Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. МФА тричі долає луцьку "Волинь" (ФОТО)
08:43
ДЮФЛУ. МФА тричі долає луцьку "Волинь" (ФОТО)
Команди з МФА проводили перший матч весняної частини сезону з луцькою «Волинню».

ДЮФЛУ. МФА тричі долає луцьку
Мукачівцям, які в загальнокомандному заліку замикають турнірну таблицю потрібно в кожнім турі брати максимум балів, тож хлопці дуже серйозно налаштувалися на цей матч.
 
На виїзді, в Луцьку грали U-16 та U-14. Підопічні Віктора Гея (U-16 ) з перших хвилин «завелися» й чи не перший удар після розіграшу в центрі поля ледь не став голевим, та кіпер перевів м’яч на кутовий. Та вже на 11-й хвилині нападник нашої команди Нерух Віталій змусив оборонця лучан зіграти рукою у власному карному майданчику. Пенальті вдало реалізував Денис Дубовський. Ще через 5 хвилин мукачівці подвоюють свою перевагу. В центрі поля хлопці швидко розіграли штрафний удар – м’яч на лівому краї отримав Едуард Мориляк, який вирішив потужно пробити в дальній від кіпера волинян кут воріт, воротар відбиває удар, але на добиванні першим встигає півзахисник МФА Андрій Криськів, який проштовхує м’яч в сітку воріт суперника.

Ще через 10 хвилин закарпатці роблять результат матчу – 3:0 на свою користь. Цього разу помилкою оборонця сповна скористався новий нападник МФА Віталій Нерух, який зумів вийти віч-на-віч з кіпером і впевнено його переграти.
 
В другому таймі наші хлопці діяли надійно в захисті, а впевненості грі команди додали наші воротарі – Олександр Юртин та Віталій Добуш. Суперники мали можливості бодай забити гол престижу, але їх шанси не мали успіху. Тож впевнена перемога нашої команди.
 
 
Арбітр: Грисьо Богдан (Львів);
Асистенти арбітра: Притула Василь (Львів); Кусень Данило (Львів);
Спостерігач арбітражу: Чайковський Михайло (Тернопіль).
 
«Волинь» (Луцьк) U-16 – МФА U-16 – 0:3 (0:3)
 
Голи: Дубовський +11; Криськів 16; Нерух 26
 
«Волинь»: Рижук Валентин, Сінельник Богдан, Кузнєчіков Владислав, Шокало Андрій, Біскуб Святослав, Щербик Святослав, Кузьмич Назарій, Ольхович Вадим, Бапас Павло, Герасимюк Максим, Кобзар Богдан.
Запасні: Ворон Олег, Потапчук Ілля, Бондаренко Максим, Шукалович Андрій, Гарасюк Богдан, Дорошенко Мирослав.
Тренер: Антонюк Олександр
 
МФА: Юртин Олександр, Барановський Богдан, Дубовський Денис, Мориляк Едуард, Поліщук Дмитро, Попович Іван, Павлюк Євген, Герасименко Андрій, Криськів Андрій, Боднарук Іван, Нерух Віталій.
Запасні: Добуш Віталій, Олейніков Ярослав, Вічкулов Дмитро, Урсу Маріо, Романів Руслан, Бура Руслан, Лях Дмитро.
Тренер: Гей Віктор


 
В матчі гравців 2004 р.н. (U-14) сценарій вже був не на користь нашої команди. Господарі швидко заволоділи ініціативою йзі стартових хвилин затисли нашу команду на власній половині поля. Правда, хлопці тримали оборону, але на 12-й хвилині стався курйозний гол, удар з центру поля від волинянина Максима Волощука став повною несподіванкою для нашого голкіпера, замісто того, щоб піймати м’яч у повітрі, страж мукачівських воріт відійшов на лінію воротарського майданчика, дозволив м'ячу вдаритися об землю і той перелетів через кіпера прямісінько в сітку наших воріт. А вже через 7 хвилин чергова атака лучан знову призвела до взяття наших воріт – флангову передачу в дотик вдало замикає Олександр Шевчук.
 
У другій половині матчу тренер вдається до кадрових ротацій, гра трохи вирівнялася, однак змінити результат матчу хлопці вже не змогли, тож наша команда зазнала поразки
 
 
Арбітр: Грисьо Богдан (Львів);
Асистенти арбітра: Притула Василь (Львів); Кусень Данило (Львів);
Спостерігач арбітражу: Чайковський Михайло (Тернопіль).
 
«Волинь» (Луцьк) U-14 – МФА U-14 – 2:0 (2:0)
 
Голи: Волощук 12, Шевчук 19
 
«Волинь»: Даценко Антон, Ричко Микола, Крамек Вадим, Гаврук Тимофій, Волощук Максим, Платонов Дмитро, Кузняк Марк, Вирда Іван, Ковалюк Роман, Шевчук Олександр, Горбарук Володимир.
Запасні: Семенюк Дмитро, Гаврилов Артем, Федонюк Юрій, Грива Денис, Чернета Богдан, Дачук Андрій, Сметюк Тимофій.
Тренер: Неделюк Олександр
 
МФА: Матей Роберт, Тарнавський Вадим, Котович Артур, Яримович Тарас, Мандрик Зіновій, Мудрий Максим, Ковальський Марян, Гевкач Остап, Клімковський Юрій, Трачук Віктор, Василишин Даніель.
Запасні: Лушпінь Віталій, Раско Михайло, Рейші Віталій, Косовщук Олександр, Напуда Валентин, Дьордяк ігор.
Тренер: Кундрик Сергій

 
У двох домашніх матчах МФА перемагає луцьку «Волинь».
 
МФА U-17 (Мукачево) – «Волинь» (Луцьк) U-17 – 2:1, а МФА U-15 (Мукачево) – «Волинь» (Луцьк) U-15 –1:0.
 
Тож мукачівці в цьому турі беруть 9 дуже потрібних балів.
Прес-служба ФК "Мункач"
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 726 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: