці тиснули на ворота господарів, однак підопічні Бібкова справились з тиском і здобувають першу перемогу у чемпіонаті!

АФУРР U15 - "Динамо" Львів U15 2:1


Своє виїзне турне АФУРР-Минай знову завершив двома впевненими перемогами і лідерством у своїй гурпі. АФУРР-Минай U17 переграв Вараш з рахунком 2:0, за команду Олексія Полянського забивали Назар Чічак та Богдан Тимченко.

"Вараш" U17 - АФУРР-Минай U17 0:2


Молодші одноклубники були сильнішими за Вараш 3:0, знову забив Ерік Калінець, а також Валентин Цибик та Євген Волошин.

"Вараш" U15 - АФУРР-Минай U15 0:3
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 586 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: