Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. СДЮСШОР бере чотири очки з моршинцями (ФОТО)
11:15
ДЮФЛУ. СДЮСШОР бере чотири очки з моршинцями (ФОТО)
25-го квітня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 14-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги.

ДЮФЛУ. СДЮСШОР бере чотири очки з моршинцями (ФОТО) 25-го квітня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 14-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 приймали однолітків із моршинської «Скали». Першими на поле вийшли гравці вікової категорії U-14. З турнірної точки зору цей матч обіцяв бути надзвичайно цікавим, адже команда зі Львівщини перед грою перебувала на 2-му місці в турнірній таблиці, а ужгородці на 4-му. В очках різниця була всього на 4 пункти на користь «Скали».

У першому таймі на полі було багато боротьби, однак в цілому ужгородці більше контролювали м’яч і були ближчими до забитого голу. Півзахисник СДЮСШОРу Окогріб Денис здійснив декілька небезпечних ударів з-за меж штрафного майданчика, але круглий пролітав трохи вище воріт, також господарі в першому таймі створили кілька перспективних напівмоментів, які на жаль, не вдалось довести до результативного кінця.

У другому таймі підопічні Миколи Фанти зуміли дотиснути своїх суперників. Ужгородці напрочуд активно розпочали другу половину матчу і вже на 38-ій хвилині Окогріб Денис прекрасно зіграв на другому поверсі і головою результативно замкнув навіс партнера зі штрафного удару. Через 9 хвилин Годя Дмитро змусив захисника гостей порушити на собі правила у штрафному майданчику, арбітр матчу невагаючись призначив пенальті. Вирок арбітра впевнено реалізував Кобеляш Ігор.

До кінця матчу гольових моментів більше не було і тому СДЮСШОР здобув впевнену перемогу над моршинською «Скалою» з рахунком 2:0.

СДЮСШОР Ужгород - ФК Скала Моршин 2:0

СДЮСШОР Ужгород : Хміль Іван, Гаврилець Володимир, Пімінов Мирослав, Кобеляш Ігор, Юришинець Назар, Годя Дмитро, Вільховий Андрій, Бучок Віталій, Чепканич Олександр, Окогріб Денис, Немеш Мирослав.
Запасні : Ільків Максим, Максимець Радован,  Гейці Віталій, Гомонай Василь, Гановський Іван, Маюр Ігор, Миронов Дмитро, Кобрин Василь.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Фейсбук.



Після матчу молодших складів на поле вийшли гравці вікової категорії U-15. У турнірній таблиці гості перебували на 2-му місце, а СДЮСШОР на 4-му. Тому очевидно, що ця гра буде надзвичайно запеклою та безкомпромісною.
СДЮСШОРівці відверто активніше розпочали гру і перший стовідсотковий момент створили вже на 6-ій хвилині. Черевко Олександр вивів на побачення з воротарем Крільо Юрія, останній пробив в дальній кут, але в рамку воріт не влучив. За декілька хвилин ужгородці домоглись свого і відкрили рахунок у матчі. Лявинець Георгій прекрасно виконав штрафний удар, тим самим вивів свою команду вперед. У середині тайму Селеш Крістіан після навісу з кутового, головою пробивав, але воротар гостей зафіксував м’яч. Вже в самому кінці першого тайму підопічні Тараса Вайданича могли подвоїти свою перевагу. Черевко Олександр з 27-ми метрів прекрасно пробивав, однак кіпер «Скали» продемонстрував чудову реакцію і в карколомному стрибку перевів м’яч на кутовий.

У другому таймі на полі було багато безкомпромісної боротьби за м`яч. Черевко Олександр на 45-ій хвилині віддав пас на Селеша Крістіана, який на жаль, не зумів обіграти воротаря. В середині другого тайму Крільо Юрій пройшов по лівому флангу і сильно пробив по воротах гостей, однак кіпер зреагував на цей постріл. А на 60-ій хвилині гравці “Скали” зуміли реалізувати свій перший і останній гольовий момент у цьому матчі. Почапський Денис бездоганно зіграв на завершальній стадії атак і приніс нічию своїй команді.

СДЮСШОР Ужгород - ФК Скала Моршин 0:0

СДЮСШОР Ужгород : Лабатій Валентин, Зизич Максим, Лявинець Георгій, Грись Максим, Шипович Василь, Крижан Іван, Риган Олексій, Черевко Олександр, Крільо Юрій, Балаж Олександр, Селеш Крістіан.
Запасні : Полячук Артур, Баник Даніель, Чашин Ян, Фреган Денис, Гашин Ян, Гарапко Петро, Іванчик Руслан.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Фейсбук.


Команди СДЮСШОР вікових категорій U-16 та U-17 проводили свої матчі у Хмельницькому. Приємно відзначити, що СДЮСШОР U-17 здобув впевнену перемогу.

До вашої ваги результати зіграних матчів :

U-16. “Поділля” (Хмельницький) – СДЮСШОР (Ужгород) 3:0

U-17. “Поділля” (Хмельницький) – СДЮСШОР (Ужгород) 1:3
Голи у складі СДЮСШОР : Коваль Станіслав (2), Дочинець Роман.
Прес-служба СДЮСШОР
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 613 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: