Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. "Мункач" вдома поступається "Скалі" (ФОТО)
08:11
ДЮФЛУ. "Мункач" вдома поступається "Скалі" (ФОТО)
Мукачівські команди не змогли зачепитись за очки вдома з одним із лідерів групи.

ДЮФЛУ.
У матчі команд ФК “Мункач” U-15 та “Скала” (Моршин), на жаль, було помітно лише одну команду, яка діяла на полі. І ними були гості з Львівщини.
 
Вже з перших хвилин гравці ФК “Скала” гостро атакували. А, отже, першого голу довелось чекати недовго. Дебютним голом відзначився Василь Пасічняк. Саме він став найрезультативнішим гравцем поєдинку, адже протягом поєдинку він відзначився хет-триком.
 
Моршинці протягом усієї гри володіли ініціативою, використовуючи ледь не усі помилки футболістів з Мукачева. Утім, все ж таки один небезпечний епізод був і у господарів поля: м’яч пройшов трохи вище воріт.
 
Загалом рахунок розгромний: 0:6 на користь “Скали” (Моршин).

 
Арбітр: Безуглий Олег (Рівне)
Асистенти арбітра: Юзьків Тарас (Івано-Франківськ), Никорович Родіон (Рівне).
Спостерігач арбітражу: Козик Василь (Мукачево)
 
Стадіон «Авангард» м. Мукачево. Глядачів: 200, температура: +16
 
«Мункач» (Мукачево) U-15– «Скала» (Моршин) U-15 – 0:6(0:2)
 
Голи: Пасічняк 8, 48, 56; Волков 32; Братуш 63; Шевчук 66.
 
«Мункач»: Юртин Олександр, Роман Олександр, Недосик Олександр, Попович Іван, Барановський Богдан, Ільтьо Вячеслав, Іванчо Владислав, Криськів Андрій, Станкович Іван, Катеринка Сергій (Оніжук Руслан 23), Різниченко Віктор.
Запасні: Грабар Євген, Топоган Василь, Добуш Віталій.
Тренер: Віктор Гей
 
«Скала»: Барасюк Святослав (Снігур Святослав 70), Лазар Святослав, Глібко Артем (Братуш Максим 62), Гречанюк Назар (Вохович Тарас 32), Паєвський Володимир, Шевчук Володимир, Шемеляк Віталій (Максимів Станіслав 45), Волков Даніїл, Переходько Максим (Гатрик Андрій 42), Пасічняк Василь, Матуляк Олег.
Запасні: Дашевич Артем, Никифоров Артур
Тренер: Єжаков Олеександр
 
Попередження: Станкович 51 – Матуляк 9, Переходько 19, Максимів 51

Фото з матчу дивіться тут: Сторінка Мункача в Фейсбуці
 
Проти львівської «Скали» мукачівці дуже серйозно налаштовувалися. Та й наставник Іван Фізер просив господарів грати над уважно в обороні. Але матч одразу ж пішов не за сценарієм мукачівців. Не встигли як слід наші хлопці увійти в гру як пропустили разючу атаку гостей прямісінько по центру – Билижський Валентин на швидкості увірвався в карний майданчик й наче ніж крізь масло пройшов усю нашу захисну ланку й безвідпорно для Колісника пробив.

Далі гра змістилася в центр поля й деякий час йшла позиційна боротьба. Та вже через п’ять хвилин господарі знову пропустили – по лівому краю втікає від нашого захисника Роман Михайленко, навішує на дальній кут воротарського, де передачу головою замикає Максименко.
 
Господарі спромоглися на відповідь через п’ять хвилин, найактивніший гравець «Мункача» змусив порушити прпвила оборонця у власному карному майданчику. Сам Артем і виконав пенальті – точно й бездоганно. А на 18 хвилині наші захисники знову прогавили разючу атаку моршинців, залишили одного Волкова, який вивалився на воротаря та на щастя пробив повз рамку.
 
Початок другого був за господарями, які зуміли на стартових хвилинах другого тайму організувати чи не єдину гостру атаку – завершував її Артем Атамас, який, вийшовши віч-на-віч з воротарем намагався перекинути останнього, та зробив це хоч і в напрямку воріт та заслабко й свого кіпера підстрахували захисники.
 
До кінця матчу господарі, хоч і створювали тиск на володіння «Скали», однак без суттєвих загострень. Ще в кінцівці був епізод з влучанням м’яча в карному майданчику гостей у руку оборонцю, однак арбітр не звернув уваги на цей момент, попри емоції наставника нашої команди. Тож мінімальна поразка – 1:2.
 
 
Арбітр: Безуглий Олег (Рівне)
Асистенти арбітра: Юзьків Тарас (Івано-Франківськ), Никорович Родіон (Рівне).
Спостерігач арбітражу: Козик Василь (Мукачево)
 
Стадіон «Авангард» м. Мукачево. Глядачів: 200, температура: +16
 
«Мункач» (Мукачево) U-17– «Скала» (Моршин) U-17 – 1:2
 
Голи: Баятян 15 (пен.) – Билижський 5, Максименко 24
 
«Мункач»: Колісник Максим, Навроцький Максим, Баятян Артем, Береш Антон, Равлик Василь (Кучмар Степан 60), Орсагош Дмитро, Лозан Олег, Кривка Василь (Попов Максим 35), Байса Іван, Атамас Артем, Цвик Микола.
Запасні: Корнеєв Юрій, Шеверя Артур, Онищук Володимир, Чечур Юрій, Дробот Антон.
Тренер: Іван Фізер
 
«Скала»: Гудименко Павло, Билижський Валентин, Відерський Артур, Анніч Ярослав, Табачинський Павло, Миронюк Ярослав, Волков Едуард (Захаров Максим 80+3), Фомін Микита, Михайленко Роман (Равліковський Любомир 74), Максименко Максим, Лукач Михайло.
Запасні: Шамарін Денис, Лучко Юрій, Якоб Роберт.
Тренер: Олег Лутков
 
Попередження: Лозан 17, Кривка 34, Баятян 66.
Фото з матчу дивіться тут: Сторінка Мункача в Фейсбуці
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 987 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: