Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Не врожайний тур для СДЮСШОР
18:19
ДЮФЛУ. Не врожайний тур для СДЮСШОР
12-го жовтня відбувся 6-ий тур ДЮФЛУ, де команди СДЮСШОР U-15 та U-17 вдома приймали львівські «УФК-Карпати».

ДЮФЛУ. Не врожайний тур для СДЮСШОР Першими традиційно на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-17.

З самого початку матчу ініціативою прогнозовано заволоділи гості. Ужгородці до 23-ої хвилини стримували натиск львів’ян, але саме тоді «УФК-Карпати» відкрили рахунок. Максимець Максим пройшов по правому флангу і в дальній кут відправив м’яч. За декілька хвилин СДЮСШОР мав непоганий напівмомент. Мамєдов Арзуман на підступах до штрафного майданчика отримав м’яч, але як слід пробити не зміг і круглий пролетів трохи мимо воріт. В кінці першого тайму гості ще двічі забили гол. Результативними ударами відзначились Назарчук Роман та Кашперук Іван.

В середині другого тайму нападник ужгородців Повхан Іван відквитав один м’яч. Після забитого голу підопічні Дениса Пахомова повністю перехопили ігрову ініціативу, і об’єктивно кажучи краще грали за опонентів. Згодом Мотичка Олександр наносив удар після прострілу з правого флангу, але трохи мимо.  На 71-ій хвилині ужгородці забили другий гол. Хайнас Віталій прекрасно виконав штрафний удар і м’яч полетів у дальній кут воріт. Після цього СДЮСШОР йще більше почав тиснути на опонентів і активніше атакувати. Однак на жаль, вже в кінці матчу серія помилок наших гравців призвела до того, що гравець львів’ян Дурдас Андрій забив четвертий гол.

Як підсумок, гості виграли 4:2, хоча чудова гра ужгородців у другому таймі давала надію на позитивниий результат.


У другому матчі зустрілись гравці вікової категорії U-15.

«УФК-Карпатам» вдалось забити швидкий гол. Скороход Максим пробив з 20-ти метрів і на жаль, наш воротар допустив досить грубу помилку. Однак ужгородці після пропущеного голу не знітились і побігли відіграватись. На 7-ій хвилині Годя Дмитро небезпечно виконав штрафний удар, але м’яч пролетів над дев’яткою воріт. На 12-ій хвилині рахунок було зрівняно. Після навісу з правого флангу Молнар Сергій виграв верхову боротьбу і головою відправив м’яч у дальній кут. За декілька хвилин підопічні Миколи Фанти вийшли вперед. Кобеляш Ігор з 25-ти метрів сильно та невідпорно пробив і м’яч залетів у сітку воріт.

У самому дебюті другого тайму гості зрівняли паритет на табло, завдяки Ломницькому Андрію. За декілька хвилин «УФК-Карпати» вийшли вперед, результативний удар на свій рахунок записав Дебич Василь. На 52-ій хвилині львів’яни забили 4-ий м’яч, Ніколаєв Віктор завдав гольовий постріл. Саме цей активний та надзвичайно гольовий початок другої половини гри завдав нищівного морального удару нашим футболістам. Відновитись після 3-ох пропущених голів було надзвичайно важко, хоча СДЮСШОРівці і намагались атакувати. До прикладу на 60-ій хвилині, після навісу з кутового, Годя Дмитро пробивав з 5-ти  метрів головою, але не влучив у ворота. Під кінець матчу той таки Годя Дмитро пройшов по лівому флангу, звільнився від опіки суперників та чудово пробивав у дальній кут, але воротар гостей зреагував на цей удар.

Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу львів’ян завдяки чудовому початку другого тайму з рахунком 4:2.

Команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-16 проводили свої матчі у Володимирі-Волинському проти “ВІК-Волинь”. 

Пропонуємо вам, ознайомитись із результатами зіграних матчів :

U-16. “ВІК-Волинь”  – СДЮСШОР (Ужгород) 1:0

U-14. “ВІК-Волинь”   – СДЮСШОР (Ужгород) 1:0
Прес-служба СДЮСШОР

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 596 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: