Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ - матчі за виживання. МФА залишається у ролі наздоганяючого (ФОТО)
08:51
ДЮФЛУ - матчі за виживання. МФА залишається у ролі наздоганяючого (ФОТО)
У матчі за збереження прописки в вищій лізі ДЮФЛУ команди МФА зійшлися з аутсайдером першої групи в загальнокомандному заліку київською «Зіркою».

ДЮФЛУ - матчі за виживання. МФА залишається у ролі наздоганяючого (ФОТО)
На виїзді в Києві виступали наші команди U-17 та U-15. Гадалося, що в столиці наші команди гратимуть на чудовому полі з якісним газоном, а виявилося, що поле стадіону «Темп», де зійшлися наші команди було схоже на якийсь сільський стадіон. Для повної картинки не вистачало ще стада корів, які б мирно паслися на полі. Повірте, в такому стані поле не бачив навіть у нашій першій лізі області. Не розумію, чому керівництво «Зірки» елементарно не може привести до ладу поле, хоча б покаткувати його перед грою, та повісити на щоглу державний прапор. Повірте, на місце проведення матчів у столиці країни було соромно дивитися – на трьох щоглах замість стягів майорів якийсь обрубок тканини – а прапор ДЮФЛ причепили за спинами вболівальників на огорожу довкола трибуни. Мукачівці, які вийшли на поле «Темпу» мало того, що думали як їм грати на такому полі, а ще й знайшли майже в центральному колі мертвого птаха. Не знаю чи то кияни так хотіли налякати наших хлопців, або ж проводили якийсь ритуал, щоб виграти, але не будемо зводити все до таких речей. Тренер МФА швидко прибрав нещасного голуба, й хлопці почали думати, як їм будувати гру на полі, де скінчив свій життєвий шлях київський голуб.
 
Мукачівські юнаки 2001 (U-17 ) р.н. доволі довго адаптовувалися до стану поля, а господарі тим часом в одній з атак на 5-й хвилині реалізували свою нагоду. Гравець «Зірки» завдав удару з лінії карного майданчику наш кіпер відбиває удар, а на добиванні першим встигає нападник господарів – 1:0. Підопічні Василя Куделка зуміли зібратися й відтіснити господарів на свою половину поля й раз за разом створювати нагоди. Але лише на 17-й хвилині прохід по центру нашого гравця завершився передачею на Михайла Фляшка, який з лінії воротарського майданчика пробиває точно в кут воріт – 1:1. Далі ж наша команда затисла господарів біля власного карного майданчика і створила мінімум три голевих нагоди, але так і не реалізувала їх – двічі Фляшко міг вивести вперед МФА, а в одному випадку кіпера киян після удара Василя Хіміча врятувала стійка воріт. Ось так завершувався перший тайм.
 
Друга половина зустрічі знову була за мукачівцями, які домінували гостро атакували , але ворота «Зірки» були наче заворожені. Лише за 5 хвилин до закінчення основного часу гри мукачівці заробили право на штрафний удар – до атаки підключився й центр бек Ігор Тихненко, саме він зумів на дальній стійці головою замкнути передачу зі стандарту й вивести нашу команду вперед. Саме перемогою МФА – 2:1 й завершилася ця зустріч.

 
Арбітр: Титов Олександр (Донецька обл.);
Асистенти арбітра: Аврамчук Віктор, Ступак Дмитро
Спостерігач арбітражу: Карпина Іван (Київська область).
 
Стадіон «Темп» м.Київ
 
«Зірка» (Київ) U-17 – МФА (Мукачево) U-17 – 1:2 (1:1)
 
Голи: Ковальчук 5 – Фляшко 17, Тихненко 75
 
«Зірка»: Хелецький Сергій, Гладченко Максим, Романенко Владислав, Кирик Михайло, Ковальчук Євгеній, Уманець Дмитро, Неспой Микола (Мироненко Олександр 59, Творогов Данило 73), Боровик Сергій, Као Дмитро, Юзько Дмитро, Рудик Павло (Апанасенко Матвій 39).
Запасний: Асинський Павло.
 
МФА: Гребенюк Роман, Тихненко Ігор, Фітель Олександр (Турецький Владислав 14), Баркасі Владислав, Яворів Ярослав (Добош Михайло 59), Поліщук Олег, Партута Назар (Лешко Віталій 80), Бекеша Ігор, Хіміч Василь (Черепаня Олексій 80+3), Забава Андрій, Фляшко Михайло (Ващинець Василь 47).
Запасні: Зейкан Віктор, Яворський Павло.

 
Зовсім за іншим сценарієм проходив поєдинок команд вікової групи U-15. Хоч кияни й боролися в стикових матчах за вихід до фіналу, проте «першим номером» зі стартових хвилин заграли саме гості. Хоча й господарі могли реалізуват одну зі своїх атак, але на допомогу воротаря МФА прийшла поперечина воріт. А вже на 13-й хвилині наш нападник Олег Шокун змусив оборонців сфолити в карному майданчику. Сам Олег і виконав стандарт – без шансів для воротаря. Далі гра стала схожа на шальки терезів – позмінно атакувала як одна, так і інша команди. Але Фортуна посміхнулася саме мукачівцям – на заключній хвилині першого тайму знову чудово відіграв Олег Шокун, який зумів проштовхнути м’яч в сітку воріт суперника. Саме за переваги 2:0 на користь МФА команди пішли на відпочинок.
 
Другий тайм проходив вже за переваги господарів, які прагнули врятувати ситуацію. Добре діяв правий півзахисник киян Віталій Кравець, який чіплявся за м’яч навантажував партнерів передачами, та й сам при нагоді пробивав по володіннях мукачівців.
 
На 47-й хвилині саме з його подачі зумів завдати удару Пішенін, а ще через 18 хвилин такаж передача стала вирішальною у матчі – замкнув її Святослав Сергійчук, якого призабули наші крайні оборонці на дальнім куті воротарського майданчика. Тож – 2:2 так завершився цей цікавий двобій.

 
«Зірка» (Київ) U-15 – МФА (Мукачево) U-15 – 2:2 (0:2)
 
Голи: Пішенін 47, Сергійчук 65 – Шокун 13 (пен.), 34.
 
«Зірка»: Коржук Максим, Кирюхін Ілля, Ахмадов Даніїл, Сергійчук Святослав, Німенко Назар, Вдовенко Єгор, Мельник Девід, Онищенко Оскар (Пивовар Даніїл 36), Жмуд Олександр (Сторожик Данило 42), Пішенін Георгій (Калмиков Нікіта 53), Думанський Олександр.
Запасні: Гаврилюк Микола, Жилімський Максим.
Тренер: О.Топчій.
 
МФА: Баліцький Дмитро, Кравець Віталій, Горбаньов Ярослав, Лузан Сергій, Нілабович Василь (Чеченін Микита 66), Василиків Андрій, Мамедов Арзуман, Яніцький Кирило, Шокун Олег, Хайнас Віталій (Башкір Богдан 61), Гончар Нікіта.
Запасні: Руденко Назар, Прус Денис, Хайнас Андрій, Дідо Юрій, Дуруеке Кевін.
Тренер: Віктор Яїчник

 
Результати домашніх матчів:
 
МФА (Мукачево) U-16 – «Зірка» (Київ) U-16 – 0:2 (0:1);
 
МФА (Мукачево) U-14 – «Зірка» (Київ) U-14 – 0:1 (0:0).
 
Тож після перших матчів команди МФА зуміли взяти 4 очки, а «Зірка» – 7. Тож всі крпаки над «і» буде поставлено в матчах-відповідях, які пройдуть 19 червня, у вівторок.
 
Комади МФА U-16 та U-14 гратимуть на виїзді, а U-17 та U-15 – вдома.
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 660 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: