Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Перший тур приносить для МФА 7 балів (ФОТО)
20:23
ДЮФЛУ. Перший тур приносить для МФА 7 балів (ФОТО)
У суботу, 7 вересня команди МФА провели матчі першого туру з івано-франківським «Прикарпаттям».

ДЮФЛУ. Перший тур приносить для МФА 7 балів (ФОТО)
У рідних стінах грали МФА U-17 та U-14.
 
Перший матч вийшов доволі гострим, окрім того, першими рахунок у зустрічі відкрили саме гості. На 27-й хвилині господарі провалилися на лівому фланзі, пройшла поперечна коротка передача на Андрія Адрійчука, а той в дотик точно пробиває повз кіпера господарів – 0:1.

Та господарі зуміли вирівняти гру вже в другій половині протистояння – на 55-й хвилині вдалася швидка атака – м’яч практично біля кутового прапорця наздогнав нападник господарів Кевін Дуруеке, відбулася швидка перепасовка, з подальшим фланговим проходом – мяч гравець нашої команди покотив в район одинадцятиметрової позначки, де його вдало замкнув Ілля Кірюхін.

Через 15 хвилин у господарів вийшла відмінна атака через центральну частину поля – Кірюхін зіграв в стінку з Андрієм Дмитренко, а той фінтом звільнився від захисника і чудово пробив у дальню девятку – без шансів для воротаря – 2:1.
 
Мукачівці ще мали ряд нагод, особливо після розіграшу стандартів – штрафних, кутових, та з завершальним ударом трохи не щастило. Та й свої ворота хлопці не дали супернику створити моменти. Тож перемога – 2:1
 
МФА U-17 – «Прикарпаття» U-17 – 2:1 (0:1)
 
Голи: Андрійчук 27 – Кірюхін 55, Дмитренко 68
 
 
А от у матчі між командами U-15 справжнім героєм зустрічі став хавбек МФА Ерік Савчин, який завдяки дублю зумів принести перемогу господарям. Спочатку Ерік зумів обрати вірну позицію під час виконання кутового й на 18-й хвилині бездоганно пробив головою. А на 55-й хвилині лишив з носом кількох оборонців і воротаря і поставив переможну крапку в поєдинку.
 
МФА U-15 – «Прикарпаття» U-15 – 2:0 (1:0)
 
Голи: Савчин 18,55.
 
 
«Прикарпаття» U-16 – МФА U-16 – 2:0.
 
«Прикарпаття» U-14 – МФА U-14 – 1:1.
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 517 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: