Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Мункач здобуває три перемоги з ВІК-Волинь
19:30
ДЮФЛУ. Мункач здобуває три перемоги з ВІК-Волинь
У суботу, 3 жовтня, мукачівці зіграли чотири поєдинки в ДЮФЛ України з ВІК-Волинь.

ДЮФЛУ. Мункач здобуває три перемоги з ВІК-Волинь П’ятий тур чемпіонату України з футболу в Еліт-лізі ДЮФЛУ команди «Мункач футбольна академія» здобувають рекордний для себе в цьому сезоні результат – три перемоги та одну нічию, таким чином кладуть у загальнокомандну копилку 10 залікових балів. Цього вдалося досягти в протистоянні з однолітками ВІК-Волинь (Володимир-Волинський).

Команди МФА U-17 та U-15 грали вдома й доволі впевнено обіграли команди ровесників «ВІК-Волинь» – 3:1 та 2:0. Відповідно.

У складі МФА U-17 (тренер Віталій Пантілов) голами відзначилися Юрій Клімковський на 22 та 57-й хвилинах та Назар Воробей 52 хв. Слід додати, що господарі мали чисельну перевагу, вже на 20-й хвилині за друге попередження з поля був вилучений гравець «ВІК-Волинь».

У матчі команд U-15 доля протистояння була вирішена ще в першій половині зустрічі. На 16-й хвилині потужний ударом метрів з 17 відзначився Олександр Лаптєв, а збільшив перевагу мукачівців Клюфінський Роман на 25-й хвилині гри. Тож перемога – 2:0.

На виїзді у Володимир-Волинську команда МФА U-16 (тренер Іван Фізер) впевнено святкує вікторію над господарями з результатом – 3:0. Голи в активі  Назара Кайди (двічі) та Богдана Остроушка.

Більш драматичним вийшов матч молодших команд МФА U-14 з ВІК. Наша команда досить швидко повела в рахунку – 2:0 відзначилися Артем Тищук та  Артем Угринчук. Проте гості зуміли скоротити відставання. Далі ж чудову нагоду збільшити перевагу втратила МФА – Тищук не реалізував пенальті. Далі ж наша команда двічі пропустила. Та все ж Іван Мишкулинець робить рахунок матчу – 3:3 й наша команда здобуває першу нічию.
 
Прес-служба МФА

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 335 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: