Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. "МФА" у Моршині програє двічі по 3:0 (ВІДЕО)
10:14
ДЮФЛУ. "МФА" у Моршині програє двічі по 3:0 (ВІДЕО)
16 вересня відбулися матчі 2-го туру серед команд вищої ліги Дитячо-Юнацької Футбольної Ліги України у четвертій групі.

ДЮФЛУ.
Вже перші хвилини показали, що у цьому поєдинку на полі була одна команда – господарів, яка переважала свого суперника за всіма критеріями. Хлопці Юрія Галія були близькими до перемоги й у попередньому турі в Ужгороді, ведучи в рахунку – 2:0, однак наприкінці зустрічі збавили оберти і в підсумку поплатилися за це втратою двох пунктів. Цього разу «Скала» грала зібрано й відповідально увесь ігровий час. У підсумку впевнена перемога «малиново-зелених» - 3:0. Перший гол глядачі побачли вже на 13-й хвилині, коли лівий нападник господарів Василь Пасічняк в один дотик замкнув на дальній стійці простріл з правого флангу Волкова.
 
Гості практично не загрожували воротам Барасюка, однак поодинокі випадки були доволі небезпечними. Зокрема на останніх секундах першої 40-хвилинки, після помилки в центрі Артема Глібка, міг вирівняти становище Денис Дубовський, однак переграти воротаря «Скали» не зумів. Це був найкращий шанс гостей в матчі.
 
Після перерви, на 50-й хвилині, гольову перевагу збільшив капітан «Скали» Віталій Полюга, який пробивав з середньої відстані і м`яч, зрикошетивши від гравця мукачівської команди, опинився у воротах. Майже одразу мав відбутися третій гол, коли партнери вивели на чисте побачення з голкіпером Пасічняка, однак Василь пробив поруч з лівою стійкою. І все ж наш лівий вінгер згодом таки долучився до третього взяття воріт. На 67-й хвилині Пасічняк чудовою розрізною передачею вивів на ударну позицію одного з братів Пазиняків – Юрія, який і поставив остаточну крапку в цьому матчі.


Арбітр: Сергій Подригуля (Луцьк).
Асистенти арбітра: Руслан Скрипець та Олег Патик (обидва – Львівська обл.).
Спостерігач ФФУ: Орест Пасіка (Стрий).

16 вересня 2017 р. 12 год. м. Моршин. Стадіон «Медик». Сонячно. 25 градусів.
 
U-16. АФ «Скала» (Моршин) – МФА (Мукачево) – 3:0 (1:0)
 
Голи: Василь Пасічняк (13), Віталій Полюга (50), Юрій Пазиняк (67).
 
 
Після впевненої перемоги старших колег, подарунок директору Академії футболу «Скала» Володимиру Ольберту, який цього дня відзначав своє 61-ліття, прагнули зробити й наймолодші вихованці моршинської Академії. І це їм вдалося сповна. Хлопці Івана Бубіса та Володимира Витака провели дуже хороший матч і порадували Володимира Георгійовича та всіх красивою й результативною грою. Причому кінцевий результат навіть не відповідає тому, що відбувалося на полі. І якби не надійна гра у рамці воріт воротаря й капітана мукачівців Роберта Матея, рахунок був би значно більшим.
 
Команда із Закарпаття протрималася до 24-ї хвилини. Саме тоді вихід віч-на-віч реалізував Віталій Трофимчук, якому асистував Денис Почапський. Буквально через хвилину наш центрфорвард подвоїв перевагу, влучно пробивши у дальній кут. А окрасою матчу стало третє взяття воріт. Цей гол самотужки створив і реалізував сам Почапський. На 53-й хвилині Денис, наче слаломіст, почергово обіграв 4 (!) суперників і влучно поклав круглого у лівий нижній кут – 3:0 – гол-красень! Міг відзначитися центральний нападник «малиново-зелених» й втретє, однак на останній хвилині матчу не влучив з убойної позиції після проходу й прострілу Назара Русяка.
 
У підсумку моршинці обмежилися трьома забитими м`ячами і здобули першу перемогу в чемпіонаті ДЮФЛ, яка є дуже важливою, насамперед з психологічної точки зору, адже у першому турі «Скала» поступилася з мінімальним рахунком в Ужгороді. 


Арбітр: Сергій Подригуля (Луцьк).
Асистенти арбітра: Руслан Скрипець та Олег Патик (обидва – Львівська обл.).
Спостерігач ФФУ: Орест Пасіка (Стрий).

16 вересня 2017 р. 14 год. м. Моршин. Стадіон «Медик». Сонячно. 25 градусів.
 
U-14. АФ «Скала» (Моршин) – МФА (Мукачево) – 3:0 (2:0)
 
Голи: Віталій Трофимчук (24), Денис Почапський (26, 53).
Прес-служба ФК "Скала"
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 806 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: