Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Два по чотири від "Зінедіна" (ФОТО)
19:28
ДЮФЛУ. Два по чотири від "Зінедіна" (ФОТО)
У закарпатському дербі у Першій лізі ДЮФЛ України особливої боротьби не спостерігалось.

ДЮФЛУ. Два по чотири від
Між командами досить велика відстань у турнірній таблиці і цю різницю було помітно і в самій грі. Господарі атакували широко, крайні захисники активно йшли вперед і на 4-ій хвилині лівий захисник Мастяк віддає у штрафну на Хайнаса, який пробиває зліва, воротар впіймав. Вже наступна атака червоно-білих завершилась взяттям воріт: Дідо перевів атаку на лівий край на Повхана, Іван навісив на дальню стійку, де самотній Криськів спокійно забив головою – 1:0.
 
За три хвилини чергова атака зліва принесла успіх Зінедіну. Іван Мастяк очевидно виконував навісну передачу у воротарський майданчик, яка на диво залетіла за комірець голкіперу – 2:0.
 
Після цього гості вперше зуміли відповісти своїм загостренням – Іван Немеш проривався до воріт та завдати завершального удару з 8 метрів йому в останній момент завадив Сивч. На 20-ій хвилині Немеш знову вийшов на хорошу ударну позицію та його удар з 16 метрів потягнув Лісняк. На 27-ій хвилині Романко завдав потужного удару з 24 метрів, Геревич відбиває перед собою, Котськів намагався добити, однак заробив лише кутовий. Після подачі корнера Романко ефектно обробляє м’яч перед карною зоною і злету пробиває з 18 метрів, круглий влучає у поперечку. За дві хвилини Хайнас також пробив з 20 метрів, кіпер парирує.
 
Далі Мастяк знову виконує подачу з свого флангу і м’яч знову перелітає воротаря на ближній стійці та на цей раз захисник Кут виносить з лінії воріт. На завершення першої половини гри Романко б’є з середньої дистанції, але шкіряний йде біля стійки.
 
У другому таймі ужгородці продовжували домінувати на полі. Романко знову пристрілюється з 20 метрів, Геревич на місці. На 51-ій хвилині Зінедін заробляє стандарт недалеко від штрафної, Сивч швидко пробив заставши зненацька тячівців, які мабуть очікували свистка арбітра, воротар відбив перед собою, а Криськів добив у ворота – 3:0. В деякій мірі цей розіграш нагадав подвиг Трента-Александра Арнольда.
 
На 58-ій хвилині Дідо завдав сильного удару з 22 метрів, кіпер відбиває, а Повхан з декількох метрів на добиванні б’є вище. Дала Дідо вивів Криськіва до воріт та Андрій не зміг переграти воротаря. На 69-ій хвилині Фрінцко тільки-но з’явившись на полі чи не першим дотиком зумів відзначитись голом. Дюгованець подав у карну зону, захист тячівців виносить прямо на Фрінцка, який з 15 метрів влучає точно в кут воріт – 4:0.
 
Вже під самий кінець гри гостям вдалось провести гол престижу. Микола Габор вдало зіграв на підборі перед чужою штрафною і сильно пробив з 20 метрів – 4:1.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U17 Ужгородський р-н – ДЮСШ Тячів U17 4:1
 
Голи: Криськів, 7, 51, Мастяк, 10, Фрінцко, 69 – Габор, 80.
 
Зінедін: Віталій Лісняк (Владислав Вашкеба, 72), Іван Мастяк, Едуард Мориляк, Святослав Сивч (Олександр Завацький, 70), Юрій Канюк, Юрій Дідо (Олександр Русин, 62), Михайло Романко (Ростислав Фрінцко, 68), Владислав Загреба (Ростислав Дюгованець, 41), Андрій Криськів Віталій Хайнас, Іван Повхан (Ярослав Левко, 67).
Запасні: Михайо Белла, Ігор Бочкої.
Тренер – Василь Орос, Валерій Угрин.
 
ДЮСШ Тячів: Віктор Геревич, Василь Динч, Іван Немеш, Дмитро Козлов, Олександр Ботош, Михайло Ключкей (Володимир Черняк, 41), Андрій Демида, Роман Рошко, Іван Кут, Іван Бенцак (Микола Габор, 57), Олександр Деяк.
 
 
 
Молодші зінедінівці також зі старту пішли вперед штурмувати ворота Балога. Двічі пробивали по воротам центральні захисники ужгородців після стандартів - спочатку Терпак з 6 метрів влучив у сітку із зовнішньої сторони, а в іншому епізоді Голяна головою пробив не точно.
 
На 11-ій хвилині Фіцай зупинив не по правилам Заяця у своїй штрафній і арбітр призначає пенальті, який впевнено реалізував Терпак – 1:0. Воротар дотягнувся до м’яча та відбити не зумів.
 
У наступній атаці Марюхнич віддає передачу у крану зону на Гливку, який з 9 метрів не влучає у рамку. Бутрик був більш точним зі штрафного з 22 метрів, кіпер відбиває, Голяна намагався добити та йому на перешкоді став захисник. В середин тайму найактивніший у тячівців Немеш пробив з 19 метрів та м’яч рикошетом летить до рук Матея.
 
На 26-ій хвилині Гливка отримав чудову передачу на хід і реалізував вихід на ворота – 2:0. Це лише третя поява на полі для Станіслава, який забиває у другому матчі поспіль.
 
По перерві, на 44-ій хвилині Запорожан небезпечно пробивав з 16 метрів, Матей у стрибку дістає шкіряного. Господарі відповіли обстрілом від Бутрика із-за меж штрафної: перший удар йде повз рамку, а другий Балог парирував. Підопічні Іваниці впевнено контролювали м’яч трохи згодом довели рахунок до розгромного. На 56-ій хвилині Заяць отримує передачу від Ороса і влучно пробиває з 12 метрів – 3:0.
 
Через три хвилини Ференцик подав з правого флангу, на дальній стійці Марюхнич віддає у центр на вільного Бутрика, який ставить крапку у цьому матчі – 4:0.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 Ужгородський р-н - ДЮСШ Тячів U15 4:0
 
Голи: Терпак, 11 (пен.), Гливка, 26, Заяць, 56, Бутрик, 59.
 
Зінедін: Роберт Матей, Михайло Ференцик, Станіслав Терпак, Кіріл Голяна, Андрій Шовш (Арсеній Орос, 36), Мілан Бутрик, Станіслав Печко (Василь Симочко, 54), Іван Марюхнич, Юрій Заяць (Артур Куберка, 58), Остап Гевкач (Михайло Несух, 41), Станіслав Гливка.
Тренер – Михайло Іваниця.
 
ДЮСШ Тячів: Іван Балог, Іван Дильов, Вячеслав Фіцай, Володимир Челеняк, Антон Молнар (Іван Гаврило, 47), Максим Левицький, Михайло Михалчин, Дамін Запорожан, Іван Немеш, Назар Міллер, Василь Семяновський.
 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 636 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: