Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. «Мункач» долає одного з лідерів (ФОТО)
22:36
ДЮФЛУ. «Мункач» долає одного з лідерів (ФОТО)
Матч у Пістрялові став третім за ліком переможним у цьому сезоні для підопічних тренерського тандему Куделка-Кундрика.

ДЮФЛУ. «Мункач» долає одного з лідерів (ФОТО) Незважаючи на те, що в гості до мукачівців завітала команда, яка нині займає другу сходинку в турнірній таблиці, наші гравці показали характер, і в результаті злагоджених дій усіх ігрових ланок здобули яскраву перемогу.

Вже на початку матчу господарі почали турбувати володіння кіпера «ВRW-ВІК» Артема Ковальчука. На 6-й хвилині Михайло Хміль  пробивав з гострого кута - кіпер волинян перевів на кутовий. Подачу зі стандарту замикав ударом зльоту Юрій Василенко – знову волинян рятує страж воріт. Через хвилину хороший момент був у креативного хавбека мукачівців Василя Василинця, який з лівого флангу увірвався в штрафний майданчик, однак пробив неточно.

Розв’язка гри наступила в другій половині двобою. Активний Василець на 64-й хвилині зумів виграти позицію в захисника волинян і втікає на побачення з воротарем гостей. Однак, захисник «ВІК» ледь не розірвав футболку на гравцеві «Мункача», тим самим «привіз» пенальті  у власні ворота. Одинадцятиметровий вдало виконав Станіслав Захарченко й виводить свою команду вперед. 

Гості після пропущенного гола дещо розкрилися й попалися на контратаці мукачівців. Швидкий Олексій Франчук протягнув м’яч до лінії штрафного майданчика й накотив його під удар Василинцю на протилежну сторону штрафного майданчика гостей, останній не залишив жодного шансу для воротаря волинян.

Невдовзі відповіли й гості, Окереке, який щойно вийшов на заміну замикає верхову передачу головою - на допомогу нашому воротарю приходить поперечина. Але всі питання щодо переможця в цій грі зняв гол Василя Дана на другій доданій арбітром хвилині. Василь з лінії воротарського майданчика «розстріляв» рамку воріт суперника.

Тож мукачівці здобують бажані три очки й  наздоганяють своїх земляків із ужгородського СДЮШОРа (мають по 10 балів).


Чемпіонат ДЮФЛУ. Вища ліга. 12-й тур
Стадіон «Пістрялово» с.Пістрялово
Глядачів – 100, температура: +15

Арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ)

ФК «Мункач» (Мукачево) – ВRW-ВІК (Володимир-Волинський) – 3:0 (0:0)

Голи: Захарченко +64, Василинець 69, Дан 80+2

ФК «Мункач»: Орбан, Когутка (к), Василенко (Вісторобський 40), Зан, Ковачик, Захарченко, Хміль, Івашко (Дан 54), Франчук, Василинець, Фурман.
Запасні: Смолига, Мішко, Папарига, Пилип.
Тренери: Василь Куделко, Сергій Кундрик

ВRW-ВІК: Ковальчук (Дмирук 76), Олександрюк, Мандей, Решетняк, Семенюк, Серховець, Чаповський (Вознюк 41), Войт (Козій 41), Дубицький, Антосюк (Окереке 65), Гладковський (Дубенчук 68).
Тренер – Юрій Мазур

Попередження: Ковачик 23 – Решетняк 23, Возняк 42, Олександрюк 64.
Роман СЕНИШИН
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
   
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1431 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: