Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. По дві перемоги і нічиї АФУРР (ФОТО)
19:09
ДЮФЛУ. По дві перемоги і нічиї АФУРР (ФОТО)
У суботу, 3 жовтня, юні минайці відіграли поєдинки п'ятого туру ДЮФЛ України.

ДЮФЛУ. По дві перемоги і нічиї АФУРР (ФОТО) АФУРР-Минай вдома приймав серйозного суперника в лиці Ковель-Волинь і зумів продовжити свою безпрограшну серію, хоча й з різними успіхами.

Сімнадцятирічні минайці активно розпочали гру і вже на 3-ій хвилині двічі підряд влучають у поперечку – спочатку після удару зі штрафного Терпака, а потім після добивання головою Симочка. Згодом гості відповіли гострим випадом після якого Терпак вибив м’яч з лінії.

На 12-ій хвилині капітан АФУРР-Минай зі штрафного з 30 метрів влучно виконав штрафний удар – 1:0.
Та вже за дві хвилини Ковель ударом з 20 метрів у ближній кут зрівнюють рахунок – 1:1.

 Підопічні Полянського ще в першому таймі забили ще раз. На 20-ій хвилині Кроликов зі штрафного влучив у поперечку. А на 23-ій хвилині Симочко замкнув подачу з кутового – 2:1.

У другому таймі каркас воріт вчетверте зіграв за гостей, коли господарі розігнали швидку контратаку і Терпак виходив один в один, але обійшовши воротаря з гострого кута влучив у стійку. 

А за шість хвилин до завершення поєдинку гості після навісу зі стандарту зрівняли рахунок – 2:2.

Ось так втрата концентрації наприкінці гри вартувала минайцям перемоги.

АФУРР-Минай U17 (с. Минай) - ФЦ Ковель-Волинь U17 (Ковель) 2:2


Більш відчутною перевагою впродовж гри володіли молодші минайці.  Однак вони теж не спішили реалізовувати всі свої моменти, однак на перерву пішли ведучи в рахунку. На 24-ій хвилині зіграли триходівка: Цибик віддав довгу передачу на Каганця, який на швидкості обійшов захисника і прострілив у штрафну, куди набіг Калінець і відкрив рахунок у грі – 1:0.

На 31-ій хвилині Каганець вдало зіграв на випередження і записав до асисту в цьому матчі ще й гол – 2:0.

У другому таймі команда Балажинця мала багато моментів, однак в більшості випадків гравців підводив приціл. Тож АФУРР-Минай здобуває чергову перемогу і продовжує йти на першому місці.

АФУРР-Минай U15 (с. Минай) - ФЦ Ковель-Волинь U15 (Ковель) 2:0


Із аналогічним доробком балів повертаються з Луцька інші дві команди АФУРР. Команда Чернявського здобула перемогу завдяки єдиному влучному пострілу в матчі від центрального захисника Пришляка.

Адреналін U17 (Луцьк) – АФУРР U17 (с. Минай) 0:1


Молодші афурівці продовжили свою безпрограшну серію у чемпіонаті і здобули один пункт. Вже прогнозовано голом відзначився Артем Богар – це вже восьмий гол у п’яти матчах результативного півзахисника!

Адреналін U15 (Луцьк) – АФУРР U15 (с. Минай) 1:1
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 429 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: