Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Результативні перемоги СДЮСШОР
11:23
ДЮФЛУ. Результативні перемоги СДЮСШОР
20-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 3-ій тур чемпіонату ДЮФЛ України.

ДЮФЛУ. Результативні перемоги СДЮСШОР Команди СДЮСШОР U-17та U-15 вдома приймали ДЮСШ «Верес» з Рівного. Нагадаємо, що у перших двох турах ужгородці участі не брали, тому недільні матчі стали дебютними у цьогорічній ДЮФЛ України. Першими на чудовий футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли гравці вікової категорії U-17.

Обидві команди досить обережно розпочали матч. Перший небезпечний момент у матчі, створив Селеш Крістіан. Нападник у штрафному майданчику накрутив двох захисників, однак воротар гостей продемонстрував чудову реакцію і відбив удар Крістіана. На 25-ій хвилині господарі зуміли відкрити рахунок. Полячук Артур віддав чудовий пас на Крижана Івана, останній втік від захисників і результативно пробив в дальній від кіпера кут. За декілька хвилин рахунок матчу міг подвоїтись. Балаж Олександр вийшов на побачення з воротарем, але на жаль кіпер «Вереса» вийшов переможцем з цієї дуелі і перевів м’яч на кутовий.

У другому таймі ужгородці не збавляли темп і продовжували насідати на ворота суперника. Спочатку на 69-ій хвилині Балаж Олександр вийшов на оперативний простір і без перешкод пробивав у дальній кут, але круглий оминувся з стійкою воріт. На 75-ій хвилині СДЮСШЮР забив другий м’яч. Рус Максим віддав результативний пас на Трайтлі Олександра  і останній з 7-ми метрів відправив м’яч у сітку воріт. Крапку в матчі поставив Крільо Юрій, він вже в кінці зустрічі обіграв опонента і чудово пробив в дальній кут.

Фінальний свисток зафіксував більш ніж впевнену перемогу СДЮСШОР U-17 з рахунком 3:0, хоча по правді кажучи голів у воротах «Вереса» могло бути значно більше.


Як до прикладу у зустрічі молодших команд. З перших хвилин матчу СДЮСШОРівці захопили ігрову ініціативу у матчі і вже на 15-ій хвилині відкрив рахунок. Немецков Микита  віддав нас на Фенинця Тимофія  і останній відправив м’яч  у порожні ворота. На цьому ужгородці не зупинились. За декілька хвилин Немецков Микита вибіг на побачення з воротарем, але переграти його не зумів. На 27-ій хвилині той таки Немецков Микита реабілітувався і на цей раз результативно завершив атаку своїх партнерів. СДЮСШОР пішов на перерву з перевагою у 2 м’ячі.

На другий тайм гравці СДЮСШОРа вийшли надзвичайно мотивованими. Вже на 42-ій хвилині гравець гостей зрізав м`яч у власні ворота. 3:0 на користь господарів. Протягом наступних 5-ти хвилин підопічні Миколи Гібалюка продемонстрували вражаючу результативність і забили 3 голи. Забиті м`ячі на рахунку Бобика Костянтина, Немецкова Микити, Фенинця Тимофія. У другій половині матчу домінування ужгородців було очевидним і це відзначалось на забитих голах. Не дивлячись на рахунок 6:0 СДЮСШОР не зупинявся і продовжував тероризувати захист «Вереса». В кінці зустрічі ужгородці забили йще 3 голи. Результативні удари на рахунку Бобика Костянтина (2) та Немецкова Микити. До речі, Бобик Костянтин та Немецков Микита у цьому матчі оформили хет-трик.

У підсумку СДЮСШОР здобув розгромну перемогу  над «Вересом» з рахунком 9:0.
Прес-служба СДЮСШОР

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 348 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: