Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. "МФА" у 10-му турі без очок
16:31
ДЮФЛУ. "МФА" у 10-му турі без очок
4-го листопада відбулися матчі десятого туру попереднього етапу у групах ХVIІ Чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України сезону-2017/2018.

ДЮФЛУ.
Домашні матчі 16- та 14-річні вихованці Академії футболу «УФК-Карпати» проти одноліток Мукачівської футбольної академії (МФА) через погодні умови проводили не на полі з природнім газоном стадіону ЛНАУ в Дублянах, де зазвичай приймають суперників, а на штучному тренувальному полі своєї футбольної школи. У грі старших саме цей фактор вплинув на гру у першій половині зустрічі. Поле Академії футболу «УФК-Карпати» трохи вужче за стандартні розміри, а тому захищатися на ньому значно легше. Тож у першій 40-хвилинці закарпатці змогли відстояти свої ворота у недоторканності. Але по перерві гості підсіли і в підсумку «зелено-білі» забили чотири голи, причому усі на свій рахунок записав центрфорвард львівської команди Юрій Раделицький. Рахунок було відкрито на 54-й хвилині. Юрко пробивав по цілі після передачі Сергія Стеня, але політ круглого перервала рука захисника і арбітр вказав на 11-метрову позначку. З точки Раделицький пробив влучно.
 
За дев’ять хвилин той таки Стень виконав простріл справа, а Раделицький замкнув його у дотик. На 68-й хвилині центрфорвард «академіків» виграв очну дуель у кіпера гостей, на яку його пасом у розріз вивів захисник Ярослав Балог. «Покер» Юрко оформив на 72-й хвилині: отримавши передачу на хід від Дениса Слюсаря, нападник на швидкості втік від захисників, обвів воротаря і закотив круглого у пусті ворота – 4:0.
 
Ще більш переконливу перемогу, з перевагою у п’ять голів, на цьому ж полі здобули і наймолодші вихованці Академії футболу «УФК-Карпати». Рахунок вони відкрили уже на 27-й секунді матчу: Вадим Кукуруза увійшов з м’ячем у штрафний майданчик справа і прибив – з невеличким рикошетом круглий залетів до сітки. Наступні три голи було забито упродовж трьох хвилин – на 8-й, 9-й і 10-й. Цікаво, що усі три м’ячі залетіли до воріт мукачівців після кутових у виконанні Данила Тельмінова, а ударами головою довершували справу спочатку Юрій Матвіїв, а після нього двічі поспіль Олександр Штифанович. Підсумок першого тайму підвів Тарас Яроцький, який на 25-й хвилині влучно пробив з-за меж штрафного майданчика – 5:0.
 
Гості «розмочили» рахунок по перерві – мети досяг красивий удар гравця МФА в дальній кут з меж карної зони господарів. А на 53-й хвилині останній гол у матчі провів Денис Козловський, який виграв другий поверх і головою скерував круглого до сітки гостей після подачі верхом з правого флангу у виконанні Андрія Дацюка. Тож фінальний свисток зафіксував звитягу «зелено-білих академіків» з рахунком 6:1.
 
Впевнено перемогли своїх одноліток з Мукачівської футбольної академії і наші команди U-17 та U-15, причому зробили це на полі суперника. Старші взагалі розгромили господарів з рахунком 5:0, забивши двічі до перерви і тричі після перепочинку. Лік голам було відкрито на 19-й хвилині: Роман Наконечний пробив по цілі – воротар його удар парирував, але Данило Сікан добив круглого до сітки. На 33-й хвилині Роман Лісовик, скориставшись тим, що захисник послизнувся на мокрому газоні, втік з центра поля один на один і виграв очну дуель у кіпера. По перерві, на 47-й хвилині Вадим Гудзінський влучно пробив другим дотиком з меж карного майданчика. За п’ять хвилин Вадим Мельнійчук, щойно вийшовши на заміну, першим же дотиком до м’яча відзначився голом. А останню крапку в матчі на 70-й хвилині дальнім ударом метрів з 25-ти поставив Богдан Козак.
 
Найбільш «скромну» перемогу над однолітками з Мукачівської футбольної академії здобули 15-річні вихованці Академії футболу «УФК-Карпати». Перший тайм матчу на полі стадіону «Спартак» у Мукачево завершився без голів. Та й гольових моментів створено було обмаль. Згадати можна хіба що епізод на 10-й хвилині, коли Михайло Чорний, якого партнери вивели один на один, не зумів переграти голкіпера господарів, який загалом провів дуже хороший поєдинок.
 
Перший гол галичанам вдалося забити лише на 45-й хвилині. Нікіта Петрук виконав подачу верхом з правого флангу. Воротар помилився на виході і центрфорвард Андрій Дурдас замкнув дальню стійку, пробивши влучно головою у протилежний кут. А за 12 хвилин нападник «зелено-білих» до голу додав ще й асист. Обігравши на лівому крилі атаки двох опонентів, він своєчасно віддав передачу урозріз на Івана Кашперука і той другим дотиком встановив остаточний рахунок гри – 2:0 на користь гостей.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 682 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: