Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. "Мункач" крупно поступається вдома "Карпатам"
09:34
ДЮФЛУ. "Мункач" крупно поступається вдома "Карпатам"
Знову 7-й тур (другий тур поспіль) не приносить жодного залікового балу для «Мункача».

ДЮФЛУ. Матч «Мункача» проти лідера 4-ї групи розпочався з хвилини мовчання – 30 років тому відійшов у вічність гравець львівських «Карпат», мукачівець  Янош Габовда.

Важкі погодні умови – дощ та в’язке поле знівелювали технічні складові для команд, на перший план вийшла фізична готовність гравців. Перші 12 хвилин господарі здалося, що можуть на рівних грати з фаворитом чемпіонату, але перший дзвінок задзвенів вже на 8-ій хвилині, коли Максим Гірний практично з 5-ти метрів розстрілював володіння Степана Кундрика, але на щастя воротар мукачівців відбив у дар і перевів його на кутовий. Та на 12-й хвилині вже не міг зарадити виходу віч-на-віч того ж Гірного, але як виявилося – це був лише початок.

Ще до завершення першої половини гри мукачівці були змушені тричі розпочинати гру з центра поля.  Гірний вдруге головою засмутив Кундрика, який випустив м’яч з рук у власну сітку воріт. Тарас Кудь робить перевагу львів’ян ще більшою, а на 35-й хвилині Павлусь забиває четвертий гол. Друга половина гри розпочалася з двох швидких голів гостей і знову дубль у грі роблять Кудь та Павлусь. А завершил розгром Дмуховський, Вовк та Іванюк.

В таких випадках кажуть, що краще один раз програти 0:9, ніж дев’ять разів по 0:1. Тож сподіваємося, що ця поразка стане стимулом для майбутніх перемог нашої команди.


Стадіон СОК ДЮСШ м.Мукачево

U-16: ДЮФШ ФК «Мункач» (Мукачево) – «Карпати» (Львів) – 0:9

Голи: Гірний 12, 21; Кудь 23, 42; Павлусь 35, 45; Дмуховський 56, Вовк 62, Іванюк 80.

«Мункач»: Кундрик, Яворів, Лешко (Коструб  41), Баркасі (Іваниш 67), Савка, Фітель, Поліщук (Турецький 65), Партута (Тарасенко 49), Забава, Хіміч, Добош.
Запасні :Ващинець, Сігетій
Тренери: Сергій Кундрик, Василь Куделко

«Карпати»: Гарапа (к) (Чекалов 57), Григоращук, Славецький (Труш 52), Попович (Сидор 52), Береза, Шута, Дмуховський, Кіш (Кіт 46), Павлусь (Вовк 45), Гірний (Затхей 48), Кудь (Іванюк 44).
Тренер: Шумський В.

 
Матч розпочався зі швидкого голу гостей. На 3-й хвилині воротар «Мункача» виніс м’яч і прямо на суперника, але ще й підсковзнувся, чим сповна скористався Назар Пилипишин, який перекинув м’яч точно в сітку.

Після пропущеного гола господарі зуміли відсунути гру до центрального кола й фактично боротьба тривала в такому руслі аж до кінця тайму. Однак, на завершальних секундах першої половини львів’яни подвоїли свою перевагу – Яців Денис влучним ударом з п’ятірки скористався передачею партнера, перевівши круглого в сітку воріт. На початку другої половини матчу все той же Пилипишин забиває втретє.

На жаль,наші гравці так і не змоги вразити ворота гостей і загострити гру. Тож знову зазнаємо поразки.

Команди «Мункача» U-17 та  U-15 сьогодні зустрічалися в ужгороді з однолітками СДЮСШОРу. Сімнадцятирічні юнаки мукачівської команди поступилися господарям 0:1, а молодші програли – 0:3.


U-14: ДЮФШ ФК «Мункач» (Мукачево) – «Карпати» (Львів) – 0:3

Голи: Пилипишин 3,32;  Яців 30

«Мункач»: Переганець, Бочкоій, Дідо, Калій (Тимкович 43), Нілабович (Лісний 56), Хайнас А.(Василиків 39), Бойко (Заводяк 55), Черешнівський, Мартинуззі (Горват 36), Долинай, Бако.
Запасні: Хайнас В., Турецький.
Тренери: Золтан Сільваші, Анатолій Трачук

«Карпати»: Ледвій (Фурій 56), Бойбиляк (Марич 49), Ропли, Сиуров, Завидов, Підгурський, Дуда (Яценків 49), Чабан (Большаков 54), Яців (Архіпов 54), Литвиненко (Федурко 38), Пилипишин (Рогачов 36).
Тренер: Деркач
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 955 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: