Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Один камбек на чотирьох
07:16
ДЮФЛУ. Один камбек на чотирьох
У 9-му турі чемпіонату Еліт-Ліги дві команди МФА U 17 та U 15 приймали в рідних стінах київське «Динамо».

ДЮФЛУ. Один камбек на чотирьох Лідер групи 2 другого етапу Еліт-ліги гостював у селі Дерцен поблизу Мукачева, де на полі академії «Мункач» відбувся матч у рамках чергового туру чемпіонату ДЮФЛУ.

Динамівці вважалися явними фаворитами цього протистояння і протягом усіх 70-ти хвилин гри не дозволили ні на хвилину засумніватися у своїй перевазі над гравцями МФА.

До середини першого тайму господарі поля стримували атаки динамівців тільки завдяки самовідданій грі воротаря і ціною фолів, проте незабаром поплатилися за грубу гру. На 20-й хвилині кияни заробили штрафний удар у півколі перед штрафним майданчиком МФА. Небезпечний стандарт узявся виконувати Кирило Пашко і зробив це бездоганно, пробивши без шансів для воротаря МФА Ліхоти.

А за десять хвилин «біло-сині» подвоїли свою перевагу на табло, розігнавши класну швидку атаку. Осипенко, прийнявши м'яч у центральному колі, різко прискорився в напрямку до воріт суперника і віддав пас на лівий фланг на хід Пашку. З ударом Кирила з кута штрафного Ліхота впорався, однак на добиванні першим опинився Владислав Калин.

Динамівці довели рахунок до розгромного вже на самому початку другого тайму. І знову ключову роль у гольовій атаці зіграв Кирило Осипенко, який вертикальним пасом вивів Пашка на ударну позицію, і той метрів із 10-ти в один дотик розстріляв ворота. 

«Біло-сині» і не думали зупинятися на досягнутому і грали у своє задоволення. На 59-й хвилині кияни двічі вдало вступили у відбір на чужій половині поля. Пашко відібрав м'яч поблизу від штрафного майданчика суперника і завдав удару по воротах із середньої дистанції. Голкіпер удар парирував, але на добиванні вдало зіграв Федір Задорожній.

Повне домінування динамівців над суперником дозволило Олексію Дроценку провести ряд замін. На поле вийшов навіть запасний воротар Сергій Кіблицький, замінивши В'ячеслава Суркіса. Утім, біля воріт «Динамо» в цей день було дуже спокійно, чого не скажеш про протилежні ворота.

Особливо спраглим до голів виявився Олександр Шевченко, який вийшов на заміну. На 63-й хвилині він довів рахунок до 5:0 на користь «Динамо» - саме з таким рахунком завершилася зустріч команд у першому колі. Шевченко ударом у дотик реалізував швидку вертикальну атаку, яка розгорнулася після чергового перехоплення м'яча. Асистував Олександру головний диригент команди Осипенко.

А на останній хвилині зустрічі динамівці перевершили свій переможний результат першого кола, забивши шостий м'яч. Віталій Лобко прорвався з м'ячем по штрафному майданчику МФА правим флангом і прострілив на дальню стійку на Шевченка, який ударом у дотик оформив дубль. 

Розгромивши чергового суперника, «Динамо» U15 продовжує впевнено лідирувати у своїй групі. 

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U15. Група А2

МФА «Мункач» - «Динамо» - 0:6 (0:2)

Голи: Пашко (20, 39), Калин (30), Задорожній (59), Шевченко (63, 69)



Напередодні матчу на базі футбольної академії Мункач старші тренери динамівської академії Рамон Катала та Гільєрмо Самсо провели для тренерів МФА лекцію, під час якої розповіли про принципи, філософію роботи, а також структуру динамівської академії.

Цю філософію їхні підопічні почали демонструвати на полі з перших хвилин матчу, граючи активно і пресингуючи суперника навіть в останній третині поля. У результаті вже за першу десятихвилинку кияни могли забивати як мінімум тричі.

На другій хвилині господарі поля грубо зіграли поблизу своєї штрафної, і динамівці заробили небезпечний стандарт на лівому фланзі. Після навісу Царенка й удару головою Давлатова м'яч опинився в сітці воріт, проте арбітри угледіли в цьому епізоді офсайд. Через кілька хвилин гольовий момент стався вже після стандарту з протилежного флангу, цього разу кутового. А ще за хвилину після потужного удару Давлатова в кут із середньої дистанції воротар МФА зробив сейв, в ефектному стрибку перевівши м'яч на кутовий.

На десятій хвилині ситуація у Давлатова була куди більш зручною, однак він як слід не влучив по м'ячу, перебуваючи прямо перед воротами без опіки після прострілу з правого флангу. 

Господарі поля перейшли в атаку лише наприкінці першої 15-хвилинки. А за хвилину «Динамо» відкрило рахунок у матчі. Євген Пастух протягнув м'яч по правому флангу і прострілив на ближній кут воротарського майданчика на Антона Царенка. З першим ударом із гострого кута воротар МФА впорався, однак відбив м'яч прямо перед собою, і Царенко заштовхав сферу в ближній кут - 0:1.

«Біло-сині» продовжували домінувати на футбольному полі, тож другий гол був лише питанням часу. Господарі поля з великими складнощами переходили на половину поля «Динамо».

Активний пресинг на чужій половині поля, до якого команда Юрія Дмитруліна вдавалася з перших хвилин, дав свої плоди на 41-й хвилині. Юрій Михайлів перехопив пас суперника на половині поля МФА й одразу віддав урозріз на Антона Царенка, який увірвався у вільну зону в центрі. Капітан «Динамо» увійшов до штрафного майданчика, елегантно одним фінтом поклав на газон захисника МФА, а другим - голкіпера, після чого філігранно спрямував м'яч у нижній, уже порожній кут воріт - 0:2! 

Така гра випускної групи не могла влаштовувати команду з перспективної мукачівської академії, і вже в перерві і на початку другого тайму тренер МФА вдався до цілої низки замін. Варто відзначити, що ці заміни повністю змінили хід зустрічі. Поступово гра змінилася, уже не було такого очевидного домінування гостей, гольових моментів біля воріт МФА стало менше.

На 58-й хвилині після стандартного положення Максим Радченко, який вийшов на заміну, скористався плутаниною у штрафному майданчику динамівців, які вважали, що арбітр зафіксує офсайд, і безперешкодно відправив м'яч у ворота, скоротивши відставання своєї команди в рахунку.

А на 72-й хвилині рахунок став рівним. Полтавець навісив з лівого кута поля, Радченко скинув п'ятою на Пономаренка, який також вийшов на заміну, і той із лінії воротарського розстріляв ворота Ісаченка. 

Починати з нуля і здобувати три очки за такої ситуації на полі «біло-синім» було вже набагато складніше. Куди надійніше й організованіше почали діяти в захисті гравці МФА, менш небезпечними і рідкісними були стандарти у «Динамо». 

І все ж на початку останньої 10-хвилинки два небезпечних стандарти з однієї точки виконував Царенко. У першому випадку він навішував до штрафного, а у другому завдав класний прямий удар у верхній кут воріт, однак м'яч влучив у стійку.

На 86-й хвилині свій момент мали і господарі поля. Після кутового автор першого м'яча Радченко стріляв з меж штрафного - м'яч просвистів над поперечиною. 

За хвилину момент в атаці був у киян після кутового з лівого флангу. Царенко навісив на ближню стійку, Слюсар продовжив у центр, а Пастух розстрілював ворота з близької відстані, однак не переграв воротаря. Гра так і завершилася внічию. «Динамо» U17 втрачає очки в Мукачеві.

ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U17. Група 2А

МФА «Мункач» - «Динамо» - 2:2 (0:2)

Голи: Радченко (58), Пономаренко (72) - Царенко (16, 41).



У рамках цього туру «Динамо» U14 (футболісти 2007-го року народження) вдома, на полі клубної академії на Нивках приймало однолітків із МФА «Мукачево». 

«Біло-сині» розпочали матч активно, як і їхні старші колеги з команди U16, на початку тайму Ільченко виконав кілька перспективних забігань правим флангом, але не втримав м’яч у межах поля. Натомість гості заробили штрафний удар метрах у 25-ти від воріт, удар вийшов несильним, нічого не віщувало неприємностей, але воротар динамівців Сьомка не втримав м’яч у руках, а Тищук наздогнав його та переправив у ворота, вивівши свою команду вперед.

Якщо до пропущеного м’яча на полі точилася приблизно рівна боротьба, то після нього гра перемістилася до воріт гостей. Спочатку після удару з-за меж штрафного майданчика воротар «Мункача» зміг ліквідувати загрозу, потім спробу Богданова він перевів на кутовий. А вже після подачі від кутової позначки динамівці зрівняли рахунок, коли Попов підхопив м’яч і метрів з 11-ти спрямував його в сітку. Під завісу першого тайму хорошого удару завдавав Човгаленко, але й у цьому епізоді воротар мукачівців зіграв на висоті, відбивши м’яч. Утім, навіть він не зміг нічого вдіяти після того, як кияни заробили штрафний метрах у 20-21 по центру воріт та Редушко майстерно виконав удар, спрямувавши м’яч точно в кут воріт, і «Динамо» повело в рахунку.

Щойно розпочався другий тайм, господарі могли забивати ще раз – хороший момент був у Попова, але йому трохи не пощастило. Надалі мукачівці перехопили ініціативу та створили кілька небезпечних моментів біля воріт Сьомки. У деяких епізодах м’яч був дуже близьким до того, аби опинитися в сітці, але пролітав у кількох сантиметрах від стійки. У відповідь ледь не відзначився Дехтяр – м’яч після його удару зліва «облизнув» поперечину та вилетів за межі поля. А після ще однієї подачі Дехтяря Редушко головою послав м’яч вище воріт.

Решту часу до фінального свистка кияни провели біля воріт суперника. Букатий, Драган, Редушко – ось далеко не повний список гравців, які мали можливості відзначитися, але воротар «Мункача» не підвів. У виконанні суперника запам’яталися кілька гострих контрвипадів, але удача була на боці нашої команди. Також відзначимо удар Бурлакова в стійку перед фінальним свистком – словом, поєдинок вийшов дуже напруженим та цікавим.

Нагадаємо, свій наступний матч у рамках другого етапу Еліт-ліги ДЮФЛ «Динамо» U14 проведе за тиждень, у суботу, 29-го травня, коли в заключному, 10-му турі на виїзді зустрінеться з львівською ДЮСШ «Карпати», яка весняну частину сезону проводить під назвою «Карпати-Рух».

ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. Другий етап. 9 тур

«Динамо» - МФА «Мункач» - 2:1 (2:1)

Голи: Попов (22), Редушко (35) – Тищук (12).

«Динамо»: 1. Сьомка, 2. Рибак, 5. Варивода (14. Михайленко, 46), 3. Білий, 4. Дехтяр, 18. Озимай (10. Драган, 36), 6. Човгаленко, 8. Попов (17. Бондар, 39), 11. Редушко, 7. Ільченко (16. Букатий, 52), 13. Богданов (20. Бурлаков, 49).

МФА «Мункач» (стартовий склад): 1. Сташків, 3. Теплюк, 2. Яворський, 13. Сливчук, 6. Дмитрук, 5. Федоров, 7. Коляда, 9. Угринчук, 8. Шнайдер, 10. Молнар, 11. Тищук.


У першому таймі гра проходила переважно на чужій половині поля. Господарі створили кілька перспективних моментів, але в завершальній стадії нашим гравцям забракло влучності. Утім, вони продовжували володіти ініціативою та розгортати атаки одну за одною. Хороші спроби були у Дзеня, Ковальова, Микитюка. Але суперник надійно грав у захисті, блокуючи простріли з флангів та навіси до штрафного майданчика. Нарешті, динамівці були винагородженні за свої зусилля – до взяття воріт привело стандартне положення. Після подачі від кутової позначки Федоренко, який підключився до атаки, виграв верхову боротьбу та головою спрямував м’яч у сітку. Одразу ж наша команда могла подвоювати рахунок, але м’яч після удару нашого гравця пролетів поруч зі стійкою.

Утім, ще до перерви кияни таки подвоїли рахунок: після подачі Дзень головою підкорегував м’яч у бік воріт, а Цілик, який набігав зліва, пробив точно у ціль. У наступній атаці долю епізоду Дзень мав вирішувати вже сам, але після його удару головою воротар продемонстрував хорошу реакцію та у стрибку вибив м’яч із кута воріт. До свистка на перерву ще міг відзначатися Цілик, але і після його удару голкіпер суперника був на місці.

Невдовзі після початку другого тайму господарі довели рахунок до великого: Микитюк вийшов на ударну позицію та з-меж штрафного майданчика послав м’яч точно в лівий від себе кут воріт. Одразу ж наша команда ледь не забила знову, але Горненко знову якимось дивом зміг ліквідувати загрозу, зреагувавши на удар. Надалі голкіпер мукачівців ще не раз виручав свою команду, адже динамівці атакували без упину.

У другій половині тайму сталася цікава подія: на заміну вийшов Дмитро Косач. Сама по собі подія не видатна, але Дмитро – воротар, а вийшов він на позицію центрального нападника (!). Це перший подібний досвід у кар’єрі Косача. Зі своєю функцією він впорався непогано, мав кілька нагод, щоб відзначитися, а на останній хвилині навіть реалізував пенальті, відправивши м’яч точно в кут воріт так, що воротар суперника навіть не поворухнувся. У підсумку – 4:0 на користь динамівців.

Нагадаємо, свій наступний матч у рамках другого етапу Еліт-ліги ДЮФЛ «Динамо» U16 проведе за тиждень, у суботу, 29-го травня, коли в заключному, 10-му турі на виїзді зустрінеться з львівською ДЮСШ «Карпати, яка весняну частину чемпіонату проводить під назвою «Карпати-Рух».

ДЮФЛУ. U16. Еліт-ліга. Другий етап. 9 тур

«Динамо» - МФА «Мункач» - 4:0 (2:0)

Голи: Федоренко (31), Цілик (37), Микитюк (45), Косач (80, з пен.)

«Динамо»: 1. Авраменко, 2. Прокопенко, 5. Федоренко, 18. Сизонюк (к) (14. Білоконь, 41), 6. Котуха (26. Косач, 70), 7. Бойченюк (3. Балаба, 51), 4. Ковальов, 8. Микитюк, 24. Чубов (10. Зоренко, 60), 17. Цілик (13. Кремчанін, 67), 2. Дзень (9. Маткевич, 41).

МФА «Мункач» (стартовий склад): 1. Горненко, 4. Козачук, 2. Стрюков, 10. Пономаренко, 21. Остроушко, 14. Гаджиєв, 7. Дрезналь, 13. Савкін, 5. Ткачук, 8. Муромський, 9. Костик.
Прес-служба "Динамо" Київ 

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 368 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: