Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Наймолодший склад СДЮСШОР переграє чернівчан (ФОТО)
22:18
ДЮФЛУ. Наймолодший склад СДЮСШОР переграє чернівчан (ФОТО)
Підопічні Володимира Мухлиніна повністю переграють суперника забивши в кожному з таймів по голу.

ДЮФЛУ. Наймолодший склад СДЮСШОР переграє чернівчан (ФОТО) Команда СДЮСШОР U14 продовжує боротьбу за місце у трійці своєї групи. У першому колі ужгородці перемогли у Чернівцях завдяки єдиному голу Бакши, який доклав зусиль до сьогоднішньої звитяги.

З перших хвилин господарі прибрали м’яч до своїх ніг  і контролювали хід зустрічі. А з часом і створювати гольові моменти. Так Бакша з другої спроби навісив справа і Коваль пробивав головою з семи метрів та не влучив у рамку. За декілька хвилин Бакша вже зліва подає, на дальній стійці Мердеєв якимось дивом не забиває з десяти метрів.

Гості лише в середині першого тайму зуміли пробити по воротам суперника. Це Мар'ян Кузь з лівого краю вистрілив.

На 19-ій хвилині один з найактивніших у складі СДЮСШОР Мартин Бакша навісив справа у штрафну, де двоє нападників ніким не прикриті реалізували момент. Коваль прийняв і з восьми метрів пробив у дальню дев'ятку. 1:0.

Гра в більшій мірі проходила на половині поля гостей, які часто зупиняли атаки фолами. Так Бакаша зі штрафного з 40 метрів змусив кіпера перевести круглого на кутовий. Удар Слюсара зі стандарту пройшов біля ближньої стійки.

У другому таймі на полі так само домінувала лише одна команда. Бакша вивів на ударну позицію Дочинця, та Роман з 15 метрів пробив вище. На 50-ій хвилині Кузь жорстко підкотився під Слюсара за що отримав від постраждалого невдоволений поштовх. Мар'ян одразу ж відповів ударом ногою, за що був ви нагороджений червоною карткою. Слюсар отримав жовту.

Надзвичайно активним був правий захисник господарів Юрій Федак, який постійно проривався до чужої штрафної, обіграючи своїх опонентів і прострілюючи вздовж воріт. Та партнери не завжди відгукувались на його передачі.

На 58-ій хвилині Мартин Бакша обіграв на лівому краї захисника і з доволі гострого кута сильно пробив повз воротаря. 2:0.

Ужгородські юніори впевнено довели гру до закономірної перемоги.

Підопічні Мухлиніна продовжують свою безпрограшну серію до п’яти матчів і скорочують відставання від третіх львівських "Карпат" до семи пунктів.
 
 
Арбітр – Богдан Горошко
Асистенти – Михайло Лялюк, Олександр Рошко
Делегат матчу – Ромео Буковецький
 
м. Ужгород, стадіон «Спартак», глядачів 50
 
U14: СДЮСШОР Ужгород - "Буковина" Чернівці 2:0

Голи: Коваль, 19, Бакша, 58.

СДЮСШОР: Дмитро Кашка, Євген Мукомела, Володимир Дзоф, Адріан Мігалко, Юрій Федак, Василь Роботишин, Мартин Бакша,  Денис Слюсар, Станіслав Коваль, Вадим Мердєєв, Роман Дочинець. 
На заміну виходили: Іван Луцьо, Михайло Маркович , Крістіан Катона, Олександр Митро, Даніел Борис, Деян Пеца, Даніель Ердевді.
Тренер – Володимир Мухлинін. 

Буковина: Максим Бойко, Василь Демчук, Віктор Ягнич, Валентин Верстяк, Василь Кігніцький, Олег Власов, Андрій Дутка, Володимир Шородок, Василь Юращук, Мар'ян Кузь, Максим Скибінський.
На заміну виходили:Віталій Луцак, Олександр Бурбак, Максим Скрипка, Максим Цирдя, Роман Федірчик, Максим Каниса, Костянтин Кузь.
Тренер – А. Лажнюк

Попередження: Слюсар, 50 – Власов, 28.

Вилучення: Мар'ян Кузь, 50.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 968 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: