Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Домашній тур минайців (ФОТО)
18:43
ДЮФЛУ. Домашній тур минайців (ФОТО)
У шостому турі ДЮФЛ України юні минайці здобули дві домашні перемоги.

ДЮФЛУ. Домашній тур минайців (ФОТО)
Вдома закарпатці здобули дві синхронні перемоги з однаковим рахунком. Команда Рудольфа Балажинця забила два швидкі м’ячі на старті зустрічі: на 5-ій хвилині Ярослав Караман здійснив прохід у штрафну і сильно пробиває з восьми метрів, а на 9-ій хвилині після подачі справа Калінець поклав корпус захиснику і пробив з семи метрів – 2:0.

Під завершення тайму гості відіграли один гол, але у другій половині зустрічі Минай повернув собі перевагу у два м’ячі – на 69-ій хвилині Каганець вийшов сам на сам, розібрався з воротарем і прострілив на Русина – 3:1.  

У грі молодших колективів підопічні Тараса Тулайдана ще в першому таймі довели рахунок до розгромного. На 8-ій хвилині Олександр Ярмолюк влучно пробив з 15 метрів – 1:0. За хвилину красень-гол забиває Ярослав Красножонов, який ударом справа з 15 метрів поцілив під поперечку – 2:0. На 23-ій хвилині Ярмолюк оформив дубль ударом зі штрафного метрів з 20, також під перекладину – 3:0.

На виїзді у Костополі Минай зазнав невдачі в обох матчах. У поєдинку U15 голом за нашу команду відзначився Василь Садовий.


АФ Минай U16 (с. Минай) - Ліцей-Вікторія U16 (Івано-Франківськ) 3:1 

АФ Минай U14 (с. Минай) - Ліцей-Вікторія U14 (Івано-Франківськ) 3:1

КОЛІФКС  U17 (Костопіль) - АФ Минай U17 (с. Минай) 4:2

КОЛІФКС U15 (Костопіль) - АФ Минай U15 (с. Минай) 2:1


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 446 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: