Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Мукачівці набирають сім балів
19:51
ДЮФЛУ. Мукачівці набирають сім балів
Команди МФА в 4-му турі Еліт-ліги ДЮФЛУ порушують традицію й здобувають 7 очок у загальнокомандний кошик у протистоянні з ФК “Львів”.

ДЮФЛУ. Мукачівці набирають сім балів Удома МФА U-16 виборює мінімальну перемогу з рахунком – 1:0. Вже в першому таймі вдалася стрімка атака підопічним Івана Фізера. Олександр Піщур завдав удару з-за меж штрафного майданчика – м”яч влучив у поперечину, а на підборі вдало зіграв Ерік Савкін, який вдруге вже не залишив жодних шансів воротарю. Гості мали кілька нагод відігратися, в одному моменті нашого воротаря виручила поперечина. Тож є перемога – 1:0.

МФА U-14 також здолала львівських однолітків з рахунком – 1:0. Помилкою воротаря скористався Артем Тищук. Цей гол також став вирішальним у матчі.

А на виїзді цього разу здобуваємо один заліковий бал. МФА U-17 у драматичному матчі поступається господарям – 1:2. Хоч наша команда повела – Юрій Клімковський відзначився після подачі з кутового, та господарі в другій половині зрівняли рахунок. А на 90+5 арбітр призначив пенальті в наші ворота, який господарі реалізували.

Матч ФК “Львів” U-15 – МФА U-15 завершився внічию – 0:0.

Тож беремо 7 залікових балів.
Прес-служба МФА
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 363 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: