Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Домашні перемоги СДЮСШОР
20:45
ДЮФЛУ. Домашні перемоги СДЮСШОР
18-го квітня на ужгородському стадіоні «Авангард» відбулись матчі 14-го туру чемпіонату ДЮФЛ України.

ДЮФЛУ. Домашні перемоги СДЮСШОР Команди СДЮСШОР U-17 та U-15 вдома приймали команду ФК “Янтарний” (Новояворівськ). Першими на футбольне поле вийшли команди вікових категорій U-17.

З самого початку матчу СДЮСШОР почав гостро атакувати і це вилилось у декілька забитих м`ячів. На 3-ій хвилині Селеш Крістіан накрутив захисників, увірвався у штрафний майданчик і невідпорно пробив у ближній кут воріт. За декілька хвилин прекрасний гол на свій рахунок записав Полячук Артур. Він з дальньої відстані дуже сильним ударом  влучив прямо у дев`ятку воріт суперника. На цьому ужгородці не зупинялись і повністю домінували на полі. На 15-ій хвилині зразкова атака з лівого флангу вийшла у СДЮСШОРа. Полячук Артак виконав простріл на Пономаря Максима, останній без проблем забив гол вже у порожні ворота суперника. Під кінець тайму Крижан Іван також розписався у воріт гостей.

Другий тайм ужгородці знову розпочали напрочуд активно. Селеш Крістіан змістився з лівого флангу у центр і вдало пробив у дальній кут з-за меж штрафного майданчика. У середині другогої половини Селеш оформив хет-трик у цій грі. До кінця матчу ужгородцям вдалось ще двічі вразити ворота суперника.

Таким чином, розгромна перемога СДЮСШОРа з рахунком 8:0.


У другому матчі на футбольне поле вийшли команди вікових категорій U-15. Матч розпочався у неспішному, середньому темпі. Ближче до середини тайму ужгородці заволоділи територіальною перевагою. Напівмоменти для взяття воріт були у Ребриша Сергія та Бобика Костянтина, однак до голів справа не дійшла.

У другому таймі СДЮСШОР був значно націленіший на ворота суперника і як наслідок на 47-ій хвилині відкрив рахунок. Забитий м`яч додав впевненості нашим вихованцям і за декілька хвилин Бобик Костянтин подвоїв перевагу своєї команди ударом з-за меж карного майданчика. Крапку у матчі поставив той таки Бобик Костянтин.

3:0 впевнена перемога СДЮСШОРа.

У виїзних поєдинка ужгородці здобули лише один бал.

U-16. ДЮСШ ФА “Тернопіль” (Тернопіль) – СДЮСШОР Ужгород 2:2
Голи у складі СДЮШОР: Кобеляш Ігор (2).

U-14. ДЮСШ ФА “Тернопіль” (Тернопіль) – СДЮСШОР Ужгород 1:0
Прес-служба СДЮСШОР

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 374 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: