Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. МФА зазанає невдачі у грі з "Шахтарем"
23:01
ДЮФЛУ. МФА зазанає невдачі у грі з "Шахтарем"
5-й тур чемпіонату ДЮФЛУ серед команд Еліт-Ліги МФА U-17 та U-15 грали вдома з одним із фаворитів – донецьким «Шахтарем».

ДЮФЛУ. МФА зазанає невдачі у грі з Першими на поле вийшли старші гравці. Перші 30 хвилин проходили цілковито під диктовку господарів, виходило практично все – вміла гра в обороні й доволі швидкий перехід в контратаки. За цей відрізок часу мукачівці мінімум тричі могли вразити володіння донецької команди, але в першому випадку м’яч влучив в поперечину, в другому – в стійку, а вже в третьому – воротар парирував удар. Причому в усіх трьох випадках на завершальній фазі атаки був один і той же гравець Юрій Клімковський.  

А далі спрацювала футбольна істина – не забиваєш ти, заб’ють тобі. На 37-й хвилині Руслан Усенко невдало виконав удар від воріт – прямо на суперника, який одразу ж рвонув у карний майданчик господарів і метрів з 15 завдав удару – точно в кут. На перерву команди пішли саме за такого рахунку. А от друга половина зустрічі вийшла ударною для донецької команди. Упродовж 15-ти хвилин гірники змусили ще тричі виймати м’яч господарів із власної сітки воріт. Іван Борисенко, Антон Дрозд та ще й авто гол від Дениса Пономаренка – все це сталося у цей часовий проміжок. Господарі так і не змогли оговтатися від цих голів і матч завершився поразкою нашої команди.

Стадіон НТБ МФА с. Дерцен

МФА (Мукачево) U-17 – «Шахтар» (Донецьк) U-17  – 0:4 (0:1)

Голи: Деркач 37, Борисенко 52, Дрозд 55, Пономаренко 59 (аг)

МФА: Усенко (Охунов 56), Вербицький (Ніколишин 61), Воробей, Сергієнко, Кузнецов, Кіпруха (Пономаренко 56), Поліщук (Радченко 74), Воропаєв (Трачук 76), Клімковський, Лявинець (Керечан 86), Сньозик (Нвачукву 76).
Запасний: Петришинець.
Тренер: Віталій Пантілов

«Шахтар»: Барченко, Матвіїв (Христенко 62), Дрозд (Меленевський 62), Дудолад, Чуйко (Гетьман 62), Янович, Деркач, Пухтєєв, Пушкарьов (Лещинський 62), Борисенко, Почапський.
Запасний: Улиганець
Тренер: Олександр Ситник


А от у матчі між МФА U-15  з «Шахтарем» U-15 все стало зрозуміло вже після першого тайма – спочатку «Шахтар» реалізував пенальті. Далі після чудово розіграної атаки провів другий м’яч. А в другій половині гірники ще двічі зуміли вразити володіння Бориса Пономаренка. Тож поразка – 0:4.   

МФА (Мукачево) U-15 – «Шахтар» (Донецьк) U-15  – 0:4 (0:2)

Голи: Будко  11 (пен.), Видиш 22, 50, Корх 59.

МФА: Пономаренко, Мельниченко, Гуйманюк, Гачек, Штефанко, Клюфінський, Герц, Тарасевич, Догарєв, Карпів, Лаптєв.
Запасні: Ліхота, Криванич, Гецко, Болюк, Штефанюк, Кірєєв, Чонка, Станкович, Хамелюк.
Тренер: А. Біляй.

«Шахтар»: Кесель, Руденко, Клочко, Бакай, Сметана, Новокрещенов, Будко, Головачев, Циканов, Видиш, Лебедєв.
Запасні: Філь, Сечкін, Русо, Трофимов, Данилюк, Трофименко, Корх, Костриця.
Тренер: А.Максимов.


На виїзді команда МФА U-16 здобуває перемогу над «Шахтарем» – 2:0.

МФА U-14 поступається – 1:3.
Роман СЕНИШИН, прес-служба МФА

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 385 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: