Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Наймолодші ужгородці перемагають у Луцьку
10:42
ДЮФЛУ. Наймолодші ужгородці перемагають у Луцьку
У другому турі чемпіонату України серед дитячо-юнацьких футбольних шкіл луцька «Волинь» зустрічалася зі СДЮСШОР з Ужгорода.

ДЮФЛУ. Наймолодші ужгородці перемагають у Луцьку
О 12-й годині в Луцьку розпочався матч між командами U-16. Любителі «гри мільйонів», які прийшли на матч, стали свідками хорошого поєдинку із великою кількістю яскравих моментів. У першому таймі підопічні Олександра Антонюка та Володимира Мозолюка повністю контролювали хід гри і цілком справедливо двічі відзначилися у воротах суперника.
 
Перший м’яч волиняни забили зі штрафного, по футзальному розігравши стандарт. Ефектний гол вдався капітану команди Ігорю Грицюку, який невідпорно пробив з-за меж штрафного майданчика. Не встигли гості оговтатися від першого пропущеного м’яча як пропустили другий. Найспритнішим у штрафному суперника виявився форвард лучан Богдан Кобзар, який влучним ударом подвоїв перевагу своє команди.
 
Гості не знітилися і зусиллями Бакші і Дочинця зуміли зрівняти рахунок. Незважаючи на це, юні «хрестоносці» таки здобули заслужену перемогу. Спочатку Богдан Сінєльник увірвавшись у «карну зону» ужгородців, ювелірно пробив у дальній кут воріт і знову вивів «Волинь» вперед. Фінальний рахунок затвердив другий гол Кобзаря. Нападник лучан оформив дубль і остаточно зняв питання щодо переможця матчу. У підсумку, команда U-16 закономірно перемогла свої ужгородських однолітків з рахунком 4:2.
 
Допоки підопічні святкували вікторію, із клубною прес-службою поспілкувалися тренери «Волині» U-16. «Ця група набагато сильніша, ніж минулорічна. Але тим цікавіше грати і цікавіший футбол. Тут рівні команди і всі б’ються від першої до останньої хвилини. Ми ж стараємось грати у футбол. Хоча забили два м’ячі і трішки розслабилися. Ми попереджали хлопців, що якщо вони розслабляться, то суперник може покарати. Загалом же, команди продемонстрували дуже цікавий футбол», - розповів Олександр Антонюк.
 
«У нашій групі виграє та команда, яка грає з бажанням. Якщо судити по моментах, ми заслужено виграли», - підсумував Володимир Мозолюк.
 
Повторити успіх своїх старших одноклубників не вдалося команді U-14. Лучани першими пропустили, однак не знітилися і зуміли зрівняти рахунок. Після високої подач зі штрафного м’яч приборкав нападник господарів Андрій Дячук, який і поцілив у кут воріт суперника.
 
У другому таймі юні «хрестоносці» спочатку прогавили швидкий контрвипад суперника, а згодом пропустили з пенальті. Фінальний свисток рефері зафіксував перемогу ужгородців з рахунком 3:1.
 
«Гра не вийшла. Те, що планували – не вдалося. Програли єдиноборства, не було флангової активності і не найкращим чином зіграв захист. Виглядали слабко у фізичному плані і єдиноборствах, тому і програли гру», - прокоментував матч тренер команди U-14 Андрій Петров.
Прес-служба ФК "Волинь"
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 754 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: