Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. "Мункач" не зміг встояти проти "Карпат"
12:54
ДЮФЛУ. "Мункач" не зміг встояти проти "Карпат"
Відбулися матчі 16-го туру попереднього етапу у групах ХVI Чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України сезону-2016/2017.

ДЮФЛУ.
Найбільш переконливу перемогу у звітному турі серед усіх восьми команд ФК «Карпати» здобули 16-річні вихованці клубної СДЮШОР, які на верхньому полі стадіону «Україна» приймали «Мункач» з Мукачеве і забили у ворота гостей із Закарпаття п’ять «сухих» м’ячів.
 
Рахунок 0:0 протримався лише… 40 секунд. Розігравши м’яч з центра поля, центральний захисник карпатівців виконав довгу діагональ на лівий фланг і Максим Гірний, увійшовши в штрафний майданчик під доволі гострим кутом, влучно пробив у дальній кут.
 
Другий м’яч було забито на 12-й хвилині. Той таки Максим Гірний, Тарас Кудь та Ігор Бекеша розіграли триходівку, яку результативно довершив останній. Підсумок першого тайму підвів знову ж таки Максим Гірний, який забив гол, дуже схожий на перший свій м’яч.
 
По перерві підопічні Віталія Шумського та Романа Марича продовжували контролювати події на полі і створювати гольові моменти. До взяття воріт закарпатців їм вдалося довести справу ще двічі. На 55-й хвилині оборонці «Мункача» у своєму штрафному майданчику збили Андрія Затхея і Олег Береза реалізував пенальті.
 
А крапку в грі на 62-й хвилині поставив Тарас Кудь. Максим Іванюк на підступах до штрафного майданчика команди з Мукачеве обіграв двох захисників, увійшов до карної зони і підсік круглого на дальню стійку, де Тарас Кудь другим дотиком акуратно поцілив у ближній кут.
 
Арбітр – Безуглий О.Ю. (Рівне).
Асистенти арбітра: Янтуріна А.О. (Львівська обл.), Кусень Д.Р. (Львів).
Спостерігач арбітражу – Сидор М.В. (Львів).

13 травня. Початок – 12:00. Львів. Стадіон «Україна» (верхні поля)

U-16. СДЮШОР «Карпати» (Львів) – «Мункач» (Мукачеве) – 5:0 (3:0)
 
Голи: Максим Гірний (1, 29), Ігор Бекеша (12), Олег Береза (55, пенальті), Тарас Кудь (62).

 
Наймолодші вихованці СДЮШОР «Карпати» у звітному турі на верхньому полі стадіону «Україна» приймали своїх одноліток з команди «Мункач» із Мукачеве. Як і очікувалося, гра пройшла за помітної переваги господарів. У підсумку «зелено-білі» у ворота закарпатців забили три «сухих» м’ячі, але могло бути значно більше.
 
Гра для господарів розпочалася, що називається, краще не придумаєш. Вже на 3-й хвилині вони розіграли багатоходову комбінацію, гольову крапку в якій поставив Назар Федурко. Цей гол був дуже важливим перш за все з позицій того, що коли в матчі є явний фаворит, а ним однозначно у звітній грі були карпатівці, то бажано забити швидкий м’яч – тоді далі зазвичай гра проходить легше.
 
Втім, треба віддати належне й гравцям «Мункача», які не думали виключно про оборону, а навпаки, при першій нагоді намагалися йти вперед – тобто самі грали у футбол і давали це робити супернику. Однак з іншої сторони, така тактика зіграла з гостями злий жарт. Під час своєї чергової атаки досить великими силами вони дозволили господарям, які застосували високий командний пресинг, перехопити м’яч і Владислав Чабан реалізував вихід один на один з голкіпером.
 
Сталося це на 19-й хвилині, а за п’ять хвилин м’яч втретє залетів до сітки воріт команди з Мукачеве. Затяжну атаку карпатівців результативно завершив Денис Яців, який незважаючи на відчайдушний супротив оборони суперника, таки проштовхнув круглого за лінію воріт. 3:0 на користь господарів – з таким рахунком команди пішли на перерву. З таким рахунком гра й закінчилася, хоча по перерві «зелено-білі» створили ще з десяток гольових моментів, але бодай один з них довести до влучного удару так і не склалося.

 
Арбітр – Безуглий О.Ю. (Рівне).
Асистенти арбітра: Янтуріна А.О. (Львівська обл.), Кусень Д.Р. (Львів).
Спостерігач арбітражу – Сидор М.В. (Львів)

13 травня. Початок – 14:00. Львів. Стадіон «Україна» (верхні поля)
U-14. СДЮШОР «Карпати» (Львів) – «Мункач» (Мукачеве) – 3:0 (3:0)
 
Голи: Назар Федурко (3), Владислав Чабан (19), Денис Яців (24).
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 769 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: